Partyflock
 

Balkenhaven

op de kaart
Balkenhaven
28 april 2018
AdresSymon Spiersweg
1506
Zaandam
Nederland Nederland
Linkfacebookpage

Informatie

Op fietsafstand van Amsterdam ligt het Balkenhaven terrein in Zaandam Dit unieke festival terrein bied uitzicht op het druk bevaren Noordzee kanaal.
Boek een overnachting in of in de buurt van Balkenhaven via Booking.com.
Nieuws
Jaja leute, we kunnen het groẞe nieuws waar iedereen op zat te wachten eindelijk bekend maken! Snowbass keert terug in 2023 in op de Balkenhaven in Zaandam.
Snowbass Festival
26 januari 2022
Snowbass Festival is weer helemaal klaar om van de zwarte piste af te gaan. Het winterwonderland heeft goede hoop om weer 'keihard zu kunnen zaufen' en heeft deze week de line-up bekendgemaakt: "Ganz geil!"
Crazy Wonderland festival is in een paar jaar tijd een begrip geworden in Nederland met 7 stages en elk jaar ruim van te voren uitverkocht. Er wordt al een jaar lang toegeleefd naar dit spectakel en In de pre sale die na het festival voor een dag werd aangezet werden al een paar duizend kaarten verkocht.
Crazy Wonderland is op weg om in een record tempo uit te verkopen. De allerlaatste 350 normale tickets worden nu verkocht. ( daarna alleen nog een paar honderd late bird tickets ) De VIP is al uitverkocht. Het gaat wonderbaarlijk snel.
Het festival van het jaar is toch echt op 31 augustus <>! Crazy Wonderland festival is niet zomaar een festival het is een totaalbeleving. Het feest bij uitstek als je houdt van goede muziek, het allerbeste entertainment, interactie met het publiek, leuke festiviteiten, kraampjes en dat gemixt met heel veel mooie leuke mensen.
Crazyland is alweer 2 weken geleden en nog steeds praten de mensen er over na. Met deze mooie aftermovie krijgen de mensen alweer zin in de volgende feesten. En al duurt dat nog even. de feesten zullen weer net zo leuk worden en gaan ook zeker ruim van te voren uitverkocht.
Crazyland was weer een lekker feest met alles wat nodig is om het geweldig te vinden. De mensen hebben gestemd achteraf en zowel op Partyflock als op SDC staat het feest als geweldig omschreven. Dank daarvoor. Nu de lente gaat aanbreken en de vogels weer zingen in de ochtend krijg je ook weer zin in de festivals.
Op 13 juli staat alweer de negende editie van 18HRS Festival op het programma. Het unieke festival waar je niet om 23:00 aftaait maar doorgaat tot het ochtendgloren. Verspreid over maar liefst 6(!) stages kunnen de bezoekers van 12:00 tot 06:00 genieten aan de oevers van het Noordzeekanaal. Dit jaar met grootheden als Claptone, Headstrong & Noir op het programma. 2
Het is weer gelukt om Crazyland een maand van te voren uit te verkopen. Dat is een teken dat de mensen er weer super veel zin in hebben. Als jullie je best doen om je aan het thema te houden, dan wordt het weer een feest om niet snel te vergeten. 3
Booming New Year was een heerlijk ouderwets gezellig feest met alleen maar leuke mensen. En dat is goed te zien in de aftermovie waar we ons best hebben gedaan om jullie een sfeerimpressie te geven. En juist die goede sfeer is er ook altijd op Crazy Wonderland Festival. En in 2018 is het festival omgedoopt tot de grote verrassing van dat jaar.
Snowbass Festival
24 januari 2019
De Snowbass aprés-ski koorts loopt al hoog op. Met nog maar 10% van de regular tickets beschikbaar belooft het ein waar winters spektakel te worden. 16 februari kunnen jullie genieten van de beste freestyle, hardstyle, ouwe klappers en aprés-ski verdeeld over 5 area's. Daarnaast zullen we het decor, het eten en de activiteiten weer optimaal afstemmen op die heerlijke aprés-ski vibe.
