Partyflock
 
­

Jebroer en Roy Dest hebben internationaal succes met 'Ademen'

gepubliceerd door , op
afbeelding Jebroer en Roy Dest hebben internationaal succes met 'Ademen'
ArtiestenJebroer
Roy Dest Site
Blijven Ademen! Vandaag komt de Clubhit 'Ademen' van Jebroer en Roy Dest uit. De track is geïnspireerd op lange feestnachten waar tot de vroege uurtjes wordt doorgegaan. De opzwepende track is nog voor release een internationaal succes. DJ Carnage draait de track, inclusief de Nederlandse verses van Jebroer, al door heel Amerika nadat Roy Dest hem het nummer had toegestuurd. Zowel Jebroer als Roy Dest hebben hun carrière aardig over de grens weten te trekken. Jebroer heeft veel succes in België en daarnaast zijn de tracks 'Marathon', 'Engeltje', 'Leven Na De Dood' en 'Kind Van De Duivel' inmiddels vertaald naar het Duits. Hij is hiermee al zeer succesvol bij onze Oosterburen, maar verovert ook Oostenrijk en Zwitserland. Roy Dest is op tour geweest in Azië, met als hoogtepunt een uitverkochte show in Tokyo en krijgt internationaal erkenning voor zijn tracks van DJ-collega's als DJ Carnage, Junkie Kid en Angerfist. 'Ademen' komt inclusief compleet gestoorde videoclip uit bij ROQ 'N Rolla Music en is vanaf vandaag op alle online streaminplatformen te beluisteren.


Bekijk de videoclip van 'Ademen'


Jebroer
Jebroer scoorde sinds 2012 diverse hits. In november 2016 verscheen het album ELF11, die inmiddels een Gouden Plaat heeft ontvangen. Op ELF11 staat onder andere de megahit 'Kind Van De Duivel' samen met Paul Elstak en Dr Phunk. De track heeft meer dan 30 miljoen views, stond op #1 in de iTunes Top 10 in België en heeft een Tripel Platina Status. De opvolger 'Engeltje' kreeg binnen een dag meer dan 1 miljoen views op YouTube en is inmiddels ook Dubbel Platina. Samen met Duitslands meest succesvolle dance-act Scooter en producers Rät 'N FrikK bracht Jebroer de track 'My Gabber' uit. Vervolgens scoorde hij samen met Anita Doth van 2Unlimited een hit met het nummer 'Marathon'. In hetzelfde jaar volgde wederom een succesvolle release met 'Hatsikidee' met Outsiders. Het nummer 'Leven Na De Dood' heeft inmiddels de Gouden Status. Samen met Gers Pardoel maakte Jebroer het nummer 'Malu', speciaal voor zijn schoonzusje met het syndroom van Down. Er ontstond flink wat commotie rondom de in scène gezette videoclip van 'Polizei' en ook zijn meest recente track 'Flitsmeister' ging viraal. De videoclip stond lange tijd in de YouTube Trending lijst en haalde binnen een week meer dan 1 miljoen views.

Roy Dest
Na opgegroeid te zijn tussen de ragboeren en Happy Hardcore is het geen wonder dat de Groningse Roy Dest tot een veelzijdige producer uitgroeit. Zijn eerste twee experimentele producties, 'Let Me Go' en 'Drunken Love', kwamen in 2016 uit via het label van de legende Laidback Luke. Een jaar later verscheen de track 'Difficult' in samenwerking met Romy Dya, bekend van haar werk met Martin Garrix en David Guetta. Roy maakte remixes voor onder andere LNY TNZ op het label Barong Family van Yellow Claw, de klik was er en ze boden hem als DJ een platform tijdens de "FVCK GENRE" festival tours. In 2019 raakt de carrière van Roy Dest in stroomversnelling als hij zijn eigen eerste EP XX uitbrengt. In oktober staat Roy samen met Junkie Kid en de Nederlandse Hardcorelegende Angerfist op hetzelfde album en draait DJ Carnage diverse platen die Roy hem heeft gestuurd.