Partyflock
 
­ Nederland
Chuckie: 'Representing Dirty Dutch!'
dinsdag 31 december 2013
Overdag een hele normale jongen, maar 's avonds...dan komt het beest los. Partyflock had recentelijk een interview met de Dirty Dutch opperbaas Chuckie. Veel onderwerpen zijn de revue gepasseerd. Wil je weten wat? Dan zou ik snel gaan lezen.
JohnDevilee (30) is sinds 2010 eigenaar van 4Fame: een goedlopend artiestenbureau. Dat hij vorig jaar ernstig ziek is geweest weten niet veel mensen. 'Als iemand vroeg wat ik had gegeten antwoordde ik: patat met helikopters'. In dit diepte-interview vertelt hij zijn aangrijpende verhaal...
B-Front: koning van de raw hardstyle
vrijdag 27 december 2013
Bob van der Palen, een nuchtere dj uit Veldhoven die beter bekend staat als B-Front. Onder contract staand bij het Fusion Records label en ook de resident dj van Loudness. Ik zocht hem op en raakte in gesprek met hem.
Frequencerz: hèt raw duo van 2013
donderdag 5 december 2013
Niels Koster en Pepijn Hol vormen samen het rauwe duo Frequencerz. In 2005 ontstaan en nu de beste maatjes. En een populair duo dat op menig feest al hun sound heeft laten horen. Ik tref beide heren in de studio van Fusion Records en onderwierp ze aan het vragenvuur.
Mindustries: Minds In Motion
donderdag 7 november 2013
Met Minds in Motion ziet het tweede album van Mindustries het levenslicht. Het steeds populairder wordende industrial duo heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten en had ons een hoop te melden.Wij spraken met Mindustries over het nieuwe album, de industrialscene en de overstap naar The Third Movement.
Joshua Walter crowdfunde nieuwe EP
donderdag 17 oktober 2013
Joshua Walter spendeerde de laatste tijd de uren dat hij niet achter de draaitafels stond vooral aan zijn nieuwe EP 'Let it Go'. Omdat platenlabels tegenwoordig verwachten dat de artiest zelf alles voorschiet, afmaakt en meteen ook de marketing verzorgt, bedacht Joshua een oplossing: hij heeft de EP laten crowdfunden. Verder zit meneer ook niet stil, hoor! Hij is ambassadeur van Sony, werkt samen met onder meer Scott Harris, Llewy Isselt en Werner Pensaert. Ook geeft hij je waardevolle wintertips...
Een paar jaar geleden waren ze bekend met tracks als 'Puta madre', 'the Green stuff' etc... Maar dat is verleden tijd. De Showtek broertjes hebben altijd hun eigen ding gedaan en dat is momenteel met het scoren van monstertracks in het Big room house genre.
Miss Bunty is een van de grootste MC's & freestyle vocalistes van ons land. Ze had wereldwijde hits op bekende danslabels als Hed Kandi, Defected, Ultra, Nervous Records en The Ministry of Sounds. Een van haar eerste optredens als MC was in de legendarische RoXy in Amsterdam. Daarna ging ze letterlijk de wereld over en werkte samen met grote artiesten. Dit jaar heeft ze haar eerste album gereleased genaamd 'Reanimated' en lanceerde ze ook nog een app: Mix Bunty.
In den beginne draaide Billy the Kit eigenlijk alleen maar. Inmiddels heeft hij ook het produceren onder de knie. Aan ons vertelt hij meer over zijn nieuwe track en (internationale) plannen voor de zomer.
Valentín Corujo en Héctor Sandoval timmeren al sinds 1999 aan de weg onder hun artistieke noemer Exium. Ondertussen heeft het duo zichzelf natuurlijk ook muzikaal ontwikkeld en heeft hun oorspronkelijke harde, rauwe, compromisloze sound ietwat plaats gemaakt voor een geluid met een wat lager tempo, meer Detroit- en electro-invloeden en meer oog voor detail en gevoel. Dat heeft geresulteerd in hun nieuwe, tweede, album 'A Sensible Alternative To Emotion', een nieuwe mijlpaal in de carrière van het duo.
Morgen viert Paul Sparkes de vijfde verjaardag van het door hem geïnitieerde concept Floorplay in NL. Partyflock kreeg de kans even kort met hem te spreken over deze mijlpaal en ook over zijn huidige productiewerk!
In 1992 startte een groep vrienden het The Dreamteam. Ruim dertien jaar zijn ze actief in de hardcore scene, draaien ze over de hele wereld en produceren ze ontelbaar veel platen. In 2005 komt er aan het 'team' een einde. Acht jaar later zien we op Partyflock ineens evenementen aangemeld worden met The Dreamteam in de line-up en er is een nieuw artiestenprofiel aangemaakt zonder The Prophet, maar met Da Mouth of Madness...dat roept vragen op!
Het is zo'n artiest die je niet zomaar elk weekend ergens in een Nederlandse club aanschouwt. Aanstaande vrijdag kun je hem zien in AIR en Partyflock kreeg de kans hem in aanloop naar We Love Amsterdam te spreken voor een update over zijn muzikale plannen en we vroegen zijn mening over Amsterdam!
Da Syndrome is de hyperactieve en oh zo spontane MC! Bekend van het Scantraxx label en onder meer actief binnen de A2 All Stars en mede door zijn forse inspanning tijdens zijn optredens een zeer gewaardeerde MC!
De A State Of Trance Expeditie landt aankomende zaterdag in het mooi Den Bosch. In een uitverkochte Brabanthallen zullen trancefans helemaal losgaan. Zijn jullie er klaar voor? Wij van Partyflock in ieder geval wel.
