Partyflock
 

The BOX

op de kaart
The BOX
27 februari 2019
Locatie is gesloten.
AdresMekongweg 5
1043 AE
Amsterdam
Nederland
Telefoon+31 20 6145492
E-mailinfo@the-box.events
Linksfacebookpageinstagramlinkedinyoutube
Capaciteit2850
Opvolger van The Sand.

Informatie

Sinds september 2015 is The Box met jaarlijks circa 70 evenementen en meer dan 120.000 bezoekers niet meer weg te denken uit Amsterdam. Naast concerten en (dance-) events is The Box upcoming in de b2b markt; met beurzen, personeelsfeesten en outlet-events.
The Box biedt ruimte aan 2850 bezoekers uit binnen-en buitenland, waarbij gastvrijheid gecombineerd wordt met een goede akoestiek en een ongedwongen sfeer.
Boek een overnachting in of in de buurt van The BOX via Booking.com.

Uitgaansagenda The BOX

Laatste feest was op zaterdag 11 juli 2020: Arabesque

Elders

Laatste feest was op vrijdag 18 november 2022: Innovation In The Dam, Melkweg, Amsterdam

Statistieken

192·feesten
geen·in de toekomst
192·in het verleden
1·feest elders
91·nieuwsberichten
7·fotoshoots
1267·foto's
79·video's
9990·bezoekers · herkomst
5173·unieke bezoekers
625Partyflockfans
293·albumfoto's
8·opmerkingen
5·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (1310.6898 stemmen)

Nieuws

De evenementenhal The Box in Amsterdam houdt na vijf jaar op te bestaan. De uitbaters zeggen op hun website dat ze de huur zonder evenementen niet meer konden opbrengen. 3
Heimwééé en Lexion presenteren op 1.02.2020 een 12 uur durend classic house event in The Box in Amsterdam. "Classics Indoor Festival" zal bezoekers terugbrengen naar het gouden decennium van de clubscene. Toen house nog "Mellow" heette, er nog geen sprake was van Beatport, en dj's enkel met vinyl draaiden. 3
Vier jouw New Year's Eve op Flirterz in The Box Amsterdam. Eén ding is zeker; als je 2019 onvergetelijk wilt afsluiten en 2020 spectaculair inluiden dan moet je op Flirterz NYE aanwezig zijn! Reken op de beste DJ's verdeeld over 2 areas, verbluffend entertainment in de zaal en op het podium en vele special effects.
Na een heerlijke zomer en het geweldige steeds meer succesvolle Full Moon Festival, wat elke jaar groter en drukker wordt bezocht, op het mooie festivalterrein De Ven in Spaarnwoude met verschillende areas. Er is een grote Mainstage met vette tribal sounds van Full Moon, een hardere area met dj's zoals The Darkraver, Sound Rush, Dr Rude en Thera, een gezellige Open Outland stage met dj's zoals Dimitri, Gregor Salto, D-Rashid en andere grote namen en natuurlijk niet te vergeten en trance area gehost door Grotesque! 5
16 November gaat Full Moon weer dik uitpakken! White Moon staat bekend om hun spectaculaire shows van led, lasers, special effects en decoratie. Het is een unieke belevenis die je zeker niet mag missen. Luxe VIP-decks, gave acts, lekkere loungezitjes, gezellige mensen en 4 areas met verschillende stijlen muziek. In de Main zal er Bigroom gedraaid worden, er is een area met club & house, een area met trance en een area met hardstyle, oldschool en acid. Voor ieder wat wils!
Sweets is op zaterdag 26 oktober terug in The Box Amsterdam met een speciale Halloween Editie! Sexy Night Creatures komen samen tijdens deze monsterlijke editie voor een nacht gevuld met de beste artiesten gemixt met verbluffend entertainment.
Hellbound, The Box Amsterdam. Aanstaande zaterdag is het zover. Een monster van een soundsystem, goudeerlijke en onversneden hardcore, een groep liefhebbers die komt voor het betere beukwerk en de ongekende saamhorigheid. Die onvervalste 909 kickdrumsound! See you there!
