Partyflock
 
Interviews · mei 2020
­ Nederland
We spraken Laidback luke, die net als wij in quarantaine zit. Echter zit hij niet stil en komt vandaag met een super toffe nieuwe release! Lees er alles over in de Q&A met Appic en Partyflock. We stelden hem de volgende vragen:
Voor iedereen is dit een gekke tijd. Dit geldt ook voor Bass Chaserz, toch wordt de tijd goed benut en wordt er hard gewerkt aan de productie van nieuwe dikke tracks. Check het hier in de Q&A met Appic & Partyflock.
Op dit moment staat de geroemde evenementencultuur op het spel. Dat vraagt om nieuwe, creatieve oplossingen om de stem van feestend Nederland te behouden. De TPL verzetsradio is hier het levende bewijs van.
Voor iedereen is dit een andere tijd. In tegenstelling tot veel andere artiesten is Dr. Peacock niet druk bezig met produceren maar bezig met ondernemen! Ook vertelt hij over zijn quarantaine verveling en geeft hij tips hoe je de quarantaine beter kan maken. Check het hier in de Q&A met Appic & Partyflock:
In deze coronatijd is het ook voor jullie favoriete artiesten een andere tijd: Lost Frequencies is hierop geen uitzondering. Toch is hij druk bezig met het remixen en produceren van nieuwe platen. Je checkt het in Lost Frequencies' Q&A met Appic & Partyflock:
Terwijl andere artiesten thuis zitten te chillen, zijn Bass Modulators hard aan het werk. Zo hebben ze nieuwe featurings in de maak en zijn ze bezig met gloednieuwe solo projecten! Check het hier in het interview met Appic & Partyflock:
Afgelopen week kondigde hardstyle duo Symphonicz aan dat ze met nieuwe tracks komen tijdens de live set van Wereldrecordpoging Langste Harder Styles DJ Marathon. Wij spraken de mannen over de voorbereidingen, de nieuwe single en meer.
Sam Feldt kan net als alle andere artiesten op dit moment geen shows meer geven. Toch zit deze dj niet stil! en is hij hard aan werk zo heeft hij net een nieuwe plaat gereleased Hold.Me Close. Lees hoe Sam Feldt deze tijd doorbrengt in de Q&A met Appic & Partyflock:
Deze tijd is ook Outsiders niet zoveel meer buiten. Toch zit deze Outsider ook inside niet stil en is hij hard aan het werk aan nieuwe tracks. Lees hoe hij deze tijd doorbrengt in het interview met Appic & Partyflock:
Winnaar van de Global Remix Battle uitgeschreven door LDH Europe en Afrojack vorig jaar en inmiddels bekend van "Thong Song". Buzz Low heeft serieuze stappen gezet in zijn carrière. Wij spraken hem over zijn weg er naar toe.
Ook Jebroer moet binnen blijven, geen shows, geen volle zalen, helemaal niks. Toch is hij bezig en werkt hij aan zijn nieuwe projecten. Check hoe Jebroer zijn tijd spendeert in de crisis. We stelden hem de volgende vragen:
Mr. Polska kan net als alle andere artiesten op dit moment geen shows meer geven. Toch zit deze snoller niet stil! en is hij hard aan werk aan zijn Poolse album. Lees hoe Mr. Polska deze tijd doorbrengt in de Q&A met Appic & Partyflock:
Appic & Partyflock's Q&A met Laidback Luke29 mei 2020
Appic & Partyflock's Q&A met Bass Chaserz28 mei 2020
De TPL Verzetsradio: een unieke live uitzending27 mei 2020
Appic & Partyflock's Q&A met Dr. Peacock26 mei 2020
Appic & Partyflock's Q&A met Lost Frequencies21 mei 2020
Appic & Partyflock's Q&A met Bass Modulators19 mei 2020
Symphonicz: een unieke combinatie15 mei 2020
Appic & Partyflock's Q&A Sam Feldt14 mei 2020
Appic & Partyflock Q&A met outsiders12 mei 2020
Winnaar van de Global Remix Battle wij spraken hem11 mei 2020
Appic & Partyflock's Q&A met Jebroer7 mei 2020
Appic & Partyflock's Q&A met Mr. Polska5 mei 2020