Partyflock
 
Interviews · april 2014
­ Nederland
Binnen de raw hardstyle scene zijn The Geminizers geen onbekenden meer. Mark Thoonen & Joost van der Velden vormen dit energieke duo dat al op menig feest heeft gedraaid. The Magic Show Records is hun thuisbasis. Partyflock zocht beide heren op.
We zijn ze even uit het oog verloren, maar plotseling zagen we de naam LNY TNZ weer hoog in de charts aankloppen. Wat is er in de tussentijd allemaal gebeurd en belangrijker nog, wat gaat er nog méér gebeuren? Partyflock sprak met de mannen van LNY TNZ over de nieuwe start, de samenwerkingen met Yellow Claw én de rooskleurige freestyle toekomst.
Op het Amsterdam Dance Event 2013 had ik het genoegen om getuige te zijn van de release van haar nieuwe project samen met David Vendetta. Echter een ruim een half jaar later kreeg ik wederom het genoegen om te spreken met deze uitzonderlijke vocalist. Sylvia Tosun is geen gewone zangeres, iemand met een ruime historie in zowel de dance wereld als daarbuiten. Net voor de Miami Winter Music Conference heb ik nog kort met haar gesproken.
The Geminizers: live hard, die satisfied28 apr 2014
LNY TNZ slaan harder terug dan een Shotgun18 apr 2014
The Divine Voice of Sylvia Tosun7 apr 2014