B.I.T.C.H summer editie op 15 juni was in een paar dagen al online uitverkocht! Nu zijn er nog wat kaarten bij onze voorverkoop winkels door Nederland. Deze winkels staan klaar voor u om deze week de kaarten te verkopen. Let op de kaarten worden vanaf maandag uit gereden en dat kan tot zaterdag duren. Houd het goed in de gaten en bel de winkels wanneer zij denken dat de kaarten er liggen.
Het hardste koningsdagfestival van Noord-Holland keert terug in 2019 op de Balkenhaven nabij Amsterdam. En hoe! Voor de derde editie gaat Royaal Kabaal terug naar het oorspronkelijke koningsdag gevoel: gratis entree, top artiesten en heel veel gezelligheid! Met trots presenteert Royaal Kabaal het enige hardere stijlen koningsdagfestival met gratis entree. 3
Ja jullie lezen het goed. Ook wij als organisatie willen jullie een leuke aanbieding doen voor Crazy Wonderland Festival volgend jaar. De voorverkoop begint pas volgend jaar januari maar voor vandaag hebben wij een speciale black friday actie voor maar 30,00 euro per kaart!
Snowbass Festival 2019
30 oktober 2018
Na "helemaal off-piste" te zijn gegaan in 2018 met hardstyle, freestyle und apres-ski tijdens de eerste editie van Snowbass Festival keert Snowbass terug op zaterdag 16 februari op de Balkenhaven nabij Amsterdam! Dit keer "kouder dan de rest"! Wat houdt dit in? 5 overdekte stages met winterse gekkigheid, hardstyle, freestyle, herkenbare apres-ski klappers omgetoverd tot hardstyle rammers und een größere apres-ski area als de zwarte piste je even te veel wordt. 1
Crazy Wonderland had het allemaal. De unieke Sfeer, mooi weer, super publiek, gafe shows en natuurlijk heerlijke muziek. Alles bij elkaar een onvergetelijke dag. Voor ons maar ook voor jullie. Want wat hebben we gemerkt?
Sneller dan verwacht zijn alle voorverkoop kaarten uitverkocht voor Crazy Wonderland Festival. De enige manier om er toch nog bij te zijn is om een van de* laatste 250 late bird kaarten* te kopen! Deze kaarten zijn alleen nog te koop bij Paylogic 5
Crazy wonderland festival is het voorbeeld dat een festival met zoveel stages en goede dj's helemaal niet perse duur hoeft te zijn. Voor maar 32,50 euro ben jij eigenaar van een ticket van dit veelzijdige festival met het leukste entertainment en de beste dj's.
Het duurde even maar het is de moeite waard! Wat een heerlijke aftermovie is het weer geworden! Crazyland Angels are back is door jullie als geweldig ervaren. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. En wachten tot Crazyland in november hoeft niet!
Crazyland was hot. Crazyland was een heerlijke dampende knaller waar je nog lang van na kan genieten. Het feest was tot het einde lekker druk en wij als organisatie willen iedereen bedanken voor de hele goede vibe.
18 HRS festival
25 januari 2018
Kan een festival jou niet lang genoeg duren? Dan moet 14 juli omcirkelt staan in jouw agenda. Dan vindt de 8ste editie plaats van 18hrs Festival! Het unieke festival waar je niet om 23:00 al aftaait maar doorgaat tot het ochtendgloren! Van 12:00 uur 's middags tot 06:00 in de ochtend gaat het los op 5 stages op de Balkenhaven, gelegen aan de oevers van het Noordzeekanaal in het havengebied van Amsterdam.
Booming Sexy New Year was weer een super gezellig feest en daar hoort natuurlijk ook een dikke aftermovie bij. En deze movie is wederom goed gelukt! Als je er naar kijkt krijg je al zin in weer zo'n feest. En omdat de aanstaande 2 feesten al uitverkocht zijn, kun je je nu al opmaken voor Crazy Wonderland Festival ( voorheen Pleasure Island ) De laatste super early bird kaarten voor maar 30,00 gaan er nu al doorheen.
