Partyflock
 
Interviews · februari 2011
­ Nederland
Jim Justice kwam, zag en overwon
woensdag 23 februari 2011
Het gezegde 'de aanhouder wint' gaat helemaal op voor Jim Justice. Het aanstromend harddance talent gelooft heilig in zijn passie voor het DJ/producersvak. Zijn harde werken betaalt zich nu uit; Jim's producties belanden op diverse compilatie cd's, collega's benaderen hem voor remixen en het festivalseizoen heeft mooie optredens voor hem in petto. It's time for some justice, Jim Justice!
Mason: metselen met muziek
woensdag 9 februari 2011
Mason scoorde een wereldhit met 'Exceeder', heeft net de klapper 'Runaway' gelanceerd én gaat dit jaar touren met een spectaculaire live show. Daarnaast komt het album 'They Are Among Us' wereldwijd uit op 21 maart. Voor de eerste single 'Boadicea' met Róisín Murphy wordt er op dit moment in Engeland een video geschoten met Ron Scalpello, die eerder clips maakte voor onder andere The Prodigy. Hoog tijd voor een interview met deze Hollandse helden!
360: een heftig smeulend vuurtje
woensdag 2 februari 2011
Het is half twee 's middags op een dinsdagmiddag. In club TrouwAmsterdam aan de Wibautstraat heerst bedrijvigheid. Aan een lange tafel wordt geluncht, terwijl er op de dansvloer verscheidene figuren druk bezig zijn met onderhoudswerk. Nuno dos Santos en Patrice Bäumel leiden me rond in het sprookjesachtige, industriële gebouw vol met verborgen ruimtes. Naast hun maandelijkse 360 avonden zijn ze ook buiten TrouwAmsterdam oppermachtig aan het worden, zonder daar heel bewust mee bezig te zijn. Het verhaal van Patrice en Nuno, de mannen van 360.
Jim Justice kwam, zag en overwon23 feb 2011
Mason: metselen met muziek9 feb 2011
360: een heftig smeulend vuurtje2 feb 2011