Partyflock
 

Ziggo Dome

op de kaart
Ziggo Dome
19 december 2017
AdresDe Passage 100
1101 AX
Amsterdam
Nederland
Telefoon+31 900 2353663
SiteSite ziggodome.nl
E-mailinfo@ziggodome.nl
Linksfacebookpageinstagramxyoutube
Capaciteit17000

Informatie

The Ziggo Dome is an indoor arena in Amsterdam, The Netherlands, opened in 2012. Capacity: 17,000.
Boek een overnachting in of in de buurt van Ziggo Dome via Booking.com.

Uitgaansagenda Ziggo Dome

eergisteren: Bouke and the ElvisMatters Band · It's Now Or Never6 bezoekers
BOUKE, The Elvis Matters Band
gisteren: Bouke and the ElvisMatters Band · It's Now Or Never14 Appic
BOUKE, The Elvis Matters Band
Heritage1 Appic
Dadju, Tayc
Olivia Rodrigo · GUTS world tour7 Appic
Olivia Rodrigo, Remi Wolf
Olivia Rodrigo · GUTS world tour4 Appic
Olivia Rodrigo, Remi Wolf
Nickelback · Get Rollin' World Tour14 bezoekers
Nickelback
Anouk · Deena & Jim6 Appic
Anouk
Anouk · Deena & Jim8 Appic
Anouk
Anouk · Deena & Jim6 Appic
Anouk
Kane · reCONNECT9 bezoekers
Kane
Kane · reCONNECT13 bezoekers
Kane
Kane · reCONNECT4 Appic
Kane
Kane · reCONNECT9 bezoekers
Kane
Kane · reCONNECT2 Appic
Kane
Lenny Kravitz · Blue Electric Light Tour2 Appic
Lenny Kravitz
Danny Vera & The Neon Orchestra3 Appic
Danny Vera, Dominic Seldis, The Neon Orchestra
Tomorrowland · Our story23 bezoekers
Jonna Fraser · Blessed For Life6 bezoekers
Jonna Fraser
UB40 · 45 Years2 Appic
UB40
Slipknot11 bezoekers
Slipknot
Within Temptation · Bleed Out Tour7 bezoekers
Within Temptation
Bankzitters22 Appic
Bankzitters22 Appic
verdeeld over alle dagen: Bankzitters
Bankzitters22 Appic
Don't Let Daddy Know17 bezoekers

Nieuws

Op vrijdag 18 oktober viert Tomorrowland zijn 20-jarig jubileum met een betoverende "Our Story-show" in de Ziggo Dome tijdens het Amsterdam Dance Event. Fans van over de hele wereld kunnen een magisch spektakel en een reis door 20 jaar muzikale geschiedenis van Tomorrowland verwachten.
Op donderdag 28 november geeft Jonna Fraser de grootste show van zijn carriere tot nu toe in Ziggo Dome.
Bankzitters, de succesvolle YouTube-formatie met meer dan 100.000.000 streams en in 2023 vier Top 2000 noteringen, viert in 2025 haar 10-jarig bestaan op geheel eigen wijze. Vandaag kondigen ze aan dat ze op 18 januari 2025 de Ziggo Dome overnemen om met fans hun jubileum op spectaculaire wijze te vieren! Er is plek voor 17.000 fans en de Bankzitters worden hiermee de allereerste Nederlandse YouTube formatie met een solo show in Ziggo Dome.
Don't Let Daddy Know (DLDK) heeft de volledige line-up aangekondigd voor het tienjarig jubileum in Amsterdam, dat op 2 maart plaatsvindt in de Ziggo Dome. Onder leiding van wereldberoemd DJ en producer Hardwell belooft het kosmische festival zijn gasten mee te nemen op een reis zonder grenzen.
Don't Let Daddy Know
8 november 2022
Alesso is headlining DLKD Amsterdam 2023! We're beyond excited to announce that Swedish superstar Alesso will be headlining Don't Let Daddy Know Amsterdam 2023! It's the very first time we get to welcome the successful DJ to our massive DLDK stage.
Lewis Capaldi geeft op zaterdag 25 februari een concert in Ziggo Dome, Amsterdam. Het concert is onderdeel van de Broken by Desire to be Heavenly Sent Tour waarmee hij diverse steden in Europa en het Verenigd Koninkrijk aandoet. De kaartverkoop gaat vrijdag 28 oktober om 10.00 uur van start via Ticketmaster.
Op zaterdag 21 januari 2023 wordt de Ziggo Dome in Amsterdam omgetoverd tot het ultieme feestcafé, waar bezoekers een avondlang onbeperkt feesten met de leukste feestartiesten van Nederland. Na een succesvolle eerste editie van het Grootste Feestcafé van Nederland in 2020 presenteren Het Feestteam & MOJO een tweede editie van het spektakel.
Met heel veel trots brengen we Don't Let Daddy Know terug naar Amsterdam op zaterdag 4 maart 2023! Na tientallen uitverkochte shows wereldwijd brengen we het evenement tot leven zoals nooit tevoren in de Ziggo Dome - een van de populairste en meest indrukwekkende evenementenlocaties van Nederland. Dankzij geweldige geluidskwaliteit, prachtige belichting en epische speciale effecten is DLDK een ervaring om nooit te vergeten.
