Partyflock
 
­ Nederland
Dat vond ik nou niks aan. Leuk om te gluren hoor, maar liever dansen en kletsen. Weet je nog hoe vreselijk wij het altijd vonden als er weer eens zo'n act met kettingen, naakt, veren en zingende Dragqueens tussen je muziek door moest? Lekker samen schelden en cola gooien. Ik ben blij dat we dat nog steeds doen, zo vanaf de bank.
The Pitcher: #REALHARDSTYLE
dinsdag 16 december 2014
Het begon voor Luc van Veghel in Deurne. Op 17-jarige leeftijd begon hij met draaien in 'Café The Ocean' Nu, tien jaar later, staat hij beter bekend als The Pitcher. Hij doet dit niet alleen, maar samen met producer Michel Pollen. Binnenkort komt zijn tweede album uit: 'Shock and Awe'. De nu al meest geanticipeerde opvolger van zijn sterke debuut album 'Smack', dat vier jaar geleden uitkwam op Fusion Records. Partyflock trof beide in Eindhoven; thuishaven van Fusion.
Dr. Peacock on Vive la Frenchcore
zaterdag 8 november 2014
For the second time BKJN Events will present the already biggest frenchcore party in the world; Vive la Frenchcore, Saturday 15 November 2014 in the North Sea Venue Zaandam. We had a chat with the person that made frenchcore popular in Holland; Dr. Peacock.
Miss Hysteria, of Malin Kolbrink, draait al jaren mee in de scene. Je kent haar van haar snoeiharde sets en dito platen. Tegenwoordig is ze representant van Enzyme Records. Maar wat belangrijk is – wie is ze nou eigenlijk? Read on!
Thera: afgetraind tot op het bot
donderdag 30 oktober 2014
Ergens in 2000 begon het allemaal voor Pieter Heijnen, nu 14 jaar later komt hij met het album 'Training Sessions'. Partyflock nodigde de 35-jarige Heldenaar uit voor een interview. Dat vond deze Theracords labeleigenaar totaal geen probleem en kwam graag langs om zijn album te showen.
To Ben Gold, the summer of 2014 definitely had a golden lining. Next to playing the big festivals and Ibiza highlights, this season Marked the kick-off of his very own Goldrush label – home at Armada Music. A kick-off carrying the sounds of 'All Or Nothing', the stunning collab with Christina Novelli. With his productions stronger than ever and the Goldrush spreading faster and further than ever before, it's obvious that Ben Gold is far beyond the phase of being trance's next big thing.
Richard van Schooneveld, Amsterdam 5 april 1976, kennen we vooral als Richard Durand, de man die ons mee op wereldreis neemt met zijn In Search of Sunrise – compilaties. Maar er is nog veel meer te vertellen over Richard, want al is hij voor de meeste mensen bekend als DJ, hij is ook een pionier op het gebied van dance en de ontwikkeling hiervan in Nederland.
Titanomachy - Een Rauwe Titanenstrijd
vrijdag 12 september 2014
Niemand weet exact hoe oud hij is – of waar hij ontstond- maar Titan heeft een diameter van ruim 5151 kilometer en is daarmee, op Saturnus en Ganymedes na, de grootste maan van ons zonnestelsel.
Titan werd in 1655 ontdekt door Christiaan Huygens met behulp van een telescoop die zijn broer Constantijn had gebouwd....
Thijs Ploegmakers is onder de 'Harder Styles' liefhebbers beter bekend als Adaro. Hij maakte op Decibel Outdoor zijn officiële comeback na een zware periode. Een half jaar niet achter de decks door het gevolg van Hyperacusis. Partyflock sprak met Thijs over deze periode, zijn comeback op Decibel in de stampvolle Loudness area en blikt vooruit op wat de toekomst gaat brengen.
Dark.Descent, Mind in Motion, Omkara, The Relic, Warchetype, Embrionyc, Hard-Tex, allemaal namen die iedereen kent. De releases zijn bekend bij de echte liefhebbers. De "Into the Dark Lands" feesten zijn drukbezocht. Maar wie regelt die zaakjes nou eigenlijk? Nou, da's Paul. Paul? Paul Mols, a.k.a. DJ Carnage. Check z'n levensvisie hier.
Kate Kremko werd geboren in Kiev, Oekraïne. Als kind luisterde ze eigenlijk alleen al naar harde, elektronische dancemuziek. Ze weet niet beter of haar liefde voor de hardcore ontstond al heel vroeg.. Naast me zit één van de meest intrigerende hardcore-artiesten van de wereld. Niet voor niks draagt ze de titel Goddess of Hardcore. Al heeft ze meer de uitstraling van een Gladiatrix...
Ard Kneefel (23) heeft een weekendbaan weten te maken van zijn grootste hobby: draaien op evenementen en in discotheken. Hij geniet op dit moment vooral bekendheid in zijn geboortedorp Bladel. Festivals, zoals Paaspop en 7th Sunday, zorgen er voor dat hij hard aan de weg timmert. Ard Kneefel is 23 jaar oud en werkt nu zo'n zes jaar aan zijn dj-carrière. Maak kennis met dit talent!
Met Lenzman gaat het als een speer. De Nederlandse Drum & Bass opperbaas komt zeer binnenkort met een nieuw album. Wil je alles over Lenzman te weten komen, dan moet je snel gaan lezen.