Hellbound vormde gedurende de 90's samen met Thunderdome en Hellraiser de voorhoede van de hardcore. De gabberhype ging voorbij. Hellbound ging door. 8
Als eerste willen wij iedereen bedanken, die op ons verzoek druk heeft meegedacht over een nieuwe locatie voor ons feest van 8 juni en 7 september. Bedankt voor al jullie reactie's. Een overweldigend resultaat, er kwamen meer dan 40 suggesties binnen. Na deze stuk voor stuk bestudeert te hebben, en alle afwegingen tegen elkaar te hebben weg gestreept, waarin de datum belangrijk was, maar natuurlijk ook de voorwaarden en onze hoge eisen voor een echt Kinky On The Beach feest, zijn we eruit.
HUTS
28 februari 2019
Impala's, damherten, paardengeiten, zijn jullie klaar voor die echte lente vibe?! Zaterdag 30 maart wordt een echte dierentuin met voor de eerste keer in Amsterdam de hele HUTS-crew live on stage Joey AK, CHIVV, Yung Felix, Young Ellens, Mouad Locos, Esko en The Blockparty,
Afgelopen White Moon in november was een groots succes! Bekijk hieronder nog even de aftermovie van White Moon. De sfeer was weer super! Iedereen was in het wit gekleed, The Box zag er mooi aangekleed uit met gezellige loungehoekjes hier en daar en mooie luxe VIP-decks. De tickets gaan ook hard van White Moon. De Xtreme Early Birds zijn al uitverkocht en er zijn nog een beperkt aantal Mega Early bird tickets beschikbaar voor maar 30 euro, Mega Early Bird VIP-deck ticket kost maar 40 euro!
Eén ding is zeker; als je 2019 spectaculair en onvergetelijk wilt inluiden dan moet je op Rough & Chique aanwezig zijn.
De voorverkoop voor deze editie gaat razendsnel! Je kan nu nog wel kaarten kopen maar aangeraden wordt om vooral niet te lang te wachten! Nog maar iets meer dan twee weken en het allermooiste feest van Full Moon in The Box gaat beginnen. Heb je jouw mooiste pure white outfit al klaar liggen?
Sunsetterz XXL
23 oktober 2018
Het populaire Trance & House concept viert zijn éénjarig bestaan en maakt de line –up bekend voor 'Sunsetterz XXL – The Indoor Edition' dat plaatsvindt op 22 december in 'The Box' in Amsterdam.
Flirterz is op zaterdag 27 oktober terug in The Box Amsterdam met een speciale Halloween Editie! Sexy Night Creatures komen samen tijdens deze monsterlijke editie voor een nacht gevuld met de beste artiesten gemixt met verbluffend entertainment.
Flirterz viert Halloween
27 september 2018
Flirterz is op zaterdag 27 oktober terug in The Box Amsterdam met een speciale Halloween Editie! Sexy Night Creatures komen samen tijdens deze monsterlijke editie voor een nacht gevuld met de beste artiesten gemixt met verbluffend entertainment.
Start 2019 met een big bang tijdens de eerste editie van Rough & Chique in The Box Amsterdam op 31 december. 2
Na een mooie, warme zomer wordt het weer tijd voor een spectaculaire editie van White Moon in de mooie club The Box! 17 November gaat weer legendarisch worden! White Moon zal van begin tot eind een groot spektakel worden met de lekkerste muziek, mooie decoratie, intieme areas, gave shows, luxe vip-decks & spectaculaire led- & lasershows! 1
Sunsetterz keert terug voor nog een onvergetelijke editie, op 22 december neemt Markus Schulz Trance-muziekliefhebbers mee op een ongekende muzikale reis in Amsterdam.
Wil jij knallend het nieuwe jaar in gaan met de meest sexy artiesten? Kom dan op 31 december naar Rough & Chique in The Box!
Uiteraard is het jullie niet ontgaan dat de burgemeester van Bloemendaal wederom een aantal maatregelen heeft genomen, waaronder het annuleren van een aantal evenementen bij Beachclub Vroeger. 1
Het populaire Trance & House concept viert zijn éénjarig bestaan en maakt de line –up bekend voor 'Sunsetterz XXL – The Indoor Edition' dat plaatsvindt op 22 december in 'The Box' in Amsterdam.