De Zweedse dj Eric Prydz brengt zijn spectaculaire HOLO show naar Ziggo Dome voor een exclusieve Europese show op donderdag 20 oktober 2022, tijdens het Amsterdam Dance Event. De pre-sale voor de show start woensdag 10 augustus om 12:00 uur en de reguliere kaartverkoop start vrijdag 12 augustus om 12:00 uur.
Jay Francis, ook wel bekend als Tisjeboy Jay, heeft donderdagavond aangekondigd op 18 september 2022 te zullen optreden in de Ziggo Dome. 3
Het grootse afscheid van de twee happy hardcore helden vindt plaats op zaterdag 30 juli 2022 in de Ziggo Dome van 21.00-3.00 uur met gastoptredens van o.a. 2 Brothers on the 4th Floor, Dune, Nakatomi, Ruffneck én Wesley Sneijder"]. 2
Met grote vreugde en veel energie keert het succesvolle internationale dance- evenement Don't Let Daddy Know eindelijk terug naar hun vaste thuisbasis, de Ziggo Dome in Amsterdam. E&A Events, de organisatie achter Don't Let Daddy Know, maakt bekend dat de achtste editie zal plaatsvinden op zaterdag 5 maart 2022 en belooft er weer een spectaculaire show van te maken.
Na een succesvolle eerste editie van het Grootste Feestcafé van Nederland presenteren Het Feestteam & MOJO een tweede editie van het spektakel. Op zaterdag 19 februari 2022 wordt de Ziggo Dome in Amsterdam opnieuw omgetoverd tot het ultieme feestcafé, waar bezoekers een avondlang onbeperkt feesten met meer dan 20 van Nederlands' leukste feestartiesten.
Als de coronamaatregelen het toelaten, geeft Danny Vera op 24 december zijn grootste concert ooit. De Zeeuwse zanger staat op die datum in de Ziggo Dome in Amsterdam, kondigt concertorganisator Friendly Fire woensdag aan.
Vandaag maken ID&T en MOJO de line-up van de Back To Live evenementen in maart bekend. Tijdens de kleinschalige events op 6 en 7 maart in Ziggo Dome en 13 en 14 maart in Biddinghuizen, worden onderzoeken uitgevoerd door Fieldlab Evenementen om veilige en verantwoorde evenementen met een verhoogde bezoekerscapaciteit weer mogelijk te maken. Een behoefte die duidelijk leeft onder het publiek gezien de 180.000 aanmeldingen sinds de bekendmaking van de datums van de pilots vorige week.
De data voor de praktijktesten van Fieldlab Evenementen bij indoor events en outdoor festivals staan vast. Zaterdag 6 maart start om 15.00 uur in Ziggo Dome in Amsterdam een dance event. Een dag later vindt daar om 16.00 uur een\ concert plaats. Op zaterdag 13 maart staat het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen vanaf 13.00 uur in het teken van een dancefestival en op zondag 14 maart van een popfestival. De organisatie van de vier evenementen is in handen van MOJO en ID&T. 3
Het succesvolle internationale dance-evenement Dont Let Daddy Know keert terug naar hun vaste thuisbasis, de Ziggo Dome in Amsterdam. E&A Events maakt bekend dat de achtste editie zal plaatsvinden op zaterdag 5 maart 2022 en belooft er weer een spectaculaire show van te maken.
Op 6 maart 2021 staan Sunnery James & Ryan Marciano op een nieuwe editie van Don't Let Daddy Know in de Ziggo Dome in Amsterdam, gepresenteerd door E&A Events. De mannen zijn de eerste namen op het affiche van alweer de achtste editie in de vaste thuisbasis.
Het succesvolle internationale dance-evenement Dont Let Daddy Know keert terug naar hun vaste thuisbasis, de Ziggo Dome in Amsterdam. E&A Events maakt bekend dat de achtste editie zal plaatsvinden op zaterdag 6 maart 2021 en belooft er weer een spectaculaire show van te maken. 3
Tijdens de bijzondere concertreeks Larger Than Live, georganiseerd door MOJO en Vodafone, zal de bekende Haagse zanger en rapper Frenna fans trakteren op veel nieuwe muziek.
MOJO en Vodafone hebben afgelopen week Larger Than Live aangekondigd: een virtuele concertzaal waarin bezoekers interactief contact met de optredende artiest hebben. Omdat evenementen vanaf 1 juli beperkt zijn toegestaan, kunnen fans deze concerten óók fysiek bezoeken. Per show* zijn 2400 zitplaatsen beschikbaar waarbij anderhalve meter afstand tot andere bezoekers kan worden gehouden.
Armin van Buuren gaat op zaterdagmiddag 23 mei een vijfde show houden in Ziggo Dome, Amsterdam. Deze speciale editie wordt een All Ages matinee show onder de noemer 'This is Blah Blah Blah'. Het maakt deel uit van de eerder aangekondigde Ziggo Dome shows 'This is Me' die binnen recordtijd uitverkocht waren. 'This is Blah Blah Blah' is de allereerste all ages show die Armin van Buuren host en het programma is aangepast op de wensen van zijn jonge fans.
