Partyflock
 
Interviews · maart 2012
­ Nederland
A State of Trance 550: Invasion
woensdag 28 maart 2012
Zaterdag aanstaande is het zover. Het evenement waar tranceminded Nederland reikhalzend naar uitkijkt. Partyflock laat deze gelegenheid niet ongezien voorbijgaan en vraagt een aantal artiesten naar hun ervaringen met "A State of Trance". Wat zijn jullie ervaringen met A State of Trance?
Tot zijn vijftiende levensjaar speelde hij gitaar in verschillende bandjes, terwijl hij als klein jongetje eigenlijk wilde drummen. Door Metallica en Nirvana raakte hij geïnteresseerd in muziek. Inmiddels is Joram Metekohy (29), beter bekend als Wildstylez, een niet meer weg te denken naam in de hardstylescene. Een verhaal over het ontstaan van zijn carrière en de keuzes die hij daarin maakte.
Hij reist de hele wereld rond, brengt zijn platen uit op o.a. Toolroom, mixte voor het label van Sander Kleinenberg een mix album en draait soms nog in kleinere clubs zoals op vrijdag 16 maart tijdens Pressure in Club 023. Rene Amesz aan het woord!
Sommige mensen noem je een 'oude rot in het vak', sommige noem je......ja, wat noem je iemand die begon met events ontwikkelen en organiseren toen de meeste van ons nog in de luiers zaten? Raymond Oostendorp!
Cenobite records is al jaren een label die vele aanhangers kent, toch valt het pas de laatste jaren weer ècht op met twee opvallende albums van L. B., beter bekend als Painbringer. Genoeg reden om deze man aan de tand te voelen over Cenobite records en zijn Painbringer projecten.
A State of Trance 550: Invasion28 mrt 2012
Wildstylez: geleidelijke weg naar de top24 mrt 2012
Rene Amesz: werk vooral hard door dat is de enige manier17 mrt 2012
Raymond Oostendorp: what the f*ck happened to Hellraiser?!14 mrt 2012
Painbringer: ik doe wat ik leuk vind7 mrt 2012