Morgen vanaf 14:00 gaan we terug naar vervlogen hardstyle tijden. Voor de echte hardstyle classics lovers een Oorgasme, handjes in de lucht en de keeltjes geschraapt. Stil staan is geen optie! Als de lichten na de laatste plaat weer aan gaan, zijn de zolen onder je Sneakers gegarandeerd weg gesleten van het losgaan! 100% feest garantie voor een memorabele Reminder editie dus met alleen maar helden als Frontliner, D-Block & S-Te-Fan, Zany, Technoboy, The Pitcher, Activator en vele anderen! 1
Lyca Mobile Festival WKND komt naar Amsterdam; dit driedaagse familiefestival staat bol met shows, optredens en kinderactiviteiten en stelt dagelijks één thema centraal met op zaterdag 19 mei 'Hey Bollywood', zondag 20 mei 'Viva Latin' en maandag 21 mei 'Fawaka Su!' .
Hardcore liefhebbers hebben 6 januari allang dik omcirkelt in de agenda. Geen lange verhalen maar keihard het nieuwe jaar beginnen op hardcore klassiekers van 1992 tot 2010 tijdens HardCore Classics 2018 in de Box Amsterdam. Vrij uniek is dat Angerfist zijn juwelen collectie in duikt voor een classics set net als Tha Playah & Nosferatu. 3
Xtra Large
7 december 2017
Xtra Large bestaat alweer 15 jaar. Wie kent niet die mooie legendarische avonden van Xtra Large? Toen nog in de oude Marcanti en nu in de mooie club The Box! De Xtra Large feesten passen goed in The Box, waar je heerlijk de ruimte hebt om hier mooie shows te geven qua techniek. 1
Op zaterdag 16 december keert Showtime na meerdere uitverkochte edities weer terug naar THE BOX in Amsterdam. Dit keer met Live on stage de internationale superster, afkomstig uit Frankrijk, Lacrim.
Eén ding is zeker; als je 2018 spectaculair en onvergetelijk wilt inluiden dan moet je bij Flirterz.
Het succes van de Reminder area met hardstyle van 2006 tot 2011 tijdens HardClassics on the Beach heeft ertoe geleid dat er een Reminder indoor editie komt. 1
Sweets
11 oktober 2017
Op Zaterdag 13 Januari 2018 is het alweer tijd voor het allergrootste en bekendste verjaardagsfeestje van Nederland.
Op vrijdag 3 november staat niemand minder dan 'Grammy-award-winning' rap superstar Nelly live in The Box Amsterdam.
Na verschillende succesvolle releases met artiesten zoals Boef, Lijpe, Ismo, en nog vele anderen lanceert het nieuwe hiphop-label El Chapo Productions hun eerste live event. Op 30 september zal The Box in Amsterdam dan ook het spetterende decor worden van Streetview.
White Moon
7 september 2017
Zaterdag 18 november zal er weer een mooie editie van Full Moon: White Moon plaats vinden in The Box – Amsterdam. De Super Early Bird tickets zijn al uitverkocht! Om nog voordelig een ticket te scoren voor White Moon koop dan nu 1 van de laatste Early Bird tickets of VIP-deck Early Bird ticket met nog een flinke korting!
2016 saw the launch of Third Party's 'Release' brand and label. With sold-out shows at Ministry Of Sound London, O2 Academy Liverpool, Miami and most notably their debut ADE show at The Box Amsterdam, things have just got bigger and better each time.
Bel, app en mail je vriendinnen want 24 september moet geblokt worden in de agenda! Die dag is 'Naughty Night Out' terug met een 3de mega editie! Ditmaal met een spectaculaire internationale show die eerdere edities zal overtreffen; niemand minder dan de mannen van Forbidden Nights GB zijn deze editie aanwezig.
A.s. Vrijdag 5 mei keihard de vrijheid vieren in evenementenhal The Box in Amsterdam. Check snel de laatste info. Heb je nog geen ticket regel die dan nu, want we gaan gegarandeerd vol.
Xtra Large 8 april
30 maart 2017
The Big Reunion van Xtra Large komt eraan! Nog ruim 1 week te gaan voordat iedereen los kan gaan in de mooie locatie The Box.
Zaterdag 15 april tilt Sweets 'Dancehall' naar een heel nieuw level in The BOX Amsterdam.
