Partyflock
 
­ Nederland
Catching up with Gregor Tresher
donderdag 24 december 2015
Volgende week is Gregor Tresher in Nederland voor Loveland NYE en dat is niet voor de eerste keer! We vroegen hem waarom Loveland al zo lang meedraait en uiteraard licht hij ook een tipje van de sluier op wat betreft het nieuwe album waaraan hij recentelijk is begonnen.
Ronald van Gelderen…wie kent hem niet? Even serieus, dit is de man achter 'Dirty Rocker', 'Semper Fi' en produceerde 'Suburban Train' samen met Tiësto. Hij is terug met een nieuwe mixcompilatie genaamd 'The Sound Of Trance' en een hele hoop nieuwe producties. Volgend jaar is hij live te bewonderen op Trance Nation in de Heineken Music Hal. Reden genoeg om hem het 'vuur aan de schenen te leggen.' Zo gezegd, zo gedaan.
Sneijder is in korte tijd keihard gestegen en hij heeft nu zijn (debuut)album 'Everything Changes' uitgebracht: reden te meer om hem te ontmoeten en hem sowieso eens te vragen waarom de Ier zo'n Nederlandse naam als artiestennaam heeft gekozen...
The hardcore scene today is what it has become thanks to so many amazing people, one of those people is Sietse van Daalen. Da Mouth of Madness, as we've come to know him, decided that it was time to take on a new and exhilarating challenge - to make the ultimate album, with the help of his beloved colleagues from all sides of Hardcore. We've sat him down, to talk about this brand new project and his successful career as an MC.
Catching up with Markus Schulz
maandag 2 november 2015
Afgelopen weekend kwam Markus Schulz in het nieuws doordat hij per direct vuurwerk tijdens clubshows verbood. Maar daarnaast was hij in oktober sowieso al veelbesproken, want hij heeft namelijk de nieuwste Trance Nation gemixed. Wij mochten hem een aantal vragen stellen!
Michael Mendoza is sterker dan ooit. Dat laat hij duidelijk zien met zijn eigen feest Evolution, dat op 31 oktober met een speciale Halloweeneditie plaatsvindt in de AIR. Wij spraken de 27-jarige dj over zijn feest, freaky kantjes en toekomstplannen.
Catching up with MAKJ
maandag 19 oktober 2015
Tijdens ADE liepen we MAKJ tegen het lijf. Helaas was er op dat moment geen ruimte om direct een imterview af te nemen, maar de belofte dat hij asap van zich zou laten horen is hij zeker nagekomen. Laten we Mackenzie Johnson een klein beetje beter leren kennen. We spraken hem onder meer over het label, KENZ, dat hij onlangs startte.
Al jaren staat de naam Noisecontrollers steevast op de line-ups van hardstyle-feesten wereldwijd. Het debuutalbum E=NC2 werd een feit en het duo leek onafscheidelijk. Totdat in 2013 Arjan de Controllers verliet en de hardstyle-wereld even stil stond. Bas pakte solo stevig door en kwam met een bom van een nieuw album: All Around. Inmiddels zijn we twee jaar verder en heeft Noisecontrollers nog steeds niets ingeleverd van de status waarin híj verkeert. Bas is drukker dan ooit en in al die drukte wist hij opnieuw met een album te komen: All Night Long. Hier wilden wij natuurlijk meer over weten...
The Rise Of Galantis
donderdag 9 juli 2015
Is er iets wat ze in Zweden niet kunnen? Muziek komt er in ieder geval genoeg vandaan. Een aantal weken terug had ik het genoegen om het Zweedse duo 'Galantis' te interviewen. Inmiddels kent iedereen ze wel door hun megahit 'Runaway.' Wij onderwierpen hen aan een vragenvuur
Julian Calor, de rijzende ster van dit moment, heeft zeer recentelijk zijn hagelnieuwe album 'Evolve' uitgebracht. Daarover wilden wij (van Partyflock) natuurlijk alles weten. Daarom hebben wij Julian het (vragen)vuur aan de schenen gelegd.
Sied van Riel refound his mojo
vrijdag 12 juni 2015
Sied van Riel is terug met 'Rielism 3'. Sinds 2009 was hij niet zo enthousiast en gemotiveerd om muziek te maken. Lees in dit interview hoe hij het album heeft samengesteld en wat je van de plaat mag verwachten!
