Partyflock
 
Interviews · mei 2012
­ Nederland
Onlangs stapte Dario Zenker voor zijn Nederlandse boekingen over naar een boekingskantoor uit Arnhem. Daarnaast released hij om de haverklap een dikke EP en staat hij binnenkort op de techno editie van het beruchte Cobra uit Amsterdam. Drie triggers voor de Partyflockredactie om deze dj, producer en labelbaas eens flink aan de tand te voelen.
Antonio Donà heeft vanaf het prille begin een enorme impact gehad op de hardstylescene en draait nog steeds mee in de top. Met z'n complete discografie kun je rustig je huis behangen: het aantal releases dat op zijn naam staat nadert de drie nullen. Als Tuneboy heeft hij ontdekt dat hij niet slechts een producer in hart en nieren is, maar ook een DJ. Partyflock sprak openhartig met Antonio, het resultaat daarvan lees je hier.
Op vrijdag 18 mei presenteert LTJ Bukem het zeventienjarige bestaan van Logical Progression in de Amsterdamse Melkweg. Om dat te vieren heeft Bukem een aantal d&b grootheden uitgenodigd. Fabio, E-Z Rollers en DJ Marky zullen hem vergezellen. Met Bukem blikken we terug op zeventien jaar Logical Progression.
Dario Zenker: bruisend München telt mee9 mei 2012
Antonio Donà: 100% Tuneboy!4 mei 2012
LTJ Bukem: drum & bass is here to stay!2 mei 2012