Royaal Kabaal
12 januari 2018
Na het ongekende succes van vorig jaar is er een nieuwe traditie geboren. Royaal Kabaal, Noord Hollands hardste Koningsdag festival, is terug. Wederom vindt het festival plaats op het Balkenhaven terrein nabij Amsterdam. 4
Snowbass Festival
7 november 2017
Zaterdag 27 januari wordt het Balkenhaven terrein bij Amsterdam omgetoverd tot de winterse wereld van Snowbass festival. Vanaf 13:00 mengt Snowbass festival winterse gezelligheid, freestyle, hardstyle, ouwe klappers en après-ski tot een uniek nieuw winterfestival verdeeld over 4 overdekte en verwarmde stages. 6
Crazy Wonderland Festival 2018. Dat duurt nog een jaar , maar na afgelopen zaterdag stond de mailbox op ontploffen met allemaal super mooie leuke en lieve berichten dat het festival zo gaaf was. "Leukste festival van het jaar" hebben we meerdere keren gekregen. 1
Crazy Wonderland barst bijna los en om het jullie nog leuker te maken hebben wij de laatste info:
Het Pleasure Island festival verkoopt ieder jaar sneller uit, maar dit had de organisatie niet durven dromen. Een maand voor het feest gaan de allerlaatste kaarten alweer over de toonbank. Het is een unieke mijlpaal van de organisatie. 2
Dat de voorverkoop veel harder gaat dan vorig jaar was al bekend. Dat we nu de laatste 900 kaarten gaan verkopen nog niet. Elke dag gaan de kaarten sneller.
Keihard is het toverwoord van dit jaar voor Pleasure Island Crazy Wonderland. Keihard ook omdat de voorverkoop 10 x harder gaat dan vorig jaar.
Pleasure Island Crazy Wonderland heeft een grote toestroom van bezoekers die dit feest echt niet willen missen zo blijkt dit jaar. Wij liggen tussen de 500 en 750 kaarten voor op vorig jaar legt de organisatie uit.
Pleasure island Crazy Wonderland 2017 loopt een aardig stukje voor op vorig jaar met de voorverkoop. Dat is voor de organisatie een veelzeggend teken. Oa dat de mensen het vorig jaar super vonden en dat de mensen er nu al veel zin in hebben.
Pleasure island Crazy Wonderland komt met een grandioze line up voor de main met een echte headliner als afsluiter! We hebben niemand minder dan Bingo Players kunnen krijgen als afsluiter! 2
Pleasure island is in 2017 een festival om niet te missen. Na een reeks super edities de laatste jaren merkt de organisatie dat het festival helemaal terug is op de kaart.
Op zaterdag 8 juli vindt editie nummer zeven van het steevast uitverkochte 18hrs Festival plaats. Het festival waar je niet om 23:00 al aftaait maar doorgaat tot het ochtendgloren! 1
De voorverkoop is gestart van een van de meest leuke en veelzijdige festivals van Nederland: Pleasure Island Crazy Wonderland festival! In een dag waren alle 500 super super early bird tickets al uitverkocht.
Koningsdag maakt dit jaar kennis met een nieuwe traditie op het Balkenhaventerrein nabij Amsterdam. Na jaren van stilte is het tijd om Noord-Holland wakker te schudden met een nieuw festival voor de hardere stijlen. 2
18 hrs festival
24 januari 2017
Op zaterdag 8 juli vindt editie nummer 7 van 18hrs Festival plaats. Het festival waar je niet om 23:00 al aftaait maar doorgaat tot het ochtendgloren!
Koningsdag zal dit jaar in het teken staan van de eerste editie van Royaal Kabaal, het hardste koningsdag festival van Noord-Holland. 3
Nog een kleine 2 weken en dan komt er weer een heel leuk festival in Nederland. En dat mensen het feest leuk vinden, blijkt uit de voorverkoop die als een speer gaat. Het feest gaat honderd procent zeker uitverkocht en dat is geen verkooptruc! Iedereen die Crazyland kent, weet dat hun feesten allemaal uitverkocht raken. Nu al is 95% van de kaarten verkocht dus er zijn nog maar een paar kaarten en voor ze helemaal op zijn! 12
Pleasure Island festival is nu al voor zo'n 90% uitverkocht. De Early bird kaarten zijn er allemaal doorheen en het gaat harder dan vorig jaar en dat is bijzonder. Met alle tegenvallend verkopende festivals in 2016 is Pleasure Island gezegend dat de voorverkoop nog harder loopt. Ook dit keer gaat de organisatie er alles aan doen om het jullie naar je zin te maken. Zo komen er nog meer area's en er komen leuke extra attracties bij. Een festival waar de sfeer ongekend is. Afgelopen Dance Valley heeft Crazyland al laten zien wat sfeer maken betekent en dat gaan ze 10 september mooi nog een keer overdoen.