Volgende week komt er weer een mooie editie van Full Moon – White Moon aan! 4 Super areas met topdj's, spectaculaire decoratie, geweldige led-, laser- en lichtshow, tipitenten en gave acts! 1
Nog 4 weekjes te gaan en dan komt er weer een geweldige editie van Full Moon: White Moon! 4 mooie areas met topdj's, spectaculaire decoratie, geweldige Led-, laser- en lichtshow en gave acts.
Na het succesvol en uitverkochte vijfjarige bestaan van Showtime pakken ze weer door en Showtime zou Showtime niet zijn als ze dit niet groter doen dan ooit te voren met als gevolg: een Showtime Entertainment Group weekend in The BOX Amsterdam!
Hij ging zijn droom en passie achterna en kwam tot grote hoogtes waar hij nog steeds staat, had net zoals Tiesto in Gelredome een one man show. Was de tweede artiest die een Xqlusive in de HMH had en draait nog steeds mee in de top van de Hardstyle. 2
Heerlijke genieten van de beste trance op Trance Nation dit weekend? Wij hebben nog kaarten te verloten!
Nog maar 10 dagen te gaan en dan is het tijd voor het Trance event van Nederland! 6
Over 5 weken is het al weer zo ver, dan neemt 'Trance Nation presents We Are The Future' je mee naar de vertrouwde Trance sound, zonder gezeur en zonder poespas. In één trip door naar een weergaloze trance belevenis de hele avond lang. Voorzien van de beste trance namen uit de scene beloven we dat deze editie van 'Trance Nation' er eentje wordt om nog lang te blijven herinneren. 1
FunX presents Sweets "Franck's B-day Bash". Op Zaterdag 14 Januari 2017 begin jij je jaar zoals je de afgelopen jaren gewend bent! Het is dan namelijk weer tijd voor, inmiddels de 7de Editie, van Nederlands grootste verjaardag! Maak je klaar voor Sweets "Franck's B-day Bash", deze keer weer gehouden in de grootste club van Amsterdam, The Box.
Over 5 weken is het al weer zo ver, dan neemt 'Trance Nation presents We Are The Future' je mee naar de vertrouwde Trance sound, zonder gezeur en zonder poespas. In één trip door naar een weergaloze trance belevenis de hele avond lang. Voorzien van de beste trance namen uit de scene beloven we dat deze editie van 'Trance Nation' er eentje wordt om nog lang te blijven herinneren. 5
Terwijl de Zwitserse en Zweedse party-capitals nog maar nauwelijks zijn bijgekomen van de Unleashed sensatie, maakt Amsterdam zich klaar voor haar jaarlijkse nieuwjaarsviering – dit keer uitgebreider dan ooit tevoren.
Unleashed Amsterdam
23 december 2016
Nog maar een week te gaan voordat het Unleashed Amsterdam spektakel op zinderende wijze het nieuwe jaar in luidt! Veel bezoekers zijn nieuwsgierig zijn naar hoe The BOX voor dit event gebruikt zal worden, dus heeft Unleashed een overzicht gemaakt van hun plannen voor de indeling.
Vijf jaar op een rij staat één ding vast; om in stijl en op de lekkerste sound het nieuwe jaar in te luiden dien je op Secret Affair NYE aanwezig te zijn. Na 4 succesvolle edities, tovert Secret Affair NYE dit jaar wederom The BOX Amsterdam om tot playground voor deze ultieme rendez-vous.
Aanstaande zaterdag, 17 december, gaat het helemaal los tijdens de Free Project winter editie in The BOX Amsterdam. Het is ook de avond dat Freestyle Maniacs vijf jaar bestaat en er zal daarom flink uitgepakt worden. Samen met Noisecontrollers, The Darkraver, Dr. Rude, Outsiders, Pavo, Bass-D, gastoptredens en vele anderen kun je een enorm spektakel verwachten. Een super dikke stage met bijna 100m2 aan led, lasers en entertainment!
De jaarlijkse New Year fetish viering van Unleashed in Amsterdam is uitgegroeid tot een van de bekendste en geliefdste tradities. Elk jaar bieden ze de beste en meest unieke party-ervaring en zijn ze toegewijd om dit beroemde spektakel te blijven innoveren en ontwikkelen. Unleashed Amsterdam New Year event 2017 vindt plaats in The BOX, Unleasheds nieuwe huis in Amsterdam. Hier kunnen ze hun ideeën laten groeien en kunnen ze Unleashed de volgende stap laten nemen waardoor ze het meest grandioze fetish rave dance event zullen geven dat de stad ooit heeft gezien.
