Partyflock
 
­

Armin van Buuren opent eigen escape room in Amsterdam

gepubliceerd door , op
In de aanloop naar de officiële release van zijn zevende artiestenalbum, 'Balance', heeft Armin van Buuren een zeer bijzondere en unieke ervaring gelanceerd. Samen met Armada Music en Sherlocked Mystery Experiences heeft de Nederlandse dj namelijk de 'Armin van Buuren presents: Balance' escape room in het leven geroepen. In dit exclusieve, meeslepende escape-roomavontuur, waarin de geheime boodschap van 'Balance' ontrafelt moet worden, krijgen spelers zelfs een aantal van de nieuwe platen van het album te horen, nog vóór de officiële release van het album op 25 oktober.

De 'Armin van Buuren presents: Balance'-escape room, die op woensdag 16 oktober (de eerste dag van het Amsterdam Dance Event 2019) van start gaat, is slechts gedurende een periode van twee weken te boeken. De escaperoom is te spelen met groepen van vier tot zes personen, en te boeken via escaperoom.arminvanbuuren.com.

Armin van Buuren: "Ik ben enorm fan van escape rooms, dus ik vind het dan ook supergaaf dat ik voor mijn nieuwe album, 'Balance', mijn eigen escape room mag lanceren. Ik kan niet wachten om te horen wat jullie ervan vinden, en ik hoop dat jullie je compleet kunnen verliezen in het verhaal van 'Balance'. En dat jullie er zonder kleerscheuren weer uit weten te komen natuurlijk!"

In de 'Balance' escape room, die gebaseerd is op Sherlockeds prijswinnende inbraakervaring The Vault, moeten spelers achter de geheime betekenis van 'Balance' zien te komen. Hiervoor zullen ze in moeten breken in een zwaar beveiligd kluizencomplex onder de Beurs van Berlage in hartje Amsterdam en meerdere puzzels op moeten lossen. Het volledige verhaal is eveneens te vinden op de speciale website: escaperoom.arminvanbuuren.com.