Partyflock
 
­ Nederland

Time Out viert twintigjarig bestaan

gepubliceerd door , op
Time Out viert twintigjarig bestaan
12 november 2015
FeestTime Out reünie · 1995-2005 Site
Datumzaterdag 12 december 2015
LocatieTime Out Site
FeestNacht van Time Out · 20 jaar Time Out Site
Datumzaterdag 12 december 2015
Zaterdag 12 december bestaat Time Out twintig jaar en dat laten we zeker niet ongemerkt voorbij gaan. Integendeel, we hebben een dikke avond volgepland met artiesten, entertainment en winacties! Daarnaast is er een Time Out reünie in NXT! Lees hieronder precies wat de bedoeling is en wie wat waar.

In The Club zal niemand minder dan Radical Redemption na het succes van zijn One Man Army tour een speciale 2,5u closing set komen draaien. Deze rawstyle grootmeester zal bijgestaan worden door The Geminizers en resident F8trix.
In de HOT wordt natuurlijk ook flink uitgepakt met artiesten die wel weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Naast resident Jacob van Hage ga je knallen met Vato Gonzalez & MC Tjen, LNY TNZ én Mental Theo.
In het Flügel Feestcafé wordt het een avondje lekker hossen en meeblèren met feestzanger Leon Vugts (zanger van de Aprèsski hut!). In de Bananas gaat het weer volle bak met de lekkerste urban, R&B, reggeaton en moombahton.

Voor de Nacht van Time Out is er alleen deurverkoop voor de standaardprijs van €8. De verjaardagstickets zijn deze avond niet geldig. Ben er op tijd bij want vol = vol!

In NXT zal er een ware Time Out reünie plaatsvinden om het uitgaanspubliek van vruuuuger (1995 – 2005) te herinneren aan
hun favoriete stapavonden. De minimale leeftijd voor de reünie is 26 jaar. Het programma in NXT zal bestaan uit de Time Out resident DJ's van de periode 1995-2005. Het is voor bezoekers van de reünie mogelijk om gedurende de avond ook de andere zalen te bezoeken in Time Out. NXT is alleen toegankelijk voor de reünie bezoekers. Voor deze reünie zijn kaarten (€10 incl. 2 consumpties) verkrijgbaar via http://outix.co/toreunie