Partyflock
 
­ Nederland

Guus Meeuwis, Rowwen Heze en Bizzey op Dreampop Festival

gepubliceerd door , op
Vandaag maakte festivalorganisator Matrixx Events de laatste artiesten bekend die op zondag 7 juli zullen optreden op Dreampop Festival. Het festival dat sinds 2017 op de zondag ná Dreamfields Festival wordt georganiseerd op Recreatiegebied Rhederlaag en voor alle leeftijden toegankelijk, weet steeds grotere artiesten vast te leggen. Dit jaar zal Guus Meeuwis de headliner zijn op het prachtige hoofdpodium. Naast Guus zijn nu nog zo'n 30 namen aangekondigd, die verspreid over de 3 stages zullen optreden. Met de lage ticketprijs van slechts €29,50 en toegang voor alle leeftijden, is Dreampop een uniek festival in Nederland te noemen.

Op het hoofdpodium, waar de focus ligt op bekende bands en artiesten, zullen naast Guus Meeuwis ook Rowwen Heze en The Dirty Daddies als voltallige band aanwezig zijn. Verder zal de populaire rapper Kraantje Pappie zijn speciale festivalshow komen tonen en mag natuurlijk Snollebollekes dit jaar niet ontbreken. Vorig jaar was hij nog de host van de 3e area, de Party Palace. Deze tent bleek te klein voor het aantal Snollebollekes fans. Dat bleek ook 3 maanden later, toen hij met een eigen concert he Arnhemse GelreDome tweemaal binnen anderhalf uur wist uit te verkopen. Alle reden dus om hem in de middag op het hoofdpodium uit te nodigen!

De grote tent naast de mainstage zal net als eerdere edities vooral draaien om de bekende Nederlandse urban artiesten. Misschien wel de grootste kleine man Lil Kleine zal hier zijn festivalshow komen doen, maar ook de immens populaire act Bizzey is dit jaar aanwezig op Dreampop. Daarnaast vind je hier nog meer bekende namen als Famke Louise, Jonna Fraser, STUK en Tony Junior.

De Party Palace, de gezellige feesttent van het festival, heeft dit jaar geen speciale host, maar daar zal het feest zéker niet minder door worden. De confetti zal je deze dag hier om de oren vliegen, met de gezellige party-acts als Gebroeders Ko, Het Feestteam, Partyfriex en als knallende afsluiter de happy hardcore legende Paul Elstak.

De volledige line-up is vanaf nu te bekijken op de website Dreampop.nl Het festival is op zondag 7 juli 2019 open vanaf 13:00 en zal tot 's avonds 23:00 uur doorgaan. Het evenement is voor alle leeftijden toegankelijk, wat het geheel tot een ultiem gezellig festival maakt.

3 opmerkingen

Zo wat een droom-line-up!
Niet alleen Guus Meeuwis, maar ook Rowwen Heze, Lil Kleine en Famke Louise! Hier komt het hele Partyflock publiek direct op af!
Ik zou maar uitkijken als ik jou was. Straks neemt Guus zijn omgebouwde broer mee.
laatste aanpassing
Uitspraak van BryTwy op vrijdag 22 maart 2019 om 15:37:
Niet alleen Guus Meeuwis, maar ook Rowwen Heze, Lil Kleine en Famke Louise! Hier komt het hele Partyflock publiek direct op af!


De helft van je comment (Lil Kleine en Famke Louise) trekt nog publiek ook. Moet niet veel gekker worden.