Wat doe je als legendarisch DJ-duo als je ieder je eigen weg wilt gaan, en trots kunt terugblikken op een duizelingwekkende internationale carrière die een kwart eeuw geleden uit de startblokken schoot? Als je het waanzinnig mooie jaar 2019 (met maar liefst 300.000 bezoekers) wilt afsluiten door je fans nog één laatste eer te bewijzen? 1
Wat doe je als legendarisch DJ-duo als je ieder je eigen weg wilt gaan, en trots kunt terugblikken op een duizelingwekkende internationale carrière die een kwart eeuw geleden uit de startblokken schoot? Als je het waanzinnig mooie jaar 2019 (met maar liefst 300.000 bezoekers) wilt afsluiten door je fans nog één laatste eer te bewijzen? 21
Armin van Buuren kondigt een vierde 'This Is Me'- show in de Ziggo Dome aan op zaterdag 23 mei 2020. Eerder deze maand bracht Armin van Buuren naar buiten dat hij in mei twee shows zou geven. Voor zijn meest loyale fans is er op woensdag 20 mei 2020 een exclusieve première avond toegevoegd. Hij maakte zojuist in de 538 Ochtendshow met Frank Dane bekend dat deze drie shows in de voorverkoop binnen recordtijd reeds volledig uitverkocht zijn. 2
Armin van Buuren komt met zijn meest persoonlijke en intieme show tot nu toe: 'This Is Me', dat maakte hij vandaag bekend op Radio 538 in de Coen & Sander show. Op donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 22 mei 2020 staat de wereldberoemde dj in de Ziggo Dome in Amsterdam.
Op vrijdag 23 oktober komt The Chainsmokers voor een show naar de Amsterdamse Ziggo Dome. Het concert dat plaatsvindt tijdens het Amsterdam Dance Event in 2020 maakt deel uit van hun Euro Tour.
Zojuist heeft Don Diablo in RTL Boulevard aangekondigd dat hij volgend jaar de grootste solo optreden uit zijn carrière zal geven. Op zaterdag 9 mei presenteert hij een gloednieuwe show in de Amsterdamse Ziggo Dome: FOREVER XL. De Nederlandse DJ en producer brengt een geheel nieuwe visuele ervaring met nooit eerder vertoonde documentaire-opnamen, gecombineerd met muziek van zijn aanstaande album 'FOREVER' en al zijn klassieke hits in een extra lange set van minimaal 3 uur.
Vandaag zijn er negen nieuwe feestartiesten aan de line-up van het Grootste Feestcafé van Nederland toegevoegd. Ook Ronnie Ruysdael, Lawineboys, Gebroeders Rossig, John West, Henny Huisman, Lamme Frans, Abba Fever, DJ galaga en Factor 12 maken deel uit van de eerste editie van het Grootste Feestcafé op zaterdag 25 januari in Ziggo Dome. De kaartverkoop hiervan is reeds begonnen.
Het Belgische muziekfestival Tomorrowland trekt voor de allereerste keer naar Amsterdam op 17 en 18 oktober. Tijdens Amsterdam Dance Event wordt het 15e feestjaar van Tomorrowland spectaculair afgesloten. Artiesten die onvergetelijke momenten beleefden op Tomorrowland en die bijna elke zomer de legendarische MainStage betraden, tekenen present voor Our Story.
Het Feestteam en Mojo presenteren: Grootste Feestcafé Van Nederland. Op zaterdag 25 januari opent het Grootste Feestcafé van Nederland voor de eerste keer de deuren in Ziggo Dome Amsterdam. Grootste Feestcafé Van Nederland is een nieuw concept dat garant staat voor een avondlang onbeperkt feesten met ruim 20 optredens van de allerleukste feestartiesten verdeeld over drie podia.
Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Goose, Netsky, Push, Steve Aoki, The Bloody Beetroots en Tïësto brengen de ultieme Tomorrowland classics tijdens drie uren durend spektakel. Een primeur tijdens Amsterdam Dance Event want voor de allereerste keer komt Tomorrowland met een gloednieuw concept naar de club- en muziekconferentie in Nederland. 8
Dancefestival Tomorrowland viert dit jaar zijn 15-jarig bestaan in de Ziggo Dome. Het feest wordt op 17 en 18 oktober georganiseerd tijdens het Amsterdam Dance Event en staat in het teken van 'OUR STORY – 15 Years Tomorrowland'. 2
Op donderdag 17 en vrijdag 18 oktober staat Ziggo Dome in het teken van het spektakel: Our Story - 15 Years Tomorrowland. De komst naar Amsterdam is onderdeel van alle festiviteiten die dit jaar plaats vinden in het kader van het 15-jarig jubileum van Tomorrowland, dat jaarlijks in het Belgische Boom wordt georganiseerd. 9
Zojuist is bekend gemaakt dat het energieke Amsterdamse DJ-duo Sunnery James & Ryan Marciano de special guests zijn voor de zesde editie van Don't Let Daddy Know dat op 1 & 2 maart in de Ziggo Dome in Amsterdam zal plaatsvinden. 5
Het succesvolle dance concept Don't Let Daddy Know heeft Tiësto weten te strikken als headliner tijdens de jaarlijkse editie in Amsterdam.