Op zaterdag 28 januari verwarmt Trance Nation naar goed gebruik de trance-harten in The BOX. Trance Nation legt momenteel de laatste hand aan een power line-up, die je Raketje doet smelten. Tussen 22:00 en 07:00 staan de grootste trance DJ's klaar om te zorgen voor the night of your life! 1
Wat hebben we een heerlijke zomer achter de rug met een geweldige Full Moon Festival editie op een zeer mooie zomerse dag. Het was een daverend groot succes op het nieuwe terrein De Ven in Spaarnwoude Park met verschillende area's. Met White Moon gaat Full Moon Produkties het weer dik overdoen in een heerlijke warme club vol gezellige chill-out plekjes! Deze editie zal een echt indoor festival gevoel geven in The BOX met vier mooie ruime area's met o.a. de muziekstijlen trance, classics & oldschool, tribal, edm, groove, house en zelfs deephouse.
Na het daverende succes van de eerste editie van 'A Naugthy Night Out' is het tijd voor een ware kerstspecial. op zondag 18 december brengen The candymen strippen tot een heel nieuw niveau.
Wie is ready voor het UrbanHalloween feestje van het jaar ? FunX en The Bank presents een Halloween special waar iedereen gek verkleed los mag gaan op een dikke line up waar je u tegen zegt.
Voyeur ADE Special
7 oktober 2016
Voyeur will bring you, once again, the best house music people deserve! During the Amsterdam Dance Event 2016, Voyeur will organize a two-day showcase, in which different influencers from the "Groove" movement are invited to perform and give away their show.
Dance and Save Dave is een benefiet voor Davey Maalderink om zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen zodat Dave zijn medicatie uit het buitenland kan halen. De verzekering wil deze medicijnen namelijk niet vergoeden. 11
Nu de festival zomer bijna voorbij is zijn alle ogen gericht op White Moon dat steeds dichterbij komt! Het meest speciale feest dat maar 2x per jaar gegeven wordt is weer back to the roots van gezelligheid, knusse lounge hoekjes en boordevol leuke bijzonderheden in vier area's met verschillende stijlen.
Door het zeer geslaagde White Moon Indoor Festival van april en het geweldige Full Moon festival afgelopen 4 juni gaan de tickets voor de volgende indoor festival editie van White Moon harder dan ooit! De nieuwe formule met vier verschillende area's en meerdere stijlen die er een echt festival van maken slaat supergoed aan bij iedereen en inmiddels is al meer dan 75% van alle tickets voor 19 november verkocht. Wacht niet te lang, de kaartverkoop gaat razendsnel, harder dan ooit! Als kleine teaser worden ook de eerste namen bekend gemaakt van de main area, en dat zijn niet de minsten!
Op zaterdag 17 september kun je jouw 'pre-najaarsdip' alvast te lijf gaan in The BOX. In deze laatste week van de zomer vindt hier een nieuwe editie van Obsessionz plaats; het beste middel om dat sexy zomergevoel nog even vast te houden.
De Freestyle Maniacs kwamen pas twee weken geleden met het idee om op 5 mei weer eens een spontane, dikke fuif te geven. Nadat ze eerst een mooie line-up naar buiten brachten met onder andere Brennan Heart, Jason Payne, Luna, Josh & Wesz was de uitdaging om alle tickets aan de man te brengen. Met nog maar tien dagen de tijd onder het mom: 'wij zijn fucking aardig en gunnen iedereen een topfeest' is het ze dan toch gelukt. Keihard gaan ze de vrijheid vieren met 3000 vrijheidsravers!
Prepare yourself for a nonstop blizzard of sensational fetish spectacle: 8 djs, 2 dance floors, 3 stages, 15 live shows (NL GB DE), 3 fashion shows, 30+ models, mistresses, 2000+ guests capacity, circus, fire, sexy, fetish acts, dancers, striking huge visuals, special fx, balcony dark area, cages and play equipment, incredible vibe.
White Moon was afgelopen zaterdag in The BOX een groot succes! Full Moon Produkties bedankt iedereen dat we er met z'n allen een geweldige avond van hebben gemaakt! Nu de aankomende feesten met nog vette kortingen!
