Partyflock
 
­ Nederland

WiSH Outdoor 2013 laatste nieuws

gepubliceerd door , op
WiSH Outdoor 2013
27 mei 2013
FeestWiSH Outdoor 2013 · This is our wonderland
Datumzaterdag 6 juli 2013
WinactieWiSH Outdoor 2013 actiegesloten
Locatiede Aa
Met nog maar een paar dagen op de kalender, is het écht aftellen geblazen. Gedurende het weekend van 5 tot en met 7 juli gaat alweer de zevende editie van WiSH Outdoor van start. Met ruim 250 artiesten verdeeld over 13 verschillende podia, belooft het weer een fantastisch zomerweekend te gaan worden. Hoogste tijd dus voor een laatste nieuwsbericht met alle informatie om volledig voorbereid richting WiSH Outdoor te gaan!

Timetable
Voila! De officiële release van de WiSH Outdoor 2013 timetable. Maak alvast een kleine lijst met je favoriete acts zodat je niets hoeft te missen op het festival! De timetable is tevens te hier te downloaden.



Camping
Voor het eerst in de geschiedenis van WiSH Outdoor biedt de organisatie de mogelijkheid om pal naast het festivalterrein te overnachten op Camp WOW!. De festivalcamping zal van alle gemakken worden voorzien om bezoekers uit alle windstreken een zeer aangenaam weekend te bezorgen. Zo kun je lekker relaxen in de Caribbean Lounge, is er een supermarkt, een blikkenbar en zijn er luxe sanitaire voorzieningen. Vrijdag 5 juli zal de officiële opening van de camping plaatsvinden en op maandagochtend 8 juli zullen de poorten weer sluiten. Bezoekers die zich verzekeren van een campingticket, worden op vrijdagavond tevens getrakteerd op een exclusieve pre-party, met o.a. Firebeatz, The Partysquad, Billy the Kit, DiMaro ft. Little D en Candyland, de nieuwe trap-sensatie uit Amerika. Tickets voor de camping zijn nog beschikbaar via de website van WiSH Outdoor.
Campinggasten wordt aangeraden tijdig naar Camp WOW! te komen om de drukte te ontlopen. Als je op zaterdag pas wilt komen, kun je het beste voor 12:00 uur aanwezig zijn op de camping.
Wil jij niet met een tentje gaan sjouwen, neem dan snel een kijkje op deze website voor een compleet ingerichte tent op Camp WOW!

Weersverwachting
De weersverwachting voor komend weekend ziet er fantastisch uit (25+ temperatuur met weercijfer: 10! ) dus het belooft een heerlijk festivalweekend te gaan worden! Desondanks kan het 's avonds snel afkoelen, dus het is niet onverstandig om een trui of vest mee te nemen naar het festival. Op het festival zijn voldoende kluisjes aanwezig waar je je spullen op kunt bergen.



Busvervoer / Pendelbussen
Naast de traditionele pendelbussen naar Eindhoven Centraal (voor slechts €9,50) die te vinden zijn op de WiSH Outdoor website, biedt Event Travel tevens volledig verzorgde busreizen aan. Met ruim 106 opstapplaatsen door heel Nederland kunnen bezoekers uit heel Nederland gemakkelijk het festivalterrein bereiken. Meer informatie over deze georganiseerde reizen is te vinden op www.event-travel.nl.

Tickets
Er zijn nog enkele campingtickets en zondagtickets beschikbaar voor WiSH Outdoor, maar wees er absoluut snel bij, want de tickets gaan in een razend tempo de deur uit. Tickets zijn te verkrijgen via de online ticketshop van WiSH Outdoor, te vinden op de website. Daarnaast is het ook nog mogelijk om een ticket te upgraden van een zaterdag- naar een weekend-ticket!

Anthem


Service Center
Natuurlijk ontbreekt het WiSH Outdoor service center niet op het festivalterrein. Bij het service center kun je voor al je vragen omtrent WiSH Outdoor terecht. Maar ook voor de nieuwe WiSH Outdoor merchandise ben je hier op het goede adres. Daarnaast zijn er diverse handigheden te verkrijgen waarop je als bezoeker vaak misloopt, zoals kauwgum, zonnebrand, spiegels en andere makkelijke spulletjes. Behoorlijk handig dus.