Rapper Lil Kleine geeft zaterdag 11 mei 2019 een solo show in de Ziggo Dome, getiteld 'Het Concert'. Dat kondigt de Amsterdammer vandaag aan. 32
Het evenement 'Charly Lownoise & Mental Theo 25 Years Anniversary' ging van de AFAS Live, naar de Ziggo Dome en verkocht in een mum van tijd uit. Op veler verzoek is er nu een tweede show aangekondigd. 4
Het is bijna 25 jaar geleden dat de happy hardcore hit 'Wonderfull Days' van Charly Lownoise & Mental Theo bovenaan de hitlijsten stond. "Dit konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan", aldus organisaties Guilty Pleasure Festival en Qmusic. 24
Gisteravond gaf Hardwell zijn voorlopig laatste show in een uitverkocht Ziggo Dome in Amsterdam. Samen met het Metropole Orkest nam de dj met Symphony: The Global Revolution of Dance het publiek van jong tot oud mee op een muzikale reis door de geschiedenis van de dancemuziek. 11
Afgelopen week hebben wij ons nieuwste oud & nieuw concept "WOW WOW" onthuld. Dit nieuwe concept draait zowel om het herleven van de meest bijzondere momenten van het afgelopen jaar als om de nieuwe momenten die in 2019 gaan komen. 23
Hardwell en Ticketswap zijn een bijzondere actie gestart. De dj zal vandaag via het verkoopkanaal, onder zijn eigen naam, Robbert van de Corput, een golden ticket inclusief meet & greet aanbieden voor zijn uitverkochte ADE-show. 1
De all ages ADE-show van Hardwell en het Metropole Orkest op 18 oktober in de Amsterdamse Ziggo Dome is uitverkocht. Hardwell verwijst op zijn website door naar TicketSwap als kanaal waar je veilig aan officiële kaarten kan komen.
Vanwege de succesvolle kaartverkoop gaan er vandaag ruim 4000 extra kaarten in de verkoop voor het unieke ADE-concert dat Hardwell samen met het Metropole Orkest op donderdag 18 oktober gaat geven in de Amsterdamse Ziggo Dome. 2
Op donderdag 18 oktober 2018 geeft Hardwell een uniek concert met het Metropole Orkest in Ziggo Dome, Amsterdam. Tijdens 'Symphony: The Global Revolution of Dance' neemt de wereldberoemde dj, samen met 's werelds leidende pop- en jazzorkest, het publiek mee op een muzikale reis door de geschiedenis van de dancemuziek. 5
Het wereldwijde concept Don't Let Daddy Know komt op 2 en 3 maart terug naar Amsterdam met de Zweedse dj-legendes Axwell & Ingrosso, Nicky Romero, NERVO, Timmy Trumpet, W&W, Sunnery James & Ryan Marciano, Sem Vox en de zojuist aangekondigde speciale gast Steve Angello!
Headliner Afrojack, Lucas & Steve, Firebeatz en andere populaire dance-dj's zetten vannacht de Ziggo Dome compleet op z'n kop tijdens de zesde editie van 538Jingleball. 12
Qapital
7 december 2017
Welkom bij de movement. 31 maart is het zover, dan maken wij van de Ziggo Dome onze hoofdstad.
Na het grote succes van hun vijfjarig bestaan vorig jaar keert DLDK op 2 en 3 maart 2018 opnieuw terug met een DLDK-weekender in de Ziggo Dome in Amsterdam.
538Jingleball
20 november 2017
Op zaterdag 16 december wordt de Ziggo Dome voor één keer omgebouwd tot de dikste club van Nederland voor het meest sexy, wilde en onvergetelijke event van 2017: 538Jingleball.
Kygo naar Ziggo Dome
30 oktober 2017
De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in Ziggo Dome, Amsterdam. Het concert maakt deel uit van zijn 'Kids In Love' tournee. 1
Voorafgaand aan zijn showcase in het 538DJ Hotel, kondigde de wereldberoemde dj aan dat hij de headliner is op 538Jingleball.
Als je Amsterdam Dance Event zegt, dan zeg je SLAM!. Ook dit jaar is het radiostation sterk vertegenwoordigd tijdens het ADE. 1
Laatste keer Freaqshow
29 september 2017
Na vijf uitverkochte edities is het moment aangebroken voor de allerlaatste keer Freaqshow. Vanaf 2012 is Freaqshow het feest voor liefhebbers van de hardere stijlen om het jaar knallend mee af te sluiten. Daarom gaan we op 31 december nog één keer los met het gestoordste oud & nieuw feest. R.I.P. Freaqshow. 6
Op zaterdag 17 februari 2018 geeft The Chainsmokers een show in de Amsterdamse Ziggo Dome. Het concert maakt deel uit van hun Europese tournee: Euro Memories... Do Not Open Tour.
Future Urban Legends (FUL) host tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) het grootste urban event in de Ziggo Dome in Amsterdam.
Radiostation SLAM! maakte zojuist bekend dat Oliver Heldens is toegevoegd aan de line-up van de SLAM! MixMarathon, vrijdag 20 oktober 2017 live in de Ziggo Dome.
De officiële kaartverkoop voor de SLAM! MixMarathon live in de Ziggo Dome is zojuist om 17:00 uur gestart.