Iedere maand gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In april staan er weer veel opvallende en toffe feesten en evenementen op de agenda en natuurlijk hebben we ook een awesome koningsfeest voor jullie gevonden!
Full Moon Producties gaat met deze speciale White Moon op zaterdag 2 april terug naar de roots van gezelligheid, knusse loungehoekjes en leuke bijzonderheden. Deze bijzondere Indoor Festival editie komt met vier zalen, geprogrammeerd met verschillende stijlen, met muziek in twee kleinere zalen en één grotere zaal en natuurlijk de main area. Nog nooit eerder vertoont in The BOX in Amsterdam en dat merk je: de kaartverkoop is nog nooit zo hard gegaan.
Na negentien knallende Hardclassics edities van Free2party in de afgelopen zeven jaar gaat Nederlands langstlopende early hardstyle concept voor de twintigste editie flink uitpakken. Drie zalen met alleen maar classics, classics en nog veel meer classics: hardstyle-, hardhouse-, harddance-, hardcore-, early rave- en hardtrance-klassiekers, alles komt aan bod. Maak je klaar voor de muzikale terugreis door het verleden, een reis van bijna twintig jaar hardere stijlen in twaalf uur. 5
Ter ere van haar vijfde verjaardag organiseert Unleashed op 21 mei een Mega Fetish Dance Event in The BOX Amsterdam - uitgebreider dan ooit! Verwacht op dit uitzonderlijke jubileum een ervaring gevuld met fetish, muziek, shows, fashion en play. Wereldwijd nodigen ze alle Unleashed fans uit om onderdeel uit te maken van deze unieke ervaring! De eerste aangekondigde show van het event is Fantastic Rubber; het beroemde award-winnende latex merk uit Berlijn! Met dit debuut buiten de Duitse grenzen delen ze hun prachtige handgemaakte creaties, gespecialiseerd in catsuits, korsetten en accessoires.
De Amerikaans regerend wereldkampioen Floyd Mayweather jr. staat in de spotlight tijdens het event Be Famous presents The Money Team Victory Tour. Op zaterdag 13 februari zal hij samen met zijn crew The Money Team en de organisatoren van Be Famous Events een onvergetelijke avond neerzetten voor zijn trouwe fans in Nederland bij de nieuwe top locatie The BOX in Amsterdam.
Op zaterdag 2 april zal er een speciale editie zijn van White Moon, de Indoor Festival! Met altijd een gave openings ceremonie en mooie opbouw van de avond qua licht, muziek, LED, laser en show. Nu nog ruim 9 weken te gaan en Full Moon Produkties is al druk bezig de laatste dj's te bevestigen. Vandaag maakt White Moon de eerste DJ's bekend. Ook worden de shows al voorbereid en zijn de ontwerpen voor de decors en VIP-balkons goedgekeurd. Deze keer zal White Moon maar liefst 4 area's presenteren in The BOX!
Full Moon is zeker populair: de kaartverkoop voor White Moon gaat nog harder dan bij ons aller drukste feest ooit. Op dit moment staan de allerlaatste 55 early bird kaarten online dus wees snel om van de korting gebruik te kunnen maken! Kijken jullie ook allemaal alweer uit naar de lente met een nieuwe White Moon? Zaterdag 2 april is het weer zover in de bekende toplocatie The BOX in Amsterdam. Natuurlijk gaat White Moon zich in 2016 weer compleet overtreffen met een groots spektakel dat je lang bij zal blijven.
Zaterdag 2 januari in The BOX (The Sand) Amsterdam is er weer de leukste hardcore-reünie van het jaar. Met een bazenline-up die garant staat voor vette early, millennium & hardcore classics tot 2008. Evil Activities, The Stunned Guys, Marc Acardipane, DJ Bass-D, The The Darkraver, Tommyknocker, Alien-T, Amnesys, Square Dimensione aka DJ Buzz Fuzz & DJ Gizmo, Mc Da Mouth of Madness gaan het dak eraf rossen. Deze moet je dus niet missen!
