Partyflock
 
Interviews · maart 2008
­ Nederland
De Noisecontrollers zijn nog jong. Slechts een paar jaar zijn ze nu bezig, maar ze hebben met hun producties in een korte tijd al zeer veel bekendheid en fans verworven. Binnenkort komt er een battle album uit dat ze samen met Technoboy maakten.
De Amerikaan Lenny Dee is in Nederland bij velen bekend geworden om zijn werk in de hardcore scene. In de mid-jaren 90 was hij vaste prik op de immense hardcore feesten en nog steeds is Lenny een graag geziene gast op line-ups.
Junkie XL: Booming back at ya!
maandag 10 maart 2008
Tom Holkenborg, beter bekend als Junkie XL, presenteert op 23 maart zijn nieuwe album ‘Booming Back At You’ in de Amsterdamse Melkweg. De sympathieke producer woont al zo’n vijf jaar in Californië, dicht bij de zee en ver van zijn geboortegrond. Partyflock kreeg de kans om deze Nederlandse wereldburger over de telefoon een aantal vragen te stellen en greep deze kans natuurlijk met beide handen aan.
Sequence & Ominous zijn namen die je eigenlijk nooit meer apart hoort, terwijl ze toch echt apart zijn begonnen. De Noord-Hollandse dj’s staan vooral bekend om hun bijdrage aan feesten als Mindcontroller, Paradox en Pandemonium maar hun stijl is niet onder één noemer te vangen. Van hevige partijen early hardcore tot voetjevrijen met early terror, het is allemaal aan hen besteed. Buiten hun muzikale uitspattingen om is er weinig over de twee heren bekend en er werd dan ook door vele Flockers gevraagd om een interview. Nu is het zover! Wij spraken hen over hun achtergrond, (early) hardcore, Cyndium, en met de nieuwe editie in aantocht, uiteraard over Pandemonium.
Noisecontrollers: jong maar nu al gevestigde orde
Lenny Dee: van disco tot grondlegger en ‘still here’.
Junkie XL: Booming back at ya!
Sequence & Ominous: niet onder één noemer te vangen