Wie ooit op Crazyland is geweest weet als geen ander dat de grote achterzaal bomvol staat en er niemand meer bij kan. Lekker stampen en uit je dak gaan tot de late uurtjes in de Hemkade. Wie heeft dat nou niet ooit gedaan? Dit jaar heeft de organisatie buiten hun eigen Crazyland sound ook heel veel hardere stijlen area's op Pleasure Island.
Wil je bij Pleasure Island zijn op 10 september? Dan is het nu tijd om je kaarten te gaan inslaan. Het festival is er al over drie weken en de kaarten gaan nu in een recordtempo. De early bird VIP is nu helemaal uitverkocht en de early bird van €30 is bijna helemaal op. Nog maar 200 early bird kaarten te gaan! Daarna wordt het de normale prijs van €35. Dit jaar gaan de kaarten van Pleasure island festival als zoete broodjes over de toonbank, vorig jaar was het festival van te voren uitverkocht en dit keer gaan de kaarten nog harder. Koop jouw kaartje vandaag nog!
Tegenwoordig zijn mensen kieskeurig en kiezen ze voor kwaliteit, want je kunt je geld maar én keer uitgeven en daar plukt Pleasure Island festival de vruchten van. Dit jaar is voor veel festivals een tegenvaller. De hoge entreeprijzen worden niet meer geaccepteerd. Ook de kwaliteit werd minder en minder en daarom was 2016 een strop voor veel organisaties. Mensen willen waar voor hun geld. Pleasure Island festival is een festival met wel normale prijzen. Nu nog steeds kan jij je kaartje kopen voor maar €30 in de early bird. De normale prijs wordt €35. Ook de servicekosten zijn van een normaal niveau. Wil je als VIP met de onderstaande extra's?
Vorig jaar werd Pleasure Island gewaardeerd met een geweldig cijfer. 'Een sfeer die je niet vaak meer tegenkomt' was een van de vele opmerkingen achteraf. Het feest zat ook vol met echte, leuke feestgangers die maar voor één ding komen: feesten! Nu de tijd nadert en de mensen zich langzaam gaan opmaken voor het feest kan de organisatie jullie alleen maar blijer maken met de verschillende area's en de beste dj's. Nu is area nummer vijf aan de beurt!
Balkenhaven wordt een steeds populairder terrein. Juist met het tegenvallende weer van de afgelopen tijd kiezen mensen voor zeker. Heb je slecht weer dan kun je altijd naar binnen. Ook het mooie gedeelte aan het water geeft een extra dimensie. En Pleasure Island festival is met stip het meest veelzijdige feest wat op dit festivalterrein gehouden wordt 1
Ja, je ziet het goed. Een aanbieding die je niet kunt laten liggen! Voor een hele nette prijs van €87,50 krijg jij toegang tot de twee leukste festivals van Nederland. Ook betaal je maar één keer de fee van max €2,80. Dit scheelt een hoop geld. In deze tijden dat alles al zo duur is en een festival al gauw €80 kost, kun je nu voor dat geld twee keer naar een festival. Maximaal 200 tickets. Wat moet je doen?
Vorig jaar was er veel variatie met verschillende hosting partners. Zo was er de Main buiten, HardClassics, Oldschool Gangsters, Little Sins, House of Tech en Timelock Freestyle. HardClassics en heel veel anderen komen weer terug als host en als extra hosting hebben ze dit jaar ook Decade 1990-2000 met een heerlijke line-up. Deze hosting zal zeker voor vuurwerk zorgen op het festival 10 september. De dj's die daar ingepland staan zijn Bass-D, Flamman & Abraxas, Ruffneck, Gizmo, Rob en nog vele anderen. Dit was weer een tipje van de sluier.. Binnenkort worden nog meer area's bekendgemaakt!
De toegevoegde waarde van de Hardclassics stage heeft zich afgelopen jaar bewezen. Wat ging het los in die vertrouwde volle Hemkade/North Sea Venue, de plek waar hardstyle het eerste levenslicht zag. Met trots kan Crazyland melden dat het langstlopende hardstyle-classics concept van Nederland er dit jaar ook weer bij is. Dit belooft weer: volop genieten, voetjes van de vloer en helemaal los op al die supervette classics-tracks die op 10 september door de beuktempel knallen. Samen met Hardclassics host Free2party is er weer een dikke line-up samengesteld!
