Partyflock
 
Interviews · september 2011
­ Nederland
W&W: From fun to serious business
donderdag 29 september 2011
Armin van Buuren betitelde deze twee heren als de toekomst van de trance muziek. Willem van Hanegem en Ward van der Harst. Ze hebben elkaar ontmoet op Trance Energy 2007 en een jaar later lieten ze de muziekwereld op hun grondvesten trillen met hun doorbraakplaat "Mustang". Inmiddels behoren de heren niet meer tot de groentjes, maar weten ze precies waar ze mee bezig zijn. Hun debuutalbum "Impact" staat op het punt de wereld te veroveren en daar willen wij uiteraard meer van weten.
Het blonde, Scandinavische fenomeen Ida Engberg heeft zich langzaam maar zeker een weg gebaand naar de hoogste regionen van de elektronische muziekwereld met haar voorkeur voor kale, zweet-van-het-plafond tech-house en nietsontziende rollende techno.
Het is zonder enige twijfel één van de langstverwachte releases van het jaar. Na vijftien jaar bracht The Viper eindelijk zijn debuutalbum uit. 'Nothing to Lose' is in veel opzichten een kentering in de carrière van Melvin Pelupessy. Niet alleen maakte hij ooit zoveel muziek in één jaar tijd, maar ook persoonlijk weet hij bepaalde zaken van zich af te werpen.
Omid 16B vindt Nederland geweldig
zaterdag 10 september 2011
Op 24 september is hij headliner van Floorplay in NL, maar eigenlijk kennen we hem niet zo heel goed. Toch is Omid 16B geen kleine jongen als we kijken naar zijn internationale draai-archief. Hoogste tijd om hem eens aan de tand te voelen over zijn muziek. Maar je leest ook hoe hij ooit werd opgepakt door de politie en hoe hij in zijn begindagen in de verkeerde club achter de draaitafels plaatsnam.
Dave Dresden captures the moment
donderdag 8 september 2011
Josh Gabriel en Dave Dresden hebben in hun carrière talloze hits gescoord en hebben een heleboel awards gewonnen. Met onder andere 'Arcadia', 'Tracking treasure down', 'Let go' en 'As the rush comes' onder hun Motorcycle alias, zijn ze uitgegroeid tot ware legendes in de dance wereld. Na een aantal jaren als soloartiest de wereld verkend te hebben, zijn ze nu weer terug als Gabriel & Dresden met hun nieuwe muzikale belofte, genaamd 'Mixed for feet'
W&W: From fun to serious business29 sep 2011
Ida Engberg: kale, zweet-van-het-plafond tech-house en nietsontziende rollende techno28 sep 2011
The Viper: nieuw album begin van nieuw tijdperk23 sep 2011
Omid 16B vindt Nederland geweldig10 sep 2011
Dave Dresden captures the moment8 sep 2011