Partyflock
 
­ Nederland

Timetable en final info Pandemonium

gepubliceerd door , op
Pandemonium
18 juli 2013
FeestPandemonium · Physical Readmission
Datumzaterdag 16 november 2013
LocatieSporthallen Zuid Site
Het aftellen tot Pandemonium Physical Readmission is nu echt begonnen. Aanstaande zaterdag wordt de Sporthallen Zuid overgenomen door een uitzinnige massa en het beste wat de hedendaagse underground hardcore scene te bieden heeft. Hoog tijd om jullie de timetable te presenteren. Dit jaar staat de beleving van het evenement centraal, dus al jullie zintuigen zullen geprikkeld worden!

Anthem
Naast alle warm-up mixen van afgelopen week is MC Da Mouth of Madness druk aan de slag geweest voor het Pandemonium – Physical Readmission anthem. Check de preview van de officiële Pandemonium Physical Readmission anthem op één van de onderstaande kanalen:



De volledige versie wordt aanstaande zaterdag op Pandemonium Physical Readmission gedraaid.

Timetable
  • Area 5
    psytrance, goa
  • za 23:00 - 00:30:  Nederland psy
  • zo 00:30 - 02:00:  Nederland trance, psy
  • zo 02:00 - 03:30:  Nederland psy
  • zo 03:30 - 05:00:  Nederland psy
  • zo 05:00 - 06:00:  België Nederland trance, psy


Deuren open
Het evenement begint om 22.00 uur en duurt tot 07.00. Ze verzoeken je voor 03.00 uur binnen te zijn aangezien de deuren om 03.30 sluiten.

VIP
De gelukkigen die een VIP ticket gekocht hebben voor Pandemonium, hebben een aantal voordelen ten opzichte van een normaal entreebewijs: Aparte VIP ingang - Gratis kluisje per 2 personen - Toegang tot de VIP-deck bij de Pandemonium Mainstage. V.I.P. upgrade tickets en Cyndium memberkaarten krijgen alleen toegang tot het V.I.P. deck en VIP-entree.

Kaartverkoop
De VIP kaarten zijn uitverkocht! De reguliere kaartverkoop voor Pandemonium is erg hard gegaan ,er is nog maar een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar. De organisatie raad de bezoekers aan snel te zijn met het halen van een entreekaart. Kaarten zijn te verkrijgen via koop tickets, www.cyndium.com of één van de Primera winkels.

VIP: uitverkocht
Voorverkoop: € 50,- (ex fee)
Deurverkoop: € 60,- (Kaarten worden alleen aan de deur verkocht, als het evenement op de dag zelf nog niet is uitverkocht)

Pinnen
Bij de muntverkoop kun je met PIN betalen. Het is niet mogelijk om contant geld te pinnen. Je wordt aangeraden altijd voldoende cash geld mee te nemen naar het evenement omdat pinautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Kluisjes
Kosten kluisjes: € 6,00 exclusief borg €5,00.
Er zijn voldoende kluisjes aanwezig.
Wegens een wijziging in de ingangsconstructie zijn de kluisjes de gehele avond toegankelijk.

Spullen
Eten en drinken mogen niet het evenement op. Deodorantrollers mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee. Voetbal t-shirts & stad gerelateerde t-shirts zijn verboden. Cyndium distantieert zich van het voetbal gezeik. Iedereen komt om te feesten en laten we dat ook zo houden!

Toiletten
Er zijn vier grote toiletgroepen op het evenement en alle toiletten zijn gratis.

Roken
In de Nederlandse horeca geldt een rookverbod. Op Pandemonium mag alleen in de rokersruimte gerookt worden! Binnen wordt gezien als horeca gelegenheid en hier geldt dus het rookverbod.

Drugs/beleid
In de Sporthallen Zuid geldt het volgende drugsbeleid: harddrugs is niet toegestaan! Op Pandemonium wordt een zero tolerance beleid gevoerd qua (hard)drugs gebruik. Dit houdt in dat alle vormen van (hard)drugs ten strengste verboden zijn. Wanneer er bij een bezoeker (hard)drugs worden aangetroffen, wordt de bezoeker de toegang tot het evenement ontzegd en wordt de politie ingeschakeld. In geen geval zal de organisatie als gevolg hiervan overgaan tot restitutie van het toegangsgeld. Softdrugs is toegestaan tot 3 gram. Voorgedraaide joints zijn niet toegestaan.

Bereikbaarheid openbaar vervoer
De Sporthallen Zuid liggen op nog geen 10 minuten lopen van metrostation Amstelveenseweg. Deze ligt op metrolijn 50 naar Gein.

Parkeren
De vaste bezoekers van Pandemonium, die met de auto komen, zijn gewend dat er geparkeerd kan worden bij het Stadionplein. Helaas kan dit parkeerterrein, wegens werkzaamheden, niet worden gebruikt. Er is een alternatief gevonden, namelijk P1 (ACTA garage) bij het VU Medisch Centrum. De parkeergarage ligt aan de Gustav Mahlerlaan te Amsterdam. Voor diegene die gebruik maken van een navigatiesysteem, kan dit adres worden ingevoerd. Er worden borden geplaatst om jullie verder te begeleiden. P1 ligt op loopafstand van de Sporthallen Zuid. De kosten voor het parkeren in de garage bedragen €15,- per auto. Aangezien het een parkeergarage van het VU Medisch Centrum betreft, wil de organisatie extra benadrukken dat ze verwachten dat de bezoekers zich, in en om de garage, netjes en volwassen zullen gedragen. Om ongemakken te voorkomen, adviseert men de bezoekers om met het openbaar vervoer te komen.

Kiss & Ride en Taxis
De organisatie verzoekt iedereen de aanwijzingen van de Kiss Ride op te volgen. Deze is gelegen aan de Frederik Roeskestraat. Dit is tevens ook de taxistandplaats.

Camera's
Digitale camera's zijn toegestaan. Professionele geluids- en filmapparatuur is niet toegestaan.

Cyndium, Energetic Dance Only.

10 opmerkingen

Softdrugs is toegestaan tot 3 gram.


Zo zo, dat is weer voor het eerst :smoke:
Uitspraak van #81 -[D.K]- op vrijdag 15 november 2013 om 12:54:
Zo zo, dat is weer voor het eerst :smoke:


ieder jaar weer....
Uitspraak van Nesse op vrijdag 15 november 2013 om 13:05:
ieder jaar weer


Yeah (6)
laatste aanpassing
Yeaaah kan niet wachten tot de deuren opengaan!!
Artiest Exodus
beste indoor feest elk jaar weer!
Wat een ongelofelijk slecht anthem! Dit feest verdiend wel beter!
Uitspraak van Nesse op vrijdag 15 november 2013 om 13:05:
ieder jaar weer....


Nooit opgevallen, goede zaak (Y) :)
Uitspraak van Pascal_1974 op vrijdag 15 november 2013 om 16:10:
Wat een ongelofelijk slecht anthem! Dit feest verdiend wel beter!


Idd
Zo inderdaad, hoop niet dat ze die draaien vanaaf :lol:
Uitspraak van Pascal_1974 op vrijdag 15 november 2013 om 16:10:
Wat een ongelofelijk slecht anthem


vind alleen de stem erg onproffesioneel erin verwerkt