Zonnebrand
Evenals voorgaande jaren is zonnebrand niet toegestaan, maar op het festivalterrein is een team van het KWF fight cancer team aanwezig die iedereen met liefde en plezier voorzien van een beschermende laag smeersel die je beschermt tegen de schadelijke gevolgen van de zon. Daarnaast kun je op verschillende plekken op het terrein gratis zonnebrand verkrijgen. Laat die zon dus maar komen!

Bereikbaarheid
Via de website www.9292ov.nl kun je eenvoudig bekijken hoe het terrein van WiSH Outdoor het gemakkelijkste te bereiken is. Voor een volledig overzicht van de bereikbaarheid per auto, pendelbus, OV en het boeken van tickets voor de pendelbus kun je kijken op www.wishoutdoor.com/nl/bereikbaarheid.

Parkeerplaats
De parkeerplaats is dit jaar verplaatst naar een andere locatie. De bezoekers dienen dit jaar wat verder te lopen dan vorig jaar.

Adres
WiSH Outdoor 2013 wordt gehouden op "Festivalterrein de Aa", ter hoogte van Lekerstraat 4, 5741 SM, Beek en Donk (gemeente Laarbeek) in Noord-Brabant.

Openingstijden
Vrijdag 5 juli 2013 (pre-party)
Zaterdag 6 juli 2013 van 14:00 uur tot 02.00 uur.
Zondag 7 juli 2013 van 14:00 uur tot 23:30 uur.

Kluisjes
Er zijn voldoende kluisjes aanwezig op het festivalterrein.

Betalingsmogelijkheden / PIN
Op WiSH Outdoor kun je aan de bar alleen betalen met munten en niet met contant geld. Munten zijn verkrijgbaar bij een centraal verkooppunt op het festivalterrein. Hier is het mogelijk om te pinnen én met contant geld te betalen.

FAQ
Voor alle overige vragen kun je terecht op onze website.

Tot vrijdag, zaterdag en zondag!

17 opmerkingen

Iemand die al weet wie de mystery acts zijn? adaro bfront? (ondanks boeking op free festival) ?
Adaro sws niet want draait ook op restylerz.
Line up valt echt vies tegen!
Knallen!! lekker varierende line-up bij distorted!! laat het zonnetje maar komen!!
Uitspraak van Bloey op woensdag 3 juli 2013 om 11:34:
Line up valt echt vies tegen!

ach, goei weertje & lekker bier :)
 
Uitspraak van Bloey op woensdag 3 juli 2013 om 11:34:
Line up valt echt vies tegen!


:')

keer op keer de zelfde artiesten is toch geen zak aan?

Line up is prima.
 
"De parkeerplaats is dit jaar verplaatst naar een andere locatie. De bezoekers dienen dit jaar wat verder te lopen dan vorig jaar"

Hoe ver vraag ik me af :s
Parkeerplaats bij HoH was ook een ramp...
Uitspraak van verwijderd op woensdag 3 juli 2013 om 12:39:
keer op keer de zelfde artiesten is toch geen zak aan?


Aantal namen die ik nog nooit (echt) heb gehoord. Dikke prima om die eens te checken! (Y)
Artiest {SHOWLIST artist 85937, 55906, 64690}
Lekker weer + Lekkere line up wat wil je nog meer :)
Uitspraak van Bloey op woensdag 3 juli 2013 om 11:34:
Line up valt echt vies tegen!


vind je?
 
Uitspraak van Sjordys:bounce: op woensdag 3 juli 2013 om 16:21:
Aantal namen die ik nog nooit (echt) heb gehoord. Dikke prima om die eens te checken!


Ga ik jou ook weer is aanschouwen zaterdag? Lang geleden kerel (Y)
Dat is zeker lang geleden! Wij zijn er zeker bij dit jaar :D (L)
Ik kijk naar de hardstyle.. Vind ik de line up tegen vallen en vooral voor wish outdoor!

Niet dat het feest minder word, maar qua namen vind ik het tegen vallen;-)
Artiest {SHOWLIST artist 78576, 169344}
Goh, wat ben ik blij dat ze spiegels verkopen.
laatste aanpassing
Was vorig jaar denk mijn beste hardstyle feest met een super afsluiting! Namen zijn wel minder als vorig jaar maar maakt mij juist ook weer nieuwsgierig denk dat de editie van vorig jaar ook niet te overtreffen is dus ga er niet met al te veel verwachtingen heen kan t niet tegenvallen ook ....