Partyflock
 
­ Nederland
MC: Da Hustla
woensdag 21 december 2005
Op Terrorizer van Strictly Hard stond MC: Da Hustla. Wij vroegen hem om meer informatie. Deze jongen spreekt hier samen met ons over zijn verleden en toekomst en zijn doel in de "Hardere" Dance Scene.
Op Texel had Pf vorige week een leuk onderonsje met deze dame binnen de Hardcore-scene. Ze vertelt in dit interview hoe ze onlangs verhuisde naar de randstad, dat ze haar eerste plaat kreeg van het label waar ze nu zelf ook haar eerste plaat op uit mag brengen en hoe ze gefascineerd is door Hardtechno!
Bas & Ram - The Dynamic Duo
donderdag 1 december 2005
Bas & Ram zijn een begrip in de dancewereld. Al sinds hun samenwerking tot stand kwam in Trance Buddha vormen deze twee heren een succesvol DJ-duo. Tijd voor een interview!
Op de koffie bij Marco V
woensdag 16 november 2005
Marco V, één van de populairste DJ's ter wereld, had tijd om onze nieuwe interviewer -Gonzo- te ontvangen voor een exclusief interview.
Dr. Rude uit Amstelveen is inmiddels talent-af, een goede reden om meer te weten te komen over deze sympathieke DJ.
Na een car­rière van meer dan 15 jaar ziet dan ein­de­lijk haar debuut­album het levens­licht. Tijd voor een inter­view met de Techno­queen!
Organ Donors - Brothers in crime
dinsdag 20 september 2005
The Donors are back in full effect! Een interview over scratchen in de breedste zin van het woord, vissen, een oude Hitachi draaitafel en muzikale broederschap!
DJ Preach: Canadees Technotalent!
woensdag 3 augustus 2005
Niet alleen Europa brengt goede Techno DJ's voort, maar ook over de grens is er genoeg talent te vinden. Partyflock mocht DJ Preach aan de tand voelen over zijn carriere, zijn boeking op Dance Valley en zelfs zijn sexleven!
Bijna elf jaar na zijn doorbraak staat Tom Harding nog steeds aan de top van de harddancescene in Nederland. In 2005 is het alweer de elfde keer dat hij op Dance Valley draait, hoog tijd dus voor een interview met deze energieke Engelsman.
De laatste jaren is zijn ster rijzende, en is hij een bekend gezicht in de Nederlandse housescene. Reden genoeg om deze jongen eens flink aan de tand te voelen!
MC: Da Hustla21 dec 2005
DJ DaY-már: The female side of Hardcore21 dec 2005
Bas & Ram - The Dynamic Duo1 dec 2005
Op de koffie bij Marco V16 nov 2005
Dr. Rude - Specialist in Early Hardcore18 okt 2005
Miss Djax: Harde vieze analoge techno met een vleugje acid1 okt 2005
Organ Donors - Brothers in crime20 sep 2005
DJ Preach: Canadees Technotalent!3 aug 2005
Tom Harding: The Living Legend of Hardhouse1 aug 2005
Randy Katana: een ‘oude rot’ met roots van over de hele wereld21 jun 2005