Radiostation SLAM! heeft zojuist bekendgemaakt ook dit jaar een groots evenement te organiseren tijdens het Amsterdam Dance Event; SLAM! 5
Het wereldwijde dance-concept 'Don't Let Daddy Know' (DLDK) viert het aankomend jaar zijn vijfjarige jubileum, met op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart 2017 twee concerten in Ziggo Dome Amsterdam. 1
538Jingleball, het grootste X-mas dance event van Nederland, keert na het succes van de afgelopen jaren ook dit jaar weer terug in de Ziggo Dome. 5
Het wereldwijde dance-concept 'Don't Let Daddy Know' (DLDK) viert het aankomend jaar zijn vijfjarige jubileum, met op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart 2017 twee concerten in Ziggo Dome Amsterdam. Speciaal voor dit jubileum komt the godfather of dance music Tiësto exclusief naar onze hoofdstad. 6
De leukste feestmaand van het jaar staat weer voor de deur: december! In samenwerking met Amber Schutte van Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een bijzondere dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die van een verkleedpartij houden. 1
For the first time, in March, DLDK will extend over two days at the Ziggo Dome on March 3 & 4 2017.
Het zeer populaire merk 'Don't Let Daddy Know' (DLDK) viert binnenkort zijn vijfjarige jubileum en laat dit niet ongemerkt voorbijgaan! Speciaal om dit te vieren kondigt de organisatie twee concerten in Amsterdam aan, op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart 2017 in Ziggo Dome. 1
AMF, verreweg het grootste festival tijdens het Amsterdam Dance Event, levert de Amsterdamse economie deze dagen bijna 28 miljoen euro op. Dat blijkt uit een rapport van onderzoeksbureau GFK.
Trailer Freaqshow
24 september 2016
Komt dat zien! Op 31 december kan jij onderdeel zijn van het meest bizarre circus dat er is. Dames en heren, welkom in de bizarre wereld van Freaqshow!
De volledige line-up van AMF Presents SLAM! MixMarathon is vanmorgen bij 'Joost = Wakker' op SLAM! bekend gemaakt. Tijdens het event op zaterdag 22 oktober in de Ziggo Dome schitteren onder meer wereldberoemde dj's Steve Aoki, NERVO, Deorro, Headhunterz en Don Diablo. Het is de eerste keer dat SLAM! een eigen event heeft tijdens AMF, het grootste festival van Amsterdam Dance Event (ADE). 8
Het grootste dorpsfeest van het land staat weer voor de deur! Stampgasten en Dorpsgekken krijgen al dorst bij de gedachte… dit gaat een festijn van jewelste worden! Op zaterdag 1 oktober is X-Qlusive Holland XXL daar waar het feestgedruis losbarst. Tot in de kleine uurtjes dendert de Polonaise Hollandaise door alle hoeken van de Ziggo Dome te Amsterdam. Dat wordt massaal inhaken en ongeremd sfeer maken, zoals het een ware Hollander betaamt. 26
AMF wordt grootser dan ooit. Voorgaande jaren vond het dance-event nog plaats op één plek, nu is er gekozen voor maar liefst vijf dagen en drie locaties. Van woensdag 19 tot en met zondag 23 oktober wordt in de Johan Cruijff ArenA, de Heineken Music Hall en de Ziggo Dome het grootste dancefestival van Nederland georganiseerd. 8
AMF het grootste dancemuziekfestival dat gehouden wordt tijdens het jaarlijkse Amsterdam Dance Event (ADE) breidt nóg verder uit. Het festival is dit jaar niet twee, maar vijf dagen. Tevens zijn Heineken Music Hall en Ziggo Dome toegevoegd als festivallocaties. 24
Het Britse dancetrio Above & Beyond komt met hun veelgeprezen Group Therapy radio show voor het eerst naar het vasteland van Europa. De 200e uitzending zal op zaterdag 24 september live vanuit de Ziggo Dome in Amsterdam uitgezonden worden. De kaartverkoop start op woensdag 20 april om 12:00 uur via Ticketmaster. Fans kunnen zich nu al inschrijven voor de speciale pre-sale. 11
Het officiële anthem van Don't Let Daddy Know Amsterdam 2016 is er eindelijk! Niemand minder dan Sem Vox is verantwoordelijk voor de track en het is een dansvloerkraker die de massa feestvierders zeker in beweging zal krijgen en hen zal voorbereiden op de gekte die ongetwijfeld zaterdag zal losbarsten. Het is de nieuwste release op het onlangs opgerichte label #DLDKMUSIC...Dit is 'Get It Up'. 4
Na het veroveren van steden over de gehele wereld, keert Don't Let Daddy Know (DLDK) over 3 weken, op 5 maart 2016 terug in Amsterdam. Voor de derde keer op rij wordt de Ziggo Dome aangedaan voor dit zeer populaire dance-event. Dit keer met headliner Steve Angello, voormalig lid van de Swedish House Mafia. Tijdens deze editie krijgt Angello support van de crème de la crème van de Nederlandse dj-scene. Onder andere Blasterjaxx, Don Diablo, Sunnery James & Ryan Marciano, Sem Vox, Dannic en R3HAB zullen acte de présence geven op het stijlvolle concept van E&A Events. Met deze line-up van formaat belooft DLDK wederom een spectaculaire avond te worden.
