Partyflock
 
Interviews · oktober 2008
­ Nederland
In dezelfde hal van het Rotterdamse Ahoy waar op 1 november 2008 Full on Ferry losbarst, zit ik alvast tegenover de hoofdpersoon daarvan. Tijdens het feest zal het hier een stuk warmer, lichter en drukker zijn. Midden in de nu tamelijk koude, aardedonkere en volkomen lege hal staat een tafel met kleedje, een Chesterfield bankstel en een gezellig schemerlampje. Prachtige setting voor een interview. En alvast een feestje voor mij. Drie kwartier persoonlijk in gesprek met een van mijn grootste muzikale helden. In de hal van Full on Ferry onderga ik Ferry Corsten solo.
Dj & Producer Nosferatu is al ruim 10 jaar een feit in de hardcore scene. In deze jaren zijn er al tal van klappers van zijn hand gekomen. Binnenkort staat hij centraal op het feest Ultimate Solo Conflict in de HappydayZZ. Genoeg reden om hem aan stevig uit te horen toch?
Manu Le Malin: Alles of niets!
donderdag 9 oktober 2008
Manu Le Malin is zo’n naam die ooit z’n eigen hoofdstuk krijgt in de hardcore bijbel. En dan waarschijnlijk ergens rond het hoofdstuk over de opkomst van de industriële kant van dit genre. De Franse artiest, normaal niet al te happig op interviews, wilde in het kader van de aankomende editie van Dedicat3d: Manu Le Malin graag een uitzondering maken.
Ferry Corsten: Twice in a blue moon24 okt 2008
Nosferatu: ‘Muziek is een universele taal die iedereen zou kunnen leren’16 okt 2008
Manu Le Malin: Alles of niets!9 okt 2008