Partyflock
 
Interviews · juni 2007
­ Nederland
Half juni kreeg ik het nieuwe artiestenalbum van Markus Schulz thuisgestuurd. Na het schrijven een review vroeg Armada of ik het leuk vond tijdens de persdag op 27 juni langs te komen en Markus wat vragen te stellen. Omdat ik alleen zijn muziek kende greep ik deze kans met beide handen aan om ook eens een klein kijkje in zijn persoonlijkheid en motivatie te krijgen.
Echt doorgebroken is Peaky Pounder met zijn unieke r_A(u)W(e) sound en creatieve uitspattingen op het The Third Movement label. Daarnaast weet hij ook tijdens optredens zijn platen dusdanig te kiezen dat er nog bezoekers te verbazen zijn. In dit interview wordt de beste man aan enkele vragen onderworpen en ontdekken we of hij in het echt ook zo is als zijn naam doet vermoeden!
Iedereen kent hem wel: de meest excentrieke Japanner uit de dancescene. Voor sommigen legendarisch, voor anderen een nachtmerrie. Over wie dit interview gaat? Yoji Biomehanika natuurlijk!
Dennis Copier, beter bekend als Panic, stond op zijn 16e voor het eerst achter de draaitafels in the Big Balloon in Barendrecht. Een jaar later kwam Panic in contact met zijn grote voorbeeld Paul Elstak die hem vroeg om deel te nemen aan het Forze DJ Team.
Wie “Menno de Jong” zegt, zegt automatisch “Intuition”. Volgens de definitie is intuïtie een vorm van waarneming waarbij de omgeving begrepen wordt. En als er iemand de laatste tijd binnen de trancewereld begrepen wordt, is het Menno de Jong wel.
Markus Schulz: van burnout naar een album vol plezier28 jun 2007
Peaky Pounder: de man die zijn naam tot kunst verheft23 jun 2007
Yoji Biomehanika - DJ uit het land van de rijzende zon18 jun 2007
Rotterdam Records: geen mijlpaal zonder Panic13 jun 2007
Menno de Jong: goedlachse Brabander volgt muzikale intuïtie8 jun 2007