Partyflock
 
­ Nederland

E-Force keert terug naar Loft in Arnhem

gepubliceerd door , op
Dark Chemistry
3 juli 2015
FeestDark Chemistry · invites E-Force
Datumvrijdag 25 september 2015
WinactieDark Chemistry actiegesloten
LocatieLoft Site
Inmiddels is het alweer 2,5 jaar geleden dat E-Force, Loft in Arnhem sloopte! Deze avond was helemaal uitverkocht & daarom kiezen Dark Chemistry, Future of Hardstyle & Loft Arnhem ervoor om E-Force terug te halen naar Arnhem!

Ditmaal hebben de heren van Dark Chemistry weer een heerlijke line-up in elkaar geknutseld! Lokale namen, maar ook al gevestigde namen in de hardstyle scene!

Line-up
E-Force
Bass Chaserz
Dark Chemistry
Mythix
Fanatic
Apox
MC Maison

Entree
De tickets zijn al enige tijd aan te schaffen. Door een aardige storm op de tickets zijn daarom de early & late bird tickets al helemaal uitverkocht & zijn dus niet meer verkrijgbaar! De normale tickets zijn nog steeds te koop via: koop tickets.
Tip: wees er op tijd bij, want ze gaan hard!

Early birds: € 5,- | Sold out
Late birds: € 7,50 | Sold out
Normal ticket: € 10.-

Timetable
De timetable zal op maandag 21 september online gezet worden! Er is natuurlijk ook aan de werkende mensen gedacht!

Leeftijd
Tijdens deze avond zal er een minimumleeftijd gehanteerd worden van 18 jaar & ouder! Let wel op, er kan bij de entree gevraagd worden om je ID! Zorg er daarom voor dat je je identiteitsbewijs bij je hebt!

Parkeergelegenheid
Rondom de Korenmarkt zijn er voldoende parkeermogelijkheden. Zo kan de auto gemakkelijk geparkeerd worden onder het centrale station waar je tegenwoordig maar € 0,50 cent betaald per uur!

Terugblik
In de openingszin is het al verteld; 2,5 jaar geleden sloopte E-Force al een uitverkocht Loft in Arnhem! Benieuwd hoe dat er uit zag? Bekijk dan snel onderstaande video:



Promomixen
In de loop van het evenement zullen er nog een aantal promomixen online gezet worden, voor een goede opwarmer! Houdt hiervoor de social media goed in de gaten!