Partyflock
 
­ Nederland

Juize presents naar Amsterdam en Gemert

gepubliceerd door , op
Juize
23 januari 2013
Amsterdam
Na vele aanvragen komt Juize presents naar de Randstad! Om precies te zijn in de Bitterzoet in Amsterdam op woensdag 20 februari 2013! Natuurlijk heb je dan vakantie! De voorverkoop is al van start gegaan, early bird tickets zijn nu beschikbaar voor 7 euro koop je tickets snel, want vanaf februari zijn de tickets 11 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur!

Early bird tickets & normale tickets koop je hier, via www.bitterzoet.nl of www.juize.nl.

Het belooft een groot spektakel te worden met een live act niemand minder dan: Jebroer, dj's SteviieWonder, KidQ, natuurlijk is mr. Juize DJ Jeff aanwezig, en Don Perignon komt de boel onderste boven keren.

Gemert
Je hebt Juize al mee mogen maken in 2012, 19 oktober om precies te zijn. De Time Out Gemert was gevuld met flinke namen en de gezelligste mensen! De voorverkoop voor 22 februari is al van start gegaan!

Voor de mensen die hun kaartje halen voor februari zijn er early bird tickes beschikbaar. Let op er zijn maar een beperkt aantal early bird tickets, deze zijn te koop tot februari 2013 en je betaalt 7 euro ipv 11 euro normale voor verkoop of 15 euro aan de deur! Early bird & normale Tickets koop je hier, via www.time-out.nl of www.juize.nl

In je vakantie op vrijdag 22 februari doen ze het gewoon weer! Juize presents Yellow Claw, SteviieWonder, live: Jebroer, Don Perignon komt het feestje hosten en natuurlijk de man die iedereen kent van Juize, DJ Jeff!

Het dak gaat er weer af in de Time Out in Gemert, mocht je er vorige keer niet bij kunnen zijn om bepaalde redenen is dit je kans om het Juize presents spektakel niet te missen! Leg je beste outfit vast klaar, en bereid je voor op 22 februari om helemaal los te gaan samen met Juize!