Met nog drie weken te gaan totdat het feest mag losbarsten, maakt Secret Affair NYE de toevoeging van een tweede area bekend. Een tweede area gehost door niemand minder dan Charissa Jong's Diamond Entertainment; op het moment dé entertainment-leverancier op Nederlandse feesten. Op 31 december zal Charissa Jong de intieme 2de area in The BOX hosten met DJ's die niet alleen heerlijk kunnen draaien maar er ook meer dan prettig uit zien! Niemand minder dan Tony Cha Cha, Pascal Moreno, De La Noise, Kelly Ross, Goldy, A-Spendez en Charissa Jong maken hun opwachting in deze area.
Deze kerst maak je echt goed af met een heerlijke avond vol trance-helden uit binnen en buitenland in Xtra Large's mainroom en energieke tribal, bigroom en techtrance sounds in de tweede area. Weer terug in de vertrouwde locatie The BOX waar Xtra Large weer gaat uitpakken met 3D-mapping projecten, mooie lasershows en alles waar je altijd van hebt genoten bij Xtra Large. Tijd om de timetable te presenteren! Wil je 26 december een supermooi feest meemaken, haal dan nu nog snel met korting jouw Early bird tickets!
Op zaterdag 6 februari is de Heineken Music Hall in Amsterdam het domein van trance liefhebbers van over de hele wereld als Trance Nation hier voor de tweede keer neerstrijkt. Er is hard gewerkt aan een line-up die onvergelijkbaar is in Nederland en we zijn dan ook trots te kunnen vertellen dat deze nu compleet is. Naast een aantal Trance Nation regulars bestaand uit legendes en nieuwe toppers, zijn we er ook in geslaagd een aantal zeer unieke namen te strikken voor deze veelbelovende editie! 5
Het gaat een superspectaculaire nacht worden zaterdag bij Full Moon & Nachtboetiek presents White Moon! Bereid je voor op de ene verbazing na de andere als de gigantische bewegende plafond delen naar beneden komen en weer omhoog. Maar liefst 500 vierkante meter bewegende oppervlakken en LED-screens die boven je hoofd en de dansvloer zweven zorgen voor een geweldig spektakel.
Er wortd met man en macht gewerkt aan een super show voor deze Grand Opening van White Moon in The Box. Een zeer mooi decor dat eigenlijk thuis hoort bij één van de grotere feesten in de grote arena's. Je zal The Box betreden langs grote indrukwekkende zuilen van 9 meter hoog wat een zeer mooi bezienswaardig effect geeft. De dansvloer is overdekt met een bewegend plafond waardoor jij je als Alice in Wonderland zult voelen in een groot ijspaleis of als in een alien ruimteschip. Buiten de mooi verlichte Gaudy fontijnen, de waanzinnige artiesten van Cirque du Soleil en het bewegend Led zal Full Moon deze editie in het teken staan van bewegende grote oppervlakken die naar je toe zullen komen. 1
Zaterdag zal The BOX (voorheen The Sand) in Amsterdam het domein zijn van Beatz of Pleasure XXXL de laatste Freestyle Maniacs Showcase van dit jaar. Het belooft een hete en vooral harde nacht met een dosis entertainment en beukend oorgasme aan bassen te worden. Alle nodige info inclusief de timetable vind je hieronder.
Inmiddels hebben hardcore liefhebbers de eerste zaterdag na oud en nieuw dik omcirkeld in hun agenda. Na de 3 voorgaande editie wordt het tijd om het concept aan te passen, er zijn al genoeg early hardcore feesten die op elkaar lijken. Om niet in het rijtje te komen waar er al zoveel van zijn, zal de volgende editie een breder scala aan hardcore aanpakken. Waar het ooit begon met de periode 1992 tot 2002 en voornamelijk early rave hardcore en millennium voorbij kwamen zal het concept zich gaan verbreden en gaat dit het meest complete Hardcore classics feest worden van Nederland. Dit betekend niet alleen breder in muziek maar ook breder in de programmering van artiesten. 7
Het is al vier jaar traditie dat Xtra Large op de allerlaatste zaterdag van het jaar wordt georganiseerd. Nu valt het precies op de laatste zaterdag van de maand namelijk 26 december op tweede Kerstdag. Hoe heerlijk is het om na twee dagen vrij en kerst vieren bij familie en vrienden de kerst af te sluiten met een heerlijk, superdik Xtra Large feest in The BOX?! Deze Xtra Large reunion vier je gezellig in de mooie Box waar Nachtboetiek weer dik zal uitpakken met 3D mapping, lasers en een heerlijk muzikaal geweld van top dj's! 1
