Partyflock
 
Interviews · april 2020
­ Nederland
Ook Nicky Romero zit thuis en kan geen toffe setjes meer draaien voor een volle zaal. Toch zit Nicky niet stil. Werkend aan nieuwe platen komt hij de dag door. Ook is zijn Protocol Radio nog steeds up & running en streamt hij met bekende artiesten in 'Follow The Protocol'. We stelden hem de volgende vragen:
Atmozfears kan op dit moment geen shows meer geven op je favoriete feestje. Toch zit hij niet stil! Veel artiesten werken aan nieuwe tracks en Atmozfears is daar geen uitzondering op. Lees hoe Atmozfears deze tijd doorbrengt in de Q&A met Appic & Partyflock:
Het corona virus betekent voor veel van je favoriete artiesten dat ze geen shows meer kunnen geven, toch zitten ze niet stil. Veel zijn bezig met nieuwe tracks produceren en Adaro is daar geen uitzondering van. We stelden hem de volgende vragen:
Je favoriete artiesten kunnen op dit moment geen shows meer geven op je favoriete feestje. Toch zitten ze niet stil! Veel artiesten werken aan nieuwe tracks en Mark with a K is daar geen uitzondering op. Lees hoe Mark with a K deze tijd doorbrengt in de Q&A met Appic:
Je favoriete artiesten kunnen op dit moment geen shows meer geven op je favoriete feestje. Toch zitten ze niet stil! Veel artiesten werken aan nieuwe tracks en The Darkraver is daar geen uitzondering op. Lees hoe The Darkraver deze tijd doorbrengt in de Q&A met Appic:
Appic & Partyflock Q&A met Nicky Romero30 apr 2020
Appic & Partyflock's Q&A met Atmozfears28 apr 2020
Appic & Partyflock's Q&A met Adaro24 apr 2020
Appic & Partyflock's Q&A met Mark with a K23 apr 2020
Appic & Partyflock's Q&A met The Darkraver23 apr 2020