Armin van Buuren start zijn nieuwe wereldtournee 'Armin Only Embrace' op 6 en 7 mei 2016 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Naast de dj gaan ook Kensington, Mr. Probz, Eric Vloeimans en Cimo Fränkel mee op tour. Met deze opvallende samenstelling van artiesten omarmt Van Buuren verschillende muziekstijlen in een live-entertainment dance concert. 17
Afrojack knalde afgelopen zaterdag het dak van de uitverkochte Ziggo Dome af tijdens 538JingleBall. In het thema 'The Wild Side of X-mas' begonnen ruim 12.000 bezoekers de feestdagen denderend. Naast headliner Afrojack traden onder andere Martin Solveig, Felix Jaehn en Bingo Players op. De kaartverkoop voor de editie van 2016 is vandaag van start gegaan. Op zaterdag 17 december 2016 is het weer 538JingleBall in de Ziggo Dome. 4
Na het veroveren van steden over de gehele wereld, keert Don't Let Daddy Know (DLDK) op 5 maart 2016 terug in Amsterdam. Voor de derde keer op rij wordt de Ziggo Dome aangedaan voor dit zeer populaire dance-event. Dit keer met headliner Steve Angello, voormalig lid van de Swedish House Mafia. 1
In de nacht van 12 op 13 december staat het radioprogramma Jacked van Afrojack op 538 in het teken van de 538JingleBall preparty. Afrojack presenteert zijn programma Jacked deze nacht live vanuit de 538 studio. Speciaal voor de preparty wordt er publiek uitgenodigd in de studio en komen er verschillende talenten van Wall Recordings, het label van Afrojack, mee. Luisteraars van 538 maken kans om bij deze exclusieve preparty aanwezig te zijn.
Iedere maand gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. Ben jij op zoek naar een spetterend feest met een dresscode in december? Check dan snel de feesten in dit overzicht!
Na een succesvol jaar met edities in Hong Kong, Istanbul en Chili, kondigt Don't Let Daddy Know (DLDK) aan het nieuwe jaar op 5 maart 2016 te starten met een grote show in de Ziggo Dome. De Amsterdam editie is de start van de 2016 DLDK wereldtour, waarbij zoveel mogelijk verschillende wereldsteden op verschillende continenten wordt aangedaan. De line-up voor de Ziggo Dome wordt later bekend gemaakt. 2
Gisteren in de Coen en Sander Show op 538 heeft Afrojack aangekondigd dat hij op zaterdag 19 december in de Ziggo Dome in Amsterdam draait tijdens 538JingleBall. De kaartverkoop voor het jaarlijks terugkerende dance-event met het thema Wild Side of X-mas is direct van start gegaan. 2
De line-up van GenerationZ, het jongvolwassenen evenement dat gepresenteerd wordt door Amsterdam Music Festival, is bekend. Niemand minder dan Dimitri Vegas & Like Mike, Showtek, Don Diablo, Dannic, Wildstylez, FeestDJRuud, Sam Feldt en STUK komen optreden tijdens het grootste evenement voor 14- tot 17-jarigen in Nederland. Zoals eerder aangekondigd vindt GenerationZ plaats tijdens Amsterdam Dance Event op vrijdag 16 oktober van 19.30 uur – 03.00 uur in de Ziggo Dome.
Op zondag 13 december geeft Faithless, één van de populairste dance-acts aller tijden, een concert in de Ziggo Dome, Amsterdam. De komende tour staat volledig in het teken van 20 jaar Faithless, ondersteund door een nieuwe remix album onder de noemer Faithless 2.0. De kaartverkoop voor het concert van Faithless start vrijdag 7 augustus om 10.00 uur. 12
Neonsplash organiseert op zaterdag 7 november het grootste verf-feest van Europa in de pas verbouwde Ziggo Dome. Tijdens het 8 uur durende dance-event danst het publiek in meer dan 15.000 liter vloeibare neon-verf. 5
Na een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall afgelopen april en met een optreden in het vooruitzicht op We Are Electric aankomend weekend, kondigt The Prodigy hun terugkeer naar ons land aan. Op 18 november staan de Britse electropunkers samen met special guest Public Enemy in de Ziggo Dome, Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande donderdag 18 juni om 10 uur. 8
Op vrijdag 16 oktober organiseert Amsterdam Music Festival voor de allereerste keer een speciale 'Under 18' editie in de Ziggo Dome, Amsterdam. Nadat Amsterdam Music Festival de eerste vier namen van de line-up een krappe maand geleden heeft aangekondigd, maakt de organisatie zojuist bekend dat er een speciale jongeren editie van het succesvolle festival komt. Amsterdam Music Festival Under 18 is het grootste 18- dance event in Nederland en tevens het eerste officiële evenement voor 14 t/m 17 jarigen tijdens Amsterdam Dance Event (ADE). Deze Under 18 editie zal, net zoals de fans van de volwassen editie gewend zijn, ook het podium vormen voor de beste DJ's van de wereld. 19
Don't Let Daddy Know heeft het genoegen om EDM superster Martin Garrix te verwelkomen. De Nederlandse DJ is de hoofdact op de komende editie van DLDK in Nederland. Naast Garrix treden Ummet Ozcan, Deniz Koyu, Dirty South, NEW_­ID, Quintino en Sem Vox op. Het zeer populaire dance-event vindt voor de tweede keer plaats in de Ziggo Dome op zaterdag 21 februari 2015.