Trance Nation - Together as One, dat op 6 februari 2016 zal plaatsvinden in de Heineken Music Hall, maakt met gepaste trots het eerste deel van de line-up bekend. Trance-farao's Aly & Fila zullen anderhalf uur de decks en die hard fans in de Heineken Music Hall rocken. Ook presenteert Trance Nation een pionier van de dance en de eerste trance ambassadeur van de UK en Ibiza: de legendarische DJ Paul Oakenfold. Daarnaast zullen de gevestigde namen Sean Tyas, Alex M.O.R.P.H., Chris Schweizer, Simon O'Shine en natuurlijk Trance Nation head honcho Chris Cortez pure trance ten gehore brengen. Nu al een programmering van de bovenste plank en dit is nog niet eens alles! 3
Sinds vier jaar staat op oudejaarsavond één ding vast: om in stijl en op de beste tunes het nieuwe jaar te verwelkomen dien je op Secret Affair te zijn. Na de eerdere successen in Taets Art and Event Park en The Sand tovert Secret Affair komende jaarwisseling The BOX om als plaatsdelict voor deze ultieme Rendez-Vous. Een 'Secret Affair' waar je geen excuses of alibi voor nodig hebt. 1
Morgen is het dan eindelijk zover; vijf jaar na de laatste editie van de originele Hellraiser zal The Box opnieuw geopend worden! Het zal een beukende reünie worden van oudgedienden die al in de 90's op Hellraiser rondliepen, gemixt met de nieuwste generatie Hardcore Hellheads die eindelijk ook wel eens de beleving van een origineel ISP-feest mee willen maken!
Zoals elke maand ging Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl op zoek naar de leukste parties in november met een bijzondere dresscode. In november staan er weer een hoop feesten met opvallende dresscodes voor de deur. Hierbij een overzicht.
De eerste editie van Trance Nation in de Heineken Music Hall was simpelweg te bestempelen als een dijk van een feest. Duizenden toegewijde trance liefhebbers bevolkten de muziektempel in Amsterdam en dansten tot het ochtendgloren op de beats van internationaal gerenommeerde en gerespecteerde artiesten. Een vervolg kon uiteraard niet uitblijven en Trance Nation is trots te mogen mededelen dat deze nu in de agenda staat. 4
Het einde van het jaar heeft nog een geweldig feest in petto: Xtra Large komt 26 december terug naar The BOX (voorheen The Sand) in Amsterdam! Waar altijd de laatste zaterdag van het jaar gereserveerd was voor The Biggest Night out komt dit nu weer terug! Alle trouwe fans hebben het al in de gaten en de eerste Super Early Bird's waren al snel uitverkocht. Je kunt nu Early Bird kaarten halen voor dit topfeest en dan zit je de laatste zaterdag van het jaar helemaal goed!
Full Moon & Nachtboetiek presents: White Moon wordt de Grand Opening van onze feesten in The Box! The Box is volledig verbouwd en ingericht als sjieke superclub, klaar voor de mooiste feesten (voorheen bekend als The Sand). Vanaf 28 november komen de spectaculaire feesten weer naar Amsterdam in The Box!
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan; vijf jaar na de laatste editie van de originele Hellraiser wordt The BOX opnieuw geopend. Realiseert ISP zich dan nog wel wat dat allemaal teweeg heeft gebracht in het verleden? Jazeker! Het doel is dan ook de ongeëvenaarde historische status van Hellraiser te laten herleven als de mythologische speeldoos op zaterdag 31 oktober 2015 geopend wordt; This HELL O WEEN will be legendary, even in hell! 4
De leukste feesten in september staat alom bekend als de laatste maand van het festivalseizoen. Lowlands is net achter de rug, en de brandende zon maakt plaats voor aangenaam nazomers weer met een licht briesje. Amber Schutte van Dresscode.nl ging op zoek naar de leukste parties met een dresscode om het festivalseizoen mee af te sluiten en geeft kledingtips. Nu hopen dat het weer meewerkt!
Vanaf 12 september dit jaar zullen de eerste evenementen plaatsvinden in Amsterdams nieuwste evenementenlocatie The BOX op bedrijventerrein Westpoort. Met 3.000m2 wordt dit een van Nederlands grootste evenementenlocaties. 32