Partyflock
 
­ Nederland

Tomorrowland presents Our Story

gepubliceerd door , op
Our Story
5 maart 2019
FeestOur Story · 15 Years of Tomorrowland
Datumdonderdag 17 oktober 2019
LocatieZiggo Dome Site
Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Goose, Netsky, Push, Steve Aoki, The Bloody Beetroots en Tïësto brengen de ultieme Tomorrowland classics
tijdens drie uren durend spektakel. Een primeur tijdens Amsterdam Dance Event want voor de allereerste keer komt Tomorrowland met een gloednieuw concept naar de club- en muziekconferentie in Nederland. Op donderdag 17 en vrijdag 18 oktober wordt de Ziggo Dome omgetoverd tot Our Story, Celebrating 15 Years of Tomorrowland. Tickets voor Our Story zijn te koop vanaf 11 juni om 17.00 uur via Ticketmaster.

Artiesten zoals Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Goose, Netsky, Push, Steve Aoki, The Bloody Beetroots en Tïësto brengen hun ultieme Tomorrowland classic tracks en dit bijgestaan door het Metropole Orkest. Our Story is een 3-uur durend spektakel met de wereldpremière op donderdag 17 oktober en een tweede show een dag later, op vrijdag 18 oktober.

Tomorrowland onderscheidt zich al 15 jaar op het gebied van show, spektakel, ongeëvenaarde producties en een programma met de allergrootste acts. Deze show wordt een spectaculaire reis langs de vele hoogtepunten van Tomorrowland, waarbij de soundtrack wordt geleverd door een aantal van de grootste artiesten die de afgelopen jaren de Tomorrowland podia betraden.

De komst van Tomorrowland naar Amsterdam is onderdeel van alle festiviteiten die dit jaar plaats vinden in het kader van het 15-jarig jubileum van het festival. Naast twee magische zomerweekenden in België waarvoor 400.000 festivalgangers afzakken naar Boom, vond onlangs ook de eerste wintereditie van Tomorrowland plaats in de Franse Alpen en ging de zender Tomorrowland One World Radio in de ether.
Tomorrowland presents: Our Story Celebrating 15 Years of Tomorrowland

  • Donderdag 17 & vrijdag 18 oktober 2019 - Ziggo Dome, Amsterdam
  • Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €43,68 (incl. servicekosten)

6 opmerkingen

Is ook al bekend wie welke dag draait? :)
Uitspraak van MlBn op dinsdag 4 juni 2019 om 18:32:
Is ook al bekend wie welke dag draait? :)


Iedereen draait beide dagen, 2x exact dezelfde show dus. Nadeel is wel dat elke DJ maar een paar tracks zal draaien met zoveel namen in 3 uurtjes!
had best interesse, maar dat het in vakken is ingedeeld (met ook absurde prijzen) is voor mij de afknapper.
sowieso een slechte ontwikkeling bij dance feesten... golden circles enz.
1 kaartje en overal toegang toe.... met een vip vak kan ik nog leven. maar niet met 7 of meer verschillende vakken.
Dus je krijgt hetzelfde concept wat Hardwell deed maar dan met andere dj's.
Vele van dezelfde tracks zullen in die 3uur voorbij komen, en de dj's draaien niet, die zijn gewoon aanwezig om hun 2 of 3 plaatjes in te starten met het Orkest.

Nee, ik laat dit volgas aan mij voorbij gaan.
Vergeet niet (voor de mensen die wat langer naar feesten gaan) dit zijn de feesten voor het dagjesvolk wat de namen kent en een show wil zien....

Wil je echt zien wat de artiesten kunnen, moet je ze wat vaker en langer zien draaien.


God, wat mis ik de tijd dat we tiesto en armin nog in de plaatselijke discotheek konden zien..... Voel me bijna een ouwe lul :)