Pleasure Island festival zal 10 september plaatsvinden en heeft nog steeds een super early bird te koop voor maar 27,50 euro! Ook de ealy bird vip is nog van kracht voor maar €40 per kaart. Deze kaarten zo goedkoop kun je niet laten liggen de actie duurt nog maar even dus wees er snel bij! De eerste namen voor de Main buiten zijn inmiddels ook bekend... 1
Crazyland Super Heroes is alweer voorbij en wat een succes was het! Nu staan de volgende feesten alweer voor de deur en ze hebben het voor de gemak maar even alles op een rij gezet. Er zijn een aantal hele fijne acties wat betreft de kaartverkoop! 3
Op zaterdag 9 juli vindt de zesde editie plaats van het langstdurende eendaags festival van Nederland: 18hrs Festival! Van 12:00 uur 's middags tot 06:00 uur 's ochtends losgaan bij vijf verschillende podia op de Balkenhaven, gelegen aan de oevers van het Noordzeekanaal, op fietsafstand van Amsterdam. Iedereen kent dat gevoel wel om 23:00 uur aan het einde van een festival. Wat nu? 18hrs Festival geeft sinds 2011 antwoord op die vraag, want 18hrs gaat dan gewoon nog lekker de hele nacht door.
Pleasure Island festival overdag uitverkocht! Er zijn nog wel kaarten voor Pleasure Island na 23:00 uur! De party gaat gewoon lekker binnen door met de sfeer die jullie gewend zijn van ons. De prijzen zijn nu nog 21,75 en vip maar 31,75 ! 1
Pleasure Island festival loopt dit jaar weer als een geoliede machine. De promotie loopt goed, de kaartverkoop loopt ultiem en de mensen hebben er echt heel veel zin in! Pleasure Island festival bestaat dit jaar precies tien jaar en mede daardoor zal het een nog grotere happening worden. 3
Met zes verschillende area's met de beste hostings en dj's kon een goede kaartverkoop niet uitblijven. De hostings HardClassics, Full Moon Exclusive, Oldschool Gangsters, House of Tech, Timelock Freestyle en de mainstage buiten gehost door Pleasure Island zelf. Dit feest gaat met de afterparty erbij 16 uur lang door en heeft buiten een Ibiza-hippie-markt ook kermisattracties, hottubs, lounge-area's, foodcorners, vuurwerkshow, diverse standjes en nog veel meer om jullie het ultieme festivalgevoel te geven. Ben jij erbij 19 september? 2
Om het spannend te houden, komt de organisatie nu pas naar buiten met de laatste hostings. Save the best for last is vaak het motto en de organisatie kon niet langer meer wachten! Na de fantastische hostings van Hardclassics, Timelock Freestyle, Crazyland main, Oldschool Gangsters komen nu de laatste twee aan de beurt die apart genoemd worden: Full Moon Exclusive en The House of Tech. 1
Pleasure Island is op 19 september en zal het festivalseizoen afsluiten met een heerlijk in en outdoor festival. Een festival waar je door kunt feesten tot 06:00 uur in de ochtend. En voor de hardere stijlen liefhebbers heeft de organisatie een extra leuke hosting: Oldschool Gangsters. Deze hosting zal bomvol zitten met oldskool en de beste namen uit die tijd. De allerlaatste early bird kaarten zijn nu in de verkoop! 5
Aanstaande woensdag gaan de early bird kaarten van de Pleasure Island after na 23:00 uur in de verkoop!Ook zijn de dj's van de mainstage Pleasure Island festival bekend! Zet woensdag in je agenda voor de verkoop Pleasure Island na 23:00 uur. 2
Pleasure Island gaat lekker hard! De Early Bird tickets gaan als zoete broodjes over de toonbank! Er zijn nog maar 80 Early Bird VIP kaarten voor €42,50 en 250 Early Bird normale kaarten van €35. Pak dus nu je kans als jij nog voor je Early Bird kaartje wil gaan! Koop je kaartje bij koop tickets, koop tickets of bij Primera! 1