Ze zijn eigenlijk nog maar net begonnen, maar Remco-Jan Prevoo, Youri Claessens en Jordy Velraads hebben als Warface al aardig wat op de rol staan. Onder meer een eerste EP en aanstaand weekend kun je ze aan het werk zien tijdens Madnezz waarvoor zij tevens het anthem produceerden.
Rudy Peters over Hardstyle.com
woensdag 20 maart 2013
Niet zo lang geleden lanceerde hardstyle.com hun eerste app voor de iPhone. Vrij uniek in het wereldje. Wij mochten deze app bespreken, maar meer, konden we ook een gesprek aangaan met Rudy Peters, oprichter en mede-directeur van Hardstyle.com!
Op vrijdag 22 maart draait het in de WesterUnie en WesterLiefde helemaal om Karousel, de nieuwe clubnacht van De Man Zonder Schaduw. Na het prachtige afscheid van GZG neemt hij direct een nieuwe en avontuurlijke koers.
Marc Romboy en Ken Ishii hebben recentelijk hun nieuwe album, genaamd 'Taiyo' uitgebracht. Wij van Partyflock willen alles weten over deze Japans Duitse samenwerking en alles daaromheen. Immers Japan en Duitsland liggen een eindje uit elkaar…
20.45: Het jubileum van Johan Gielen
woensdag 6 februari 2013
Johan Gielen zit 20 jaar in het vak en dat laten we natuurlijk niet ongezien voorbij gaan. Partyflock had de gelegenheid om Johan en zijn collegae aan een vragenvuur te onderwerpen.
Joshua Walter: Nocturnal Animal
woensdag 30 januari 2013
Joshua Walter, eclectisch DJ met een creatieve mindset, had in de afgelopen jaren grote gigs in Nederland, Turkije, België, Curaçao, Barcelona en New York. Als mede-oprichter van het collectief The Eclectic Eleven. En met in februari de lancering van zijn allereerste single, E.P. en eigen label 'Nocturnal Animals', is Joshua een talent waar je simpelweg niet omheen kunt.
8 Februari is Gary Beck na drie maanden weer een keer in Nederland te bewonderen en wel tijdens Junction in de WesterUnie. Partyflock kreeg de kans om hem kort wat vragen voor te leggen.
Na collabs met Yves V, Jacob van Hage, Dyro, Billy the Kit is hij ook met Bassjackers in de studio gespot. Met releases op Mixmash, Cr2, Spinnin' en Smash the House ind 2012 is deze jonge producer uit Delft eentje om in de gaten te houden...
Oudejaarsdag: buiten worden de rotjes afgestoken en de oliebollen worden uit het vet gehaald. Een mooi moment om terug te blikken op het jaar 2012 en vooruit te kijken naar het jaar 2013. Een oudejaarsinterview met Willem van der Ploeg alias Cursed P.
The Dark Knight named KhoMha
woensdag 9 januari 2013
De protégé van Markus Schulz heeft recentelijk zijn compilatie album 'Coldharbour presents KhoMha' uitgebracht en dat is reden voor een feestje.
Wie? Furyan. Oh. Ja, jeweet. Ja, da's die van Neophyte Records toch? Jup, met een aantal hits op zijn naam inmiddels, timmert hij flink aan de weg, als mede-producer op de #Thisishardcore verzamelaar. Ook ken je hem van de hits Dangerous, Inevitable, The Music, When Worlds Collide, en eh... ja, je moet deze nuchtere, Rotterdamse gast gewoon volgen. Omdat 'ie toffe shit maakt en draait - en omdat ik het zeg, dus.v
Chuckie: 'Representing Dirty Dutch!'31 dec 2013
4Fame Management eigenaar John Devilee over zijn horrorjaar30 dec 2013
B-Front: koning van de raw hardstyle27 dec 2013
Frequencerz: hèt raw duo van 20135 dec 2013
Mindustries: Minds In Motion7 nov 2013
Joshua Walter crowdfunde nieuwe EP17 okt 2013
Showtek doen nog steeds waar ze zin in hebben...recht uit het hart23 sep 2013
Miss Bunty: freestyle vocalist met eigen app25 jun 2013
Billy the Kit over produceren en zijn (inter)nationale ambities3 jun 2013
Exium over hun liefde voor electronische muziek30 mei 2013
Paul Sparkes celebrates 5th anniversary Floorplay24 mei 2013
Dream Team: nieuwe samenstelling, zelfde dromen en ambities26 apr 2013
Jesse Rose: You never want the quality to go down9 apr 2013
MC Da Syndrome: uitgesproken gangmaker met hyperactief karakter6 apr 2013
A State Of Trance 600: 'Who's Afraid Of 138?!'3 apr 2013
Warface: jonkies nu al klaar voor de 'Madnezz'27 mrt 2013
Rudy Peters over Hardstyle.com20 mrt 2013
De Man Zonder Schaduw introduceert nieuwe clubavond en organisatie14 mrt 2013
Marc Romboy en Ken Ishii: Japans-Duits techno-offensief26 feb 2013
20.45: Het jubileum van Johan Gielen6 feb 2013
Joshua Walter: Nocturnal Animal30 jan 2013
Gary Beck: 'Miserable but soulful Glasgow inspires me'25 jan 2013
Loopers: uniek en out-of-the-box door creatieve geest22 jan 2013
Cursed P: in 2012 heb ik mijn eigen stijl gevonden11 jan 2013
The Dark Knight named KhoMha9 jan 2013
Furyan: artiest met hart voor hardcore4 jan 2013