Partyflock
 
­ Nederland

Vernieuwde concept Hardstyle Feelings kick-off met niemand minder dan Jack of Sound

gepubliceerd door , op
Een ware gekte is er aan het ontstaan in de omgeving van Arnhem. Het vernieuwde concept van Hardstyle Feelings gaat van start in Club Loft te Arnhem! Een avond/nacht lang Hardstyle en Rawstyle, waar je zeker bij moet zijn. Na een aantal geslaagde edities doet Hardstyle Feelings er nu een flinke schep boven op! Nog meer, nog vetter, nog spectaculairder, nog gekker, en niet te vergeten nóg harder!

Vrijdag 31 oktober is het tijd voor de vernieuwde editie van Hardstyle Feelings met dit keer in de line-up niemand minder dan: Jack of Sound, Zirkum, Dark Chemistry, Dark Equalizerz, Fanatic en D-Stroy! Al deze heren worden vocaal ondersteund door the one and only: MC Livid! Aangezien Hardstyle Feelings 31 oktober in Club Loft de opening houdt van dit mooie, frisse en vernieuwde concept, kan je deze kans zeker met twee handen aanpakken!

Een avond vol verrassingen, een knallende line-up, een spectaculaire lichtshow, een perfect décor én jullie gaan zorgen voor een onvergetelijke 1e editie van het vernieuwde concept: Hardstyle Feelings! Dus be smart en bemachtig je ticket voor Hardstyle Feelings 31 oktober in Club Loft in Arnhem

Kaartverkoop:
De tickets voor Hardstyle Feelings kosten €7,50 (ex. fee.) en zijn verkrijgbaar via Triple Dance.nl en Loft-Arnhem.nl. Ook aan deur zijn er tickets te koop, mits deze zijn uitverkocht. Tickets aan de deur kosten €10,00 maar let op! Wanneer de tickets zijn uitverkocht in de voorverkoop, zal er geen deurverkoop meer zijn. Wees dus op tijd met het bestellen van je ticket, want er bestaat een kans dat je er anders niet bij kunt zijn.

See you october 31th!