Partyflock
 
Interviews · september 2006
­ Nederland
Smurf - Terror met een blauw tintje
zaterdag 30 september 2006
Smurf, de terror-DJ uit Engeland heeft vrij vaak de lolbroek aan en zo ook in dit exclusieve interview met Partyflock. Hij komt amper boven de draaitafels uit, maar zet toch altijd een innovatieve set neer zoals je van geen enkele andere terror-DJ hoort in de scene. Blauw van de drank of dankzij z'n smurfenpak, het maakt hem weinig uit zoals je kunt lezen in dit interview.
Armin van Buuren komt weer naar Ahoy met een 'Only' show. Ook komt er een nieuwe release die zijn tienjarig bestaan als producer markeert. Partyflock checkte in The College Hotel in om Armin wat beter te leren kennen en zijn beweegredenen voor alweer een 'Armin Only' te achterhalen.
De rol van een toiletjuffrouw
woensdag 13 september 2006
Partyflock heeft al eerder aandacht besteed aan de mensen die totale feestbeleving mogelijk maken. Dit keer gaan we nog een stukje verder ‘achter de schermen’. We tanken met zijn allen aardig drank weg op een feest en de menselijke blaas is maar beperkt van grootte. Af en toe de inhoud lozen dus. Waar doen we dat of eigenlijk: bij wie moeten we dan aankloppen? De toiletten natuurlijk!
Remy. Clublegende, Hagenees in hart en nieren, producer van toptracks. Vanaf de tijd dat een groot deel van ons nog buiten aan het spelen was is Remy al bezig met het maken en draaien van goede housemuziek. Reden genoeg voor Partyflock om Remy op een zeer regenachtige maandag te spreken.
Smurf - Terror met een blauw tintje30 sep 2006
Armin kickt op trance die thuishoort in clubs26 sep 2006
De rol van een toiletjuffrouw13 sep 2006
DJ Remy: gevangen tussen bescheidenheid en populariteit4 sep 2006