Paul Hazendonk is een begrip in Nederland en ver daarbuiten. Recentelijk is zijn nieuwe debuutalbum 'Adapt' uitgekomen. Je zult je afvragen waarom heeft dat zo lang geduurd? In dit interview vind je het antwoord…
Voor september 2010 had niemand nog van Deetox gehoord. Maar sindsdien timmert de Groningse Diana Zwerwer stevig aan de weg als een van de vrouwelijke artiesten in de harder styles. Bij Theracords krijgt ze alle vrijheid om haar sounds te laten horen. Partyflock had recentelijk een interview met deze Queen of Raw.
Binnen de raw hardstyle scene zijn The Geminizers geen onbekenden meer. Mark Thoonen & Joost van der Velden vormen dit energieke duo dat al op menig feest heeft gedraaid. The Magic Show Records is hun thuisbasis. Partyflock zocht beide heren op.
We zijn ze even uit het oog verloren, maar plotseling zagen we de naam LNY TNZ weer hoog in de charts aankloppen. Wat is er in de tussentijd allemaal gebeurd en belangrijker nog, wat gaat er nog méér gebeuren? Partyflock sprak met de mannen van LNY TNZ over de nieuwe start, de samenwerkingen met Yellow Claw én de rooskleurige freestyle toekomst.
Op het Amsterdam Dance Event 2013 had ik het genoegen om getuige te zijn van de release van haar nieuwe project samen met David Vendetta. Echter een ruim een half jaar later kreeg ik wederom het genoegen om te spreken met deze uitzonderlijke vocalist. Sylvia Tosun is geen gewone zangeres, iemand met een ruime historie in zowel de dance wereld als daarbuiten. Net voor de Miami Winter Music Conference heb ik nog kort met haar gesproken.
Thomas Velderman en Nigel Coppen zijn beide 17 maar worden nu al beschouwd als een van de grote verassingen in 2014. Onder het Dirty Workz's sublabel DWX Anarchy mogen ze hun sound ten gehore brengen. Partyflock ging in gesprek met het duo.
Het digitale tijdperk brengt behoorlijk wat voordelen met zich mee want ondanks dat Gregor Salto en Genairo Nvilla duizenden kilometers van elkaar verwijdert zijn is het toch mogelijk om de heren te spreken over hun nieuwe gezamelijke project: 'LED'.
Duane Harden: singer, songwriter, partymaestro, computer engineer en ga zo maar verder. Deze legende komt nu eindelijk met zijn debuutalbum en daar vertelt hij graag alles over. Partyflock had recentelijk een interview met de man.
The Australian J.P. Pirrello is in the world of hardstyle better known as 'Outbreak'. At the age of 29 he is he is still a fresh new name in the hardstyle scene. Signed to 'WE R' and already playing at big parties. Partyflock takes a look at his past, present and future.
Keep an eye on: Audiotricz
maandag 3 maart 2014
Kenneth en Léon, twee nuchtere Nunspeters die op het punt staan naar de top van hardstyle scene te knallen als Audiotricz. Ze zijn pas een paar jaar bezig, maar tracks zoals 'Infinite' en hun splinternieuwe track 'Momentum' worden nu al massaal opgevangen door de hardstyle top. Wij waren nieuwsgierig naar hoe zij dit zelf ervaren? Jij ook? Lees het hier!
Chris Oberman, 28 jaar en beter bekend als Jack of Sound, de dj die menig mash-up maakt. Sinds jonge leeftijd al gebonden aan muziek en sinds 2010 verbonden aan Fusion Records.
Stephen Kroos: De Opkomst en het leven van Het Zwarte Schaap van de House23 dec 2014
The Pitcher: #REALHARDSTYLE16 dec 2014
Dr. Peacock on Vive la Frenchcore8 nov 2014
Miss Hysteria: Snares, Kicks & Intellect3 nov 2014
Thera: afgetraind tot op het bot30 okt 2014
Ben Gold spreads the goldrush at ADE's Trance Academy7 okt 2014
Richard Durand: over dansende blikjes en de zoektocht naar de zon29 sep 2014
Titanomachy - Een Rauwe Titanenstrijd12 sep 2014
Adaro; The Haunter of the Dark returns.3 sep 2014
DJ Carnage: drijvende kracht achter duister ramwerk26 aug 2014
Miss K8: Goddess of Hardcore on her way to Olympus30 jul 2014
Ardistic, dat is waar ik voor sta3 jun 2014
Drum & Bass & Lenzman: een gouden combinatie30 mei 2014
De herboren Paul Hazendonk: Over een leven vol muziek27 mei 2014
Deetox; The queen of the raw sounds1 mei 2014
The Geminizers: live hard, die satisfied28 apr 2014
LNY TNZ slaan harder terug dan een Shotgun18 apr 2014
The Divine Voice of Sylvia Tosun7 apr 2014
Sub Zero Project: nieuw talent ramt erop los31 mrt 2014
Gregor Salto & Genairo Nvilla introduceren LED tijdens opening Bloomingdale15 mrt 2014
Duane Harden: 'I bring the party wherever I go'10 mrt 2014
Outbreak: The virus is spreading7 mrt 2014
Keep an eye on: Audiotricz3 mrt 2014
Jack of Sound: A unique style with tracks and mashups26 feb 2014