Partyflock
 
Interviews · mei 2008
­ Nederland
Hij geniet wereldwijd succes met zijn trancemuziek, maar wist je dat hij ooit begon met produceren van gabberplaten? Hij won in 1999, als een van de weinige dance-artiesten in de geschiedenis van deze prijs, de Zilveren Harp en is ambassadeur van de Vrijheid. Ook dit jaar komt er weer een 'Full on Ferry'. Veel te vertellen over deze internationale muzikale duizendpoot.
Het regent de laatste tijd jubilea. Na Darkraver die twintig jaar in het vak zit, in dit interview aandacht voor een artiest uit een hele andere muzikale hoek. Jos Klaster heeft er vijf feestelijke jaren meer opzitten dan Steve. Waren dit tropenjaren of heeft hij nog steeds evenveel plezier in zijn werk?
3voor12 is jarig. De alternatieve muzieksite van de VPRO bestaat tien jaar en viert dat 15 mei met een groot festival in 16 plaatsen in Nederland. Op het programma 15 mei staan vooral gitaarbands, maar ook dance heeft een belangrijke plek op 3voor12.
Dat de media de ‘hardcore’ vaak onder vuur neemt is algemeen bekend. Maar hoe kijkt Kelly van Evil Activities aan tegen de zogenoemde kwade kant van de scene? Is het allemaal echt zo evil? En hoe evil is hij nou eigenlijk zelf? Ook hebben we het uiteraard even over de releaseparty van morgenavond.
De titel van het interview zegt het eigenlijk al allemaal: The Darkraver zit alweer twintig jaar in het vak. We kennen hem natuurlijk allemaal als liefhebber van Baco en geile wijven. Maar wist je ook dat Steve een luie neger is geweest door pas in 2008 een eigen website te introduceren?
Ferry Corsten heeft nog 'lots to do'25 mei 2008
José geniet van het leven en de 'weekendkriebels'19 mei 2008
3voor12: 'Fans van Awakenings zijn hongerige wolven'13 mei 2008
Evil Activities: ‘Hardcore gaat nou eenmaal niet over bloemenvelden en lammetjes!’8 mei 2008
Darkraver: 20 beschonken jaren later, nog steeds geen kater5 mei 2008