Partyflock
 
Interviews · januari 2015
­ Nederland
Speuren in Tiel: Spoorloos
woensdag 28 januari 2015
Ergens -in het midden van Nederland- verstopt tussen de rivieren, ligt het kleine stadje Tiel. Berucht vanwege de AardbeienJams van Flipje, de kersen en de fruitbomen. En verder eigenlijk helemaal niks. Ja. Het Fruitcorso en Appelpop (weer dat fruit). Een vriendengroep dronk er hun hun biertje en werden er wilde plannen gesmeed om het nachtleven tussen de fruitbomen nieuw leven in te blazen. Want een donkere industriestad, dit mini-Detroit met een roerig verleden blijkt een prima decor voor een vuig techno-geöriënteerd feest. Ik spreek Isaac Latumahina -creatief brein en wilde ideeën spuier- een week voor Spoorloos plaatsvindt.
Sub Sonik, Ilmar Hansen, maakt voor Madhouze Underground het anthem. Wij spraken kort met deze nieuweling over zijn favoriete tracks, hoe hij produceert en wat we kunnen verwachten van hem!
Sekuioa: nieuwe pionier
maandag 12 januari 2015
Eén van de nieuwe pioniers is de Deen Patrick Alexander Bech-Madsen, beter bekend als Sekuoia. Wij spraken de jongeling, die dit jaar te gast is op Eurosonic Noorderslag en het Where The Wild Thing Are festival, op nieuwjaarsdag.
Speuren in Tiel: Spoorloos28 jan 2015
Sub Sonik: het belangrijkste is dat je achter je eigen project staat19 jan 2015
Sekuioa: nieuwe pionier12 jan 2015