Oh, Amsterdam Dance Event wat houden we van je! Nieuwtjes en roddels razen sneller voorbij dan je Uber-taxi voor komt rijden. Vanmiddag werden we door Hardwell ontboden in Pathé City Amsterdam voor een persco. Over hemzelf en wat hij allemaal in de pijpleiding heeft zitten. Leest u mee.... 1
Call of Duty: Advanced Warfare zal een grote rol spelen tijdens het concert van Afrojack in Ziggo Dome. De game is zowel onderdeel van de show als van de afterparty. 22
Armin van Buuren kondigde vanavond tijdens zijn closing set op Electronic Family de laatste show van zijn Armin Only Intense wereldtoernee aan. ALDA, verantwoordelijk voor het concept, de ontwikkeling en de uitvoering van de gehele wereldtournee, bevestigt dat de 'Final Show' van deze Intense tour plaatsvindt op 5 december in de Ziggo Dome Amsterdam. De locatie waar het allemaal begonnen is. 7
The first chapter of ONE will take you on a journey through the colors of music. In a place where colors light up, the sound is pounding and you bring the energy level up. ONE will surprise you with a night of pleasure & dance. The amazing light shows, special acts, the best sound system in Europe and a great line-up featuring the world's top DJ's, will make 'The Colors of ONE' an unforgettable party and without a doubt... ONE to remember! 28
De line-up van Qapital is bekend! Bekijk de website & line-up van Qapital 2014 Entrance & VIP tickets zijn nog verkrijgbaar. 49
Qapital: Raw & Uncut
29 december 2013
Op zaterdag 5 april 2014 keert dit event terug naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Na een dikke eerste editie in 2013, doen ze er dit jaar graag nog een schepje bovenop. QAPITAL 2014 staat volledig in het teken van de hardste en rauwste muziek van het moment. 'Together we will destroy..' 20
Duizenden handen zijn op 15 en 16 november de lucht ingegaan voor wereldsensatie Armin van Buuren tijdens zijn strak uitverkochte Armin Only: Intense. BNN was er bij om verslag te doen van één van dé evenementen van 2013. BNN Presents: Armin Only 2013 is zaterdag 23 oktober om 22:30 uur te zien bij BNN op 3. 10
De Ziggo Dome is door het toonaangevende vakblad Pollstar genomineerd voor International Venue Of The Year! Dit is bekendgemaakt in de nieuwste editie van Pollstar. 13
De eerste show van de Zweedse dj en producer Avicii, dat onderdeel uitmaakt van zijn True Tour, was gisteren binnen 15 minuten uitverkocht. Naar aanleiding van de enorme vraag naar kaarten volgt er een extra show, op zondag 23 februari in Ziggo Dome, Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start zaterdag 2 november om 10 uur. 20
De Zweedse dj en producer Avicii komt op zaterdag 22 februari met zijn True Tour naar Ziggo Dome, Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande donderdag 31 oktober om 10.00 uur. 16
De freaqs zijn bekend! Bekijk de website & line-up van Freaqshow 2013. VIP Tickets voor Freaqshow zijn uitverkocht, normale entrance tickets zijn nog verkrijgbaar. 42
Het populaire dance-event Don't Let Daddy Know komt naar Nederland! Het stijlvolle succesconcept van E&A Events & ID&T dat vier jaar geleden haar debuut beleefde in de Privilege, 's werelds grootste club op het nummer één dance eiland: Ibiza. 15
Nieuwe namen in de line-up voor de MTV EMA 2013 blijven binnenkomen! MTV onthult vandaag dat de legendarische Snoop Dogg, de populaire Robin Thicke, de wereldberoemde DJ en producer van Nederlandse bodem Afrojack en de band Imagine Dragons optreden tijdens de spectaculaire muziekawardshow MTV EMA 2013. Carice van Houten staat ook op het podium van de awardshow. 3
De week van het Amsterdam Dance Event is een uitgelezen mogelijkheid om een persconferentie over mijn tour te beleggen, moet Armin gedacht hebben. Heel de (dance)wereldpers is immers bij elkaar. Partyflock is ook uitgenodigd om, in intieme setting met slechts twee banken en een videoscherm, te horen wat Armin te vertellen heeft. 11
Freaqshow 2013
25 september 2013
It is coming… And it is approaching fast. The time to get your freak on and lose your mind… It is the time to meet again with your freaky family and your darkly dreaming friends. On December 31st, the one and only carnival of lost souls returns to the Ziggo Dome in Amsterdam. We are humbled to invite you to our 'Twisted New Year's Celebration'. Be part of the Q-dance family reunion and rave like there is no tomorrow. Welcome… to Freaqshow. 42
Op vrijdag 18 oktober zal tijdens Amsterdam Dance Event de grootste clubavond van Nederland losbarsten in de Ziggo Dome! De line-up wordt verder compleet gemaakt met DJ's Danny Avila, MOTi en Punish. 13
Het wordt de gloednieuwe solo show van 's werelds #1 dj, vernoemd naar zijn album dat begin mei verschijnt. En zoals je van hem gewend bent staat er iets bijzonders gepland. Armin Only Intense zal meer dan ooit draaien om show en theater, een schouwspel waarmee de Leidse dj al zijn eerdere concerten wilt overtreffen, uiteraard met de beste muziek die je van hem kunt verwachten. 15
ID&T announces that Energy will be broadcasted live on Ziggo and SLAM!TV. Tune in on March 2nd at 21:30. ID&T is also proud to announce the release of a short documentary about Sunnery James & Ryan Marciano. The documentary shows the duo in prepapration for their set on Energy, March 2nd in the Ziggo Dome in Amsterdam. 17
