Partyflock
 
­

Armin van Buuren onthult titel en tracklist van zevende artiestenalbum

gepubliceerd door , op
afbeelding Armin van Buuren onthult titel en tracklist van zevende artiestenalbum
OrganisatieArmada Music Site
ArtiestArmin van Buuren Site
Armin van Buuren heeft vandaag de titel en volledige tracklist van zijn nieuwe artiestenalbum onthuld. 'Balance' is daarmee zijn zevende album tot op heden na '76', 'Shivers', 'Imagine', 'Mirage', 'Intense' en 'Embrace' en zal op 25 oktober worden uitgebracht door Armada Music.

Armin van Buuren: "Ik ben zo blij dat ik eindelijk de naam en releasedatum van mijn nieuwe album mag aankondigen. 'Balance' is een nieuw hoofdstuk in mijn leven en staat voor het vinden van een goede balans tussen het oude en het nieuwe. Ik kan niet wachten om dit album met jullie te delen!"

Fans kunnen vanaf vandaag ook al een eerste nieuwe track van het album horen. 'Waking Up With You', zoals het nummer heet, werd gemaakt in samenwerking met David Hodges en is de eerste van veel nieuwe album tracks die de komende tijd al worden uitgebracht. Tot aan de release van het volledige album op 25 oktober zal Armin van Buuren iedere week een nieuw nummer van het album vrijgeven.

Tracklist
Side 1

Side 2

1 opmerking

Was interessant om te horen tot ik zag dat 46% van het album al gereleased is in de vorm van singles.­ Doet me een beetje denken aan 18 months van Calvin Harris