Partyflock
 
Interviews · oktober 2011
­ Nederland
Guilliano, bij z'n ouders bekend als Jeroen Stoop, is een rijzende ster in de Nederlandse dancescene. Sinds 2007 actief achter de draaitafels, geïnspireerd door dj's als Mark Knight, Fedde le Grand, Avicii en Lucien Foort. Naast draaien en produceren organiseert hij ook events, zoals de nieuwe Haarlemse clubavond Pressure. Een bezig baasje dus, tijd om hem wat beter te leren kennen.
Vika Kova is een dj die tijdens haar sets live zingt en parties host als MC. Normaal gesproken reist ze veel en is ze tot diep in de nacht bezig on stage, maar op dit moment geniet ze van een wat huiselijker bestaan omdat ze ruim acht maanden zwanger is. Aanstaande vrijdag 14 oktober treedt ze op bij Icons, de exclusieve afterparty van de Elite Model Look in de Amsterdamse Schouwburg. Dit is haar laatste optreden voor haar bevalling.
Het groene fenomeen, bekend van zijn onafscheidelijke handtelefoon, heeft na het uitbrengen van een hele serie mixcd's en ontelbare sublieme shows nog steeds geen greintje van zijn kracht ingeboet. Met al tien jaar een vaste residentie in de hoogste regionen van de electro-scene, is inmiddels wel het witte dokterstenue ingewisseld voor een zilveren smoking. Maar zijn concessies in zijn nietsontziende draaistijl nog steeds nergens te bespeuren!
Eind oktober is onze hoofdstad weer bezeten van het Amsterdam Dance Event. Alles en iedereen die een beetje meetelt in de elektronische muziek is aanwezig. Naast lullen over het vak, barst het van de spetterende optredens. Partyflock blikt vooruit.
Guilliano: van voetbalkeeper naar rijzende ster in dancescene26 okt 2011
Vika Kova: combinatie van draaien en zingen maakt act apart14 okt 2011
Dr Lektroluv: Kermits humor, Shreks gevoeligheid en de Hulks rechtvaardigheidsgevoel12 okt 2011
ADE: Opzoek naar dé dance act van morgen5 okt 2011