We have been living a life surrounded by lies and deceit, inflicted by a system that's spinning out of control 53
The trailer features the official Energy anthem 'Firefaces'. Firefaces is the result of a succesfull cooperation between energetic duo Sunnery James & Ryan Marciano together with Jaz von D. On March 2nd Energy will take place in the Ziggo Dome in Amsterdam. The line-up of energy includes DJ's like French superstar Martin Solveig, Swedish hit producer Otto Knows and The Russian megatalent Arty. 15
Na doldwaze avonturen op Freaqshow is het Q-dance team weer op volle sterkte. Nu ze zich richten op het nieuwe jaar, pakken ze graag de kans om zich tot jullie - de dedicated bezoekers - te richten. Lees verder! 127
The world's new descendants are the driving force of our culture and formed a new constitution. United by the universal language of music, we stand up for the next generation, and you are part of them. Together we shall create a new code of conduct. On April 6th 2013, we set out to raise our republic and claim our landmark. 147
Energy line-up 2013
8 december 2012
ID&T proudly presents the line-up for Energy which will take place on Saturday March 2nd 2013. Energy takes place in a new location: the Ziggo Dome in Amsterdam. And with this new location it is also time for a new musical direction: 'Bigroom House'. 138
ID&T organiseert op zaterdag 2 maart 2013 een nieuwe editie van Energy. In 2013 verhuist het evenement naar een nieuwe locatie, de Ziggo Dome in Amsterdam. De voorverkoop start op zaterdag 1 december. 114
De genomineerden van de allergrootste awardparty van Nederland, '538JingleBall', zijn bekend! Op zaterdag 22 december reikt 538, in samenwerking met Windows 8, in tien verschillende categorieën awards uit aan Nederlandse artiesten, sporters en personality's. De afgelopen weken hebben de 538-fans de genomineerden gekozen via 538jingleball.nl 17
Freaqshow
9 november 2012
Are you unafraid to lead the freaq parade? We've rolled out the orange carpet and gave this years freaqs of the hour a warm welcome. Get ready because it's going to be a crazy ride. 49
Q-dance is very pleased to introduce you to the wickedest, biggest and probably worst New Year's Rave Amsterdam has ever seen. On december 31st, only the true night-crawlers and harder-styles-lovers will gather in the Ziggo Dome for an unrivalled rave, stuffed with freaky live-shows and kick-ass entertainment. 67
Het is bijna zo ver, de maand van Dirty Dutch is aangebroken! Over een kleine drie weken zal het grootste evenement van het Amsterdam Dance Event losbarsten in de Ziggo Dome. Om dit te vieren maakt iedereen die een kaartje koopt voor Dirty Dutch Exodus op 19 oktober kans op een reis voor 2 naar Dirty Dutch in London! 1
One Last Tour is een waardig afscheid van Swedish House Mafia en blikt terug op de fantastische jaren die de dj's met hun trouwe fans mochten beleven. Daarnaast is het een mooie, nooit te vergeten herinnering voor de fans en zal het een speciale afscheidsshow worden. Niet te missen dus, maar snel zijn is de boodschap. 20
Line-up Dirty Dutch 2012
20 september 2012
Bij een nieuwe locatie en een nieuwe datum hoort ook een nieuwe frisse line-up. Met trots presenteren ze je de namen van Dirty Dutch 2012 in de Ziggo Dome op vrijdag 19 oktober. 12
Met de lancering van de nieuwe campagne moet duidelijk zijn dat Dirty Dutch internationaal tot de top van de wereld behoort. Dirty Dutch 'Exodus', vernoemd naar het tweede boek van de bijbel, zal een show worden die je niet snel zal vergeten. Met de verhuizing van de RAI naar de Ziggo Dome hebben ze een extra reden om twee keer zoveel uit te pakken. 17
Op 20 oktober is het zover. In de week van het Amsterdam Dance Event zal Q-dance alles uit de kast trekken voor de inwijding van de Ziggo Dome. Met haar ongeëvenaarde akoestiek belooft deze venue de nieuwe hoofdstedelijke hardstyle tempel te worden. 252
De Die Hard tickets voor Dirty Dutch, waarvan vanochtend om 09:00 uur de verkoop begon, zijn uitverkocht! De gelimiteerde Die Hard tickets geven de houders toegang tot een speciale ingang, de Die Hard area en een Dirty Dutch fan package. 17
Donderdag 26 juli zal om 09.00 uur 's ochtends de verkoop van de gelimiteerde 'Die Hard'-kaarten van Dirty Dutch starten. De bezitters van een 'Die Hard'-kaart hebben toegang tot een speciale ingang, de exclusieve 'Die Hard'-area en ontvangen tevens een exclusief Dirty Dutch fan-pakket. 3
Dirty Dutch, het internationaal danceplatform geïnitieerd door de Nederlandse deejay, artist en producer Chuckie, zal dit jaar op vrijdag 19 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event in de Amsterdamse Ziggo Dome plaatsvinden. b. Dat heeft Chuckie samen met Danny Damman, directeur van Ziggo Dome, Richard Zijlma, directeur van het Amsterdam Dance Event, en ID&T-vertegenwoordigers CEO Ritty van Straalen en creative director Jeroen Jansen zojuist bekend ge 32
Aan Q-dance de eer om op 20 oktober, tijdens het weekend van Amsterdam Dance Event, deze nieuwe hal compleet uit z'n voegen te laten barsten! De speciale geluidsisolatie en vlakke vloer zorgen voor een ongeëvenaarde akoestiek. De dakconstructie is voorzien van de nieuwste technieken om licht- en decorobjecten te bevestigen en aan te sturen. 151