Pleasure Island is een veelzijdig festival met dit jaar drie hardere stijlen area's met onder andere HardClassics, Oldschool Gangsters en nu de aankondiging van area 3: Timelock Freestyle, de opvolger van Scantraxx Freestyle. Jaar in, jaar uit was Scantraxx de knalzaal achterin de Hemkade tijdens de Crazylandfeesten. Timelock Freestyle is de opvolger en daar gaan jullie nog veel van horen. 3
Pleasure Island zal dit jaar het festivalseizoen in Nederland afsluiten. Kruis met dikke viltstift 19 september aan op jouw kalender voor de finale van alle festivals. Pleasure Island zou Pleasure Island niet zijn zonder dat er groot uitgepakt wordt. Vanaf het mooi gelegen terrein langs het water in Zaandam bij de Hemkade kun je deze dag vol genieten en knallen in één van de 6 dikke area's, vele attracties en volop entertainment. 5
Pleasure Island werkt hard aan de line-up voor 19 september. Het is het laatste festival van het seizoen en dan moet er geknald worden! De organisatie heeft al leuke opties uitstaan. Ook zijn er weer een hoop dingen te beleven zoals de vele kraampjes, kermisattracties en nog veel meer leuke dingen. De super super early bird en de super early bird waren in een mum van tijd uitverkocht. Maar niet getreurd, want de early bird van €35 is nog van kracht en de early bird VIP voor €42,50 ook! 1
18HRS Festival viert dit jaar haar vijfjarig bestaan op zaterdag 11 juli. Het programma voor deze jubileum-editie maakten ze al eerder bekend, en nu kunnen ze ook de stage-indeling verklappen. Van 12:00 uur 's middags tot 06:00 uur in de ochtend gaat het los op de Balkenhaven, gelegen aan de oevers van het Noordzeekanaal, op fietsafstand van Amsterdam.
Pleasure island festival is weer terug na twee jaar! Dit keer met nog meer attracties en nog meer dance-area's! Pleasure island festival is back en dat heeft partyland ook begrepen! In een dag tijd waren de super super earlybird kaarten uitverkocht. Nu net onderweg met de verkoop heeft de organisatie een mededeling dat alle super ealrybird kaarten voor maar 30 euro ook al bijna op zijn. 1
Precies tien jaar geleden, in 2005, streek Pleasure Island neer op het Java Eiland in Amsterdam. Een nieuw soort festival en dat hebben de mensen goed opgepakt. Meteen de eerste keer was het uitverkocht. Pleasure Island is dit jaar terug! Pleasure Island eindfeest Ibiza style 19 september! Dus kom als een echte Ibiza-fan of als hippie. 10
Over 7 weken vindt het langst durende 1-dags festival van Nederland, 18hrs festival, voor de vierde keer plaats op het Balkenhaventerrein in Zaandam. Op zaterdag 12 juli gaat het van 12:00 's middags tot 06:00 in de ochtend los aan de oevers van het Noordzeekanaal op een steenworp afstand van Amsterdam. 1
Het langst durende eendaags-festival van Nederland, 18hrs Festival, mag uiteraard niet ontbreken in je festivalplanning. Na een uitverkocht en zonovergoten 18hrs Festival 2013, gaat de organisatie op 12 juli 2014 de uitdaging aan om de 2013 editie te overtreffen. Uiteraard op het vertrouwde Balkenhaven terrein, onder de rook van Amsterdam, aan het Noordzeekanaal in Zaandam.
Na drie succesvolle zomerse edities is tijd rijp voor een volgende "winterse" stap. Zaterdag 25 januari presenteert 18hrs Festival een nieuw winterfestival: WinterFest! Dit keer geen 18 uur maar 12 uur lang los gaan op de vele internationale artiesten op de vertrouwde Balkenhaven in Zaandam, gelegen onder de rook van Amsterdam.
