Partyflock
 
Interviews · juni 2011
­ Nederland
Een aantal maanden geleden hebben we Ørjan nog aan het werk gezien op A State of Trance 500 in Den Bosch en nu heeft hij het genoegen om de wereld te trakteren op zijn debuutalbum 'In My Opinion'. Reden genoeg dus om dit megatalent te ondervragen.
Na optredens in de Amsterdam ArenA en het afsluiten van Qlimax samen met Evil Activities, ging Endymion op zoek naar een nieuwe uitdaging. Een aanvraag voor Defqon.1 vormde de trigger om hardcore op een andere manier te benaderen en af te wijken van de standaard structuur. Partyflock voelde de mannen hierover eens stevig aan de tand.
Al twintig jaar is Raymundo actief als artiest in de dance scene. Zijn recente track 'Change' betekende echter een echte doorbraak! Daarnaast ken je hem natuurlijk van de Framebusters-avonden in Escape Club en deze zomer ook op het strand! Hij viert namelijk tweemaal zijn jubileum!
Ondanks alle successen en belevenissen geeft Armin van Buuren te kennen dat zijn jongensdroom nog lang niet helemaal vervuld is. Partyflock spreekt Armin in een periode waarin hij op zowel carrière- als privégebied een aantal veranderingen ondergaat.
Twee producers en dj's uit East London zijn klaar om Nederland te veroveren! In Engeland worden deze party animals al één van de meest belovende talenten uit de scene genoemd, met hun explosieve mix van house, electro, drum & bass, dubstep en hip hop. Met hun nieuwste track Amsterdamage hebben ze een ode aan onze hoofdstad gecreëerd.
Over een paar dagen kun je hem gaan horen en zien in Utrecht, tijdens 030Fest. Chris maakte voor ons even tijd om wat prangende vragen te beantwoorden! Daarnaast compileerde hij een speciale podcast!
Op 21 april 2011 stonden ze voor een bomvolle Gashouder in Amsterdam: Goldfish Live. De twee drijvende krachten achter Goldfish zijn Dominic Peters en David Poole uit Zuid-Afrika. Ze zijn geen DJ's en ze vormen ook niet echt een band. Maar wat is Goldfish dan wel? Het beste uit moderne jazz en poppy muziek, gecombineerd met zomerse elektronische sounds en dikke showeffecten. Het levert ze een bijnaam op: Re-invention of the DJ.
Ørjan Nilsen's 'Tour de Trance'29 jun 2011
Endymion: Three-O met internationale missie24 jun 2011
Raymundo: "dance geeft een gevoel van saamhorigheid"20 jun 2011
Armin van Buuren over delen en vermenigvuldigen15 jun 2011
General Twinz zorgen voor Amsterdamage8 jun 2011
Chris Tietjen: never board a plane drunk7 jun 2011
Goldfish: re-invention of the dj1 jun 2011