Partyflock
 
Interviews · oktober 2006
­ Nederland
Ton TB - Dromen bij daglicht
woensdag 25 oktober 2006
Iedereen die van trance, progressive of de mix van die twee stijlen houdt, zal ongetwijfeld wel eens een set van Ton TB hebben bijgewoond. Sinds kort heeft hij zijn eigen agency, genaamd Globaltwist Music. Een goed moment om wat vragen op hem af te vuren.
Don Diablo timmert al een geruime tijd aan de weg om zijn muziek aan de man te brengen. Hard nodig dus om de man eens aan de tand te voelen!
Frank Kvitta heeft wat te vieren, want naast het feit dat zijn Nederlandse vriendin afgelopen zomer volmondig toestemde in een huwelijk is hij zeer binnenkort jarig. En dat viert hij in ons land. Wordt het echt Kvitta-feest; beukende hardtechno met een vette filmmuziek intro?
Aan de succesvolle opmars van Babaorum Records ligt ongetwijfeld de harde inbreng van de Franse jongeling Lobotomy Inc ten grondslag. Zijn handelsmerk: French tek. Wie is de persoon achter deze donkere tak van jump? Partyflock had een introducerend interview met deze French Force.
Montana - House Is A Feeling
dinsdag 3 oktober 2006
Montana zit weer helemaal in de lift in Nederland. Tussen alle buitenlandse boekingen door is het weer tijd om Nederland zijn sound te laten horen. Terug van nooit weggeweest, met betere beats en betere feeling.
Ton TB - Dromen bij daglicht25 okt 2006
Don Diablo: muzikale workaholic zonder realiteitsbesef16 okt 2006
Kvitta; openminded Duitse 'Mexotsjech'11 okt 2006
Lobotomy Inc.: The True Jumpin' French Force9 okt 2006
Montana - House Is A Feeling3 okt 2006