Zaterdag 25 januari viert 18hrs Festival de winter tijdens WinterFest! Na het succes van 18hrs Festival kon een winterse editie niet uitblijven. Vanaf 18:00 tot 06:00 zondag ochtend worden twaalf uur lang de twee grote indoorzalen van de Balkenhaven onder handen genomen door het Spaanse Elrow en het Amsterdamse Click. 1
Op Pleasure Island heeft iedereen erg genoten. Fijn dat de organisatie zulke leuke berichten heeft ontvangen. Nu de zomer weer voorbij is en de laatste zomerwarmte zich heeft laten voelen, is het nu tijd voor de winter. De tijden van de binnenfeesten. En daar is de Crazyland organisatie goed in! Zo komen er hele leuke feesten aan. 5
Aanstaande week is het Pleasure Island tijd! De weersvooruitzichten zijn goed en iedereen heeft er heel veel zin in! Nu het feest in aantocht is, willen er nog velen snel een kaartje kopen. Nu kan de organisatie garanderen dat vanavond of morgen de totale kaartverkoop van Pleasure Island uitverkocht is. 11
Pleasure Island komt er aan. Pleasure Island wordt een megafestival dat iedereen zich nog lang zal heugen. De organisatie is dit keer alleen in handen van de Crazyland organisatie en dat merk je aan de voorverkoop. De dagkaarten zijn vandaag totaal uitverkocht. De dag- en nachtkaarten zijn er nog 75 van en de VIP nog maar 150! Dus zoals het nu gaat, zal Pleasure Island totaal uitverkocht raken. 11
De vijftien uur durende kaarten van Pleasure Island festival 31 augustus gaan hard! Heel hard. De allerlaatste 175 dag en nacht kaarten die je recht geven op overdag feesten tot 23.00 uur en dan binnen door tot 06.00 uur die vliegen de deur uit. Dus pak nu je laatste kans om die kaarten in je bezit te krijgen! 11
In het kader van 'een gewaarschuwd mens telt voor twee' wil de organisatie van Pleasure Island jullie waarschuwen dat niet alleen de temperaturen hard omhoog gaan, maar ook de kaarten van Pleasure Island gaan heel hard. En aangezien het zonde zou zijn als je straks weer extra geld kwijt bent om via derden nog een kaart te kopen kun je je ticket beter vast nu aanschaffen! Dat extra geld kun je op deze dagen beter uitgeven aan een drankje op 't strand. 10
Pleasure Island is veelzijdig en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Pleasure Island is een festival dat net even een stapje verder gaat om het zijn bezoekers naar de zin te maken. Is dat niet in het verbluffende decor of met de te gekke shows, dan is het wel met een nieuwe en serieuze hostingpartner die heel goed in het straatje van Pleasure Island past! 6
Yes! Zaterdag is het zover: 18hrs Festival 2013. De voorbereidingen zijn in volle gang en de organisatie kan niet wachten om het resultaat zaterdag aan de bezoekers te laten zien. Dat de open air stage ingevuld door Rejected en 300MPH imposant wordt is zeker. 3
Nog maar twee maanden en dan is het eindelijk zo ver! Pleasure Island 2013. Dit keer op een zeer compact en mooi festivalterrein dat 100% waterproof is. Het festival dat als enige de ruimte biedt voor iedereen overdekt! Maar de organisatie heeft een goed gevoel dat het zomaar 31 augustus heel mooi weer kan worden. 7
Pleasure Island is back. Steeds meer mensen komen er achter dat Pleasure Island weer terug is! Na zeven eerdere edities en meer dan 100.000 bezoekers in totaal is dit superleuke festival niet vergeten. Velen vinden het festival anders dan andere, omdat de sfeer er zo lekker is en de mensen elkaar in hun waarde laten. 28
Heb jij zin om lekker te feesten op een van Nederlands leukste festival? Pak dan je kans nu het nog kan. Voor maar €30 kun je al genieten van dit festival. Wil je vijftien uur lang feesten tot 06.00 uur? Met de early bird actie voor €40 kun jij feesten tot je schoenzolen eraf vliegen. 13
Ja, je leest het goed. Een reis naar Ibiza in een van het meest luxe appartementencomplexen daar. Met een groot zwembad, tennisbaan en strand recht voor de deur in Cala Tarida. Kijk maar op www.appartementenibiza.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock en zie hoe mooi het plekje is. Wat moet je er voor doen? Nou simpeler kan het bijna niet. 20
