Partyflock
 
Interviews · februari 2007
­ Nederland
De talentrijke DJ’s en producers Joop Alkema & Leon Bolier staan dit jaar garant voor de officiele themesong van Trance Energy.
Al met al dus een perfecte gelegenheid om beide heren eens te interviewen, inzake het verleden, het heden en uiteraard “The Future”.
Flockers presenteert: Tha Playah
donderdag 22 februari 2007
Tha Playah staat in de lineup van Flockers. Hij is de hekkensluiter wat betreft de interviews voor Flockers. Tot zaterdag!
Flockers presenteert: The Viper
dinsdag 13 februari 2007
The Viper staat in de lineup van Flockers. De komende weken besteden we aandacht aan een aantal van de artiesten die tijdens Partyflock’s vijfjarig jubileumfeest zullen optreden.
Masters of Ceremony zullen tijdens Flockers een live optreden verzorgen. Dat ze naast steengoede optredens ook een gezond gevoel voor humor hebben, bewijst dit interview dat bedoeld was als standaardintroductie...
Flockers presenteert: Pavo
vrijdag 9 februari 2007
Pavo staat in de lineup van Flockers. De komende weken besteden we aandacht aan een aantal van de artiesten die tijdens Partyflock’s vijfjarig jubileumfeest zullen optreden.
Is alleen talent genoeg?
woensdag 7 februari 2007
Wat maakt dat een naam als Erick E of Paul Elstak meer allure heeft dan Dj Gekke Henkie? Is dit toe te schrijven aan talent of heeft pr er ook wat mee te maken? Wij vroegen twee bekende boekers naar hun ervaringen en inzichten. De eerste is Dick van 1Management, een buro dat al een dikke tien jaar een belangrijke spil in de dance scene is.
Flockers presenteert: Bas & Ram
zaterdag 3 februari 2007
Bas & Ram staan in de lineup van Flockers. De komende weken besteden we aandacht aan een aantal van de artiesten die tijdens Partyflock’s vijfjarig jubileumfeest zullen optreden. In het kader van de korte introductie-interviews: Bas & Ram.
Joop & Leon Bolier voorspellen “The Future!”27 feb 2007
Flockers presenteert: Tha Playah22 feb 2007
Flockers presenteert: The Viper13 feb 2007
Flockers presenteert: Masters of Ceremony12 feb 2007
Flockers presenteert: Pavo9 feb 2007
Is alleen talent genoeg?7 feb 2007
Flockers presenteert: Bas & Ram3 feb 2007