De vorige 'The Politics Of Dancing' zag alweer tien jaar geleden het daglicht als mix-album. Dit was al een tweede deel van een serie Inmiddels is er een derde deel. Welke filosofie zit er achter de titel van de serie? Maatschappijkritisch? Wij vroegen het Paul van Dyk
Waarschijnlijk heb je wel eens van hem gehoord: Tony Junior. Zijn single, 'Love Somebody' samen met Mr. Polska, is namelijk zeer recent uitgekomen. Of je hebt hem gezien op RTL5 in een aflevering van 'Toni & Tony: Zo Vader, Zo Zoon'...in ieder geval is zijn persoon 'hot' en dat is altijd een goede reden om eens nader te kennis te maken!
Raymundo: tien jaar Escape
donderdag 2 april 2015
In de uitgaanswereld en in het bijzonder de dance is tien jaar een eeuwigheid. Raymundo houdt het al een decennium vol in dit wereldje. Als resident dj in de Escape en ook als programmeur van de inhouse concepten Brainwash en Houserules. Hij heeft vast iets te vertellen.....
Sneaky-D: Mister DOTF
woensdag 1 april 2015
Er zijn nog maar weinig mensen die de echte oude house sound een warm hart toe dragen. Marc a.k.a. DJ Sneaky-D is zo iemand die deze oldschool al jaren lang representeert. Marc is al jaren bekend in de underground door zijn radiostation DOTF Radio; een succes van formaat in de wereld van de internetradio waar een waslijst aan grote namen uit de house scene uit binnen- en buitenland hun plaatjes hebben gedraaid. Mister DOTF over muziek, radio en de komende DOTF reünie....
Het nieuwe talent aan de hardstyle horizon. Stefan Gold en Thomas Hofstätter, genaamd Concept Art. Ze brengen iets nieuws, iets verfrissends. Hoe verfrissend hun kijk op de zaak is, lees je hieronder
Ain't A Party Without Harrison
dinsdag 10 maart 2015
Harrison, een echt multitalent. Hij kan draaien, hij kan zingen, hij kan eigenlijk alles. Partyflock sprak met hem over zijn muzikale carrière, zijn recente hits en alles wat nog komen gaat.
Speuren in Tiel: Spoorloos
woensdag 28 januari 2015
Ergens -in het midden van Nederland- verstopt tussen de rivieren, ligt het kleine stadje Tiel. Berucht vanwege de AardbeienJams van Flipje, de kersen en de fruitbomen. En verder eigenlijk helemaal niks. Ja. Het Fruitcorso en Appelpop (weer dat fruit). Een vriendengroep dronk er hun hun biertje en werden er wilde plannen gesmeed om het nachtleven tussen de fruitbomen nieuw leven in te blazen. Want een donkere industriestad, dit mini-Detroit met een roerig verleden blijkt een prima decor voor een vuig techno-geöriënteerd feest. Ik spreek Isaac Latumahina -creatief brein en wilde ideeën spuier- een week voor Spoorloos plaatsvindt.
Sub Sonik, Ilmar Hansen, maakt voor Madhouze Underground het anthem. Wij spraken kort met deze nieuweling over zijn favoriete tracks, hoe hij produceert en wat we kunnen verwachten van hem!
Sekuioa: nieuwe pionier
maandag 12 januari 2015
Eén van de nieuwe pioniers is de Deen Patrick Alexander Bech-Madsen, beter bekend als Sekuoia. Wij spraken de jongeling, die dit jaar te gast is op Eurosonic Noorderslag en het Where The Wild Thing Are festival, op nieuwjaarsdag.
Catching up with Gregor Tresher24 dec 2015
The Resurrection Of Ronald van Gelderen21 dec 2015
Sneijder on his debut album 'Everything Changes'17 dec 2015
Da Mouth of Madness: Old Dog, New Trixx4 dec 2015
Catching up with Markus Schulz2 nov 2015
Michael Mendoza: Evolution is house27 okt 2015
Catching up with MAKJ19 okt 2015
Een kort onderonsje met Noisecontrollers21 aug 2015
The Rise Of Galantis9 jul 2015
Julian Calor over zijn album 'Evolve' en meer24 jun 2015
Sied van Riel refound his mojo12 jun 2015
Paul van Dyk over derde deel 'The Politics Of Dancing'18 mei 2015
Tony Junior: onsterfelijk door creativiteit29 apr 2015
Raymundo: tien jaar Escape2 apr 2015
Sneaky-D: Mister DOTF1 apr 2015
Concept Art: New Kids On The Harder Styles Block13 mrt 2015
Ain't A Party Without Harrison10 mrt 2015
Speuren in Tiel: Spoorloos28 jan 2015
Sub Sonik: het belangrijkste is dat je achter je eigen project staat19 jan 2015
Sekuioa: nieuwe pionier12 jan 2015