Pleasure Island 31 augustus is hot! De kaarten gaan superhard en de 500 early bird kaarten tot 06.00 uur in de ochtend zijn al weken uitverkocht. Daarom heeft de organisatie nog een paar honderd extra early bird kaarten te koop voor jullie. Een early bird kaart 2, zeg maar. Voor maar €40 kun jij vijftien uur lang feesten tot 06.00 uur in de ochtend. Met alles erop en eraan. 6
Op zaterdag 13 juli 2013 reizen vele diehard festivalgangers voor de derde keer af naar het Balkhaventerrein gelegen aan het Noordzeekanaal in Zaandam voor het langst durende 1-dags festival van Nederland. Verdeeld over zeven in & outdoor stages ga je 18 uur lang los op de lekkerste deephouse, techhouse, minimal en techno op het intieme Balkenhaven terrein! 1
Pleasure Island behoort voor velen toch wel tot zijn of haar favoriete festival. Crazyland heeft in dit festival samen met Art of Dance al acht jaar zijn ziel en zaligheid gelegd en dat wordt gewaardeerd merken ze als organisatie. Het is dan ook om die reden dat ze naar aanleiding van de vele mails die ze hebben gehad dit jaar het festival weer neerzetten. Deze zomer wordt weer heter dan heet met Pleasure Island met als thema Pirates! 33
Op zaterdag 14 juli doopt het 18 uur durende underground festival van Nederland het Balkenhaven terrein aan het Noordzeekanaal in Zaandam om tot een groot speelparadijs voor de liefhebbers van techno, techhouse, minimal en deephouse! 2
18HRS Festival maakt zich op om voor de tweede keer jou te onthalen op het Balkhaventerrein gelegen aan het Noordzeekanaal in Zaandam. Op zaterdag 14 juli doopt het 18 uur durende underground festival van Nederland dit terrein om tot een waar speelparadijs voor de liefhebbers van techno, techhouse, minimal en deephouse! 4
18 januari 2012 om 18:00 uur zaten honderden festival die-hards achter hun computer of tablet om die felbegeerde super early bird kaarten te bemachtigen voor de tweede editie van dé verrassing van het festivalseizoen van 2011: 18HRS Festival. 7
Het is haast niet voor te stellen, maar over slechts een paar maanden zal de lentezon weer doorbreken om onze stemming te beïnvloeden. Zomer in de bol, slippers aan de tenen en bekers vol alcoholische versnaperingen in de hand, terwijl de lekkerste beats aan het Balkenhaventerrein in Zaandam rondgeslingerd worden. Maar liefst achttien uur lang. Het moge dik onderstreept worden: 18HRS staat klaar om jou op zaterdag 14 juli 2012 te verwennen met een tweede editie! 1
Nog heel even geduld Het is bijna zover. Op zaterdag 9 juli breekt het alom besproken festival dan eindelijk in volle trotsheid los, waarbij de hoogstaande hostingpartijen achttien uren vullen met hun onvergetelijke programmering. Hierbij alle belangrijke informatie en maken ze teven de felbegeerde achttien uur durende timetable bekend. 6
Nog even geduld ja. En niet getreurd want de organisatie trapt net zo ongeduldig met je mee – de tijd verstrijkt tergend langzaam en dat juist omdat niemand kan wachten tot de dag van 18HRS Festival aanbreekt! Op zaterdag 9 juli breekt het alom besproken festival dan eindelijk is volle trotsheid los, waarbij de hoogstaande hostingpartijen achttien uren vullen met hun onvergetelijke programmering. Een programma dat jij sinds het laatste persbericht natuurlijk al ingeprent hebt. Voor alle mede-enthousiastelingen nog even de feiten op een rij. 11
Het nieuws gonst al door de scene. De diehard festivallertjes kijken er naar uit en langzaamaan beginnen de agenda's gevuld te worden. Waar dat door komt? Simpel, men neme een underground locatie met binnen- en buiten areas, een greep hoogstaande hostingpartijen en 18 uren gevuld met een onvergetelijke programmering. Daar waar het top secret tot nu toe nog niet gekraakt wist te worden, maakt 18hrs Festival in dit persbericht gretig haar line-up bekend! 9
Op fietsafstand van Amsterdam zal op zaterdag 9 juli de grond van het Balkenhaventerrein gelegen aan het Noordzee kanaal in Zaandam beven. Dit unieke festival terrein bied uitzicht op het druk bevaren Noordzee kanaal en ondanks dat het terrein gelegen is aan een industrieterrein, is er genoeg groen te bekennen. De ideale combinatie voor een festival! 7