Partyflock
 

Appic & Partyflock's Q&A Sam Feldt

anoniem gepubliceerd op
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A Sam Feldt
ArtiestSam Feldt Site
Sam Feldt kan net als alle andere artiesten op dit moment geen shows meer geven. Toch zit deze dj niet stil! en is hij hard aan werk zo heeft hij net een nieuwe plaat gereleased Hold.Me Close. Lees hoe Sam Feldt deze tijd doorbrengt in de Q&A met Appic & Partyflock:

Waar werk je momenteel aan?
Heel veel nieuwe muziek op mijn eigen label Heartfeldt Records. Van mij, maar ook van andere artiesten. Ik doe ook veel livestreams - ik stond al op de Euromast te draaien en in een rijdende open bus met Koningsdag - en vind het echt leuk om te zien hoeveel creatieve activiteiten opgezet worden.

Heb je een livestream waar alle fans je kunnen volgen?
Ik heb al heel wat livestreams gedaan, voor Spinnin', 3FM, SLAM! en voor Linda en daarnaast internationaal ook al een hoop. Ik doe daarnaast ook elke zondag een livestream vanuit huis.

Wat is jouw toppunt van quarantaine verveling?
Om de release van Hold Me Close te vieren op mijn eigen label Heartfeldt Records, heb ik een bonsai boompje naar veel bevriende influencers gestuurd om de verveling tegen te gaan. Zelf zorg ik nu ook heel goed voor mijn Heartfeldt boompje haha! Daarnaast zit ik veel op mijn dakterras en trek ik af en toe een onesie aan (zie mijn Instagram). Ik probeer mezelf bezig te houden met het produceren van veel nieuwe muziek, livestreams te doen, maar ook door veel en uitgebreid te koken met mijn vriendin en te chillen met mijn kat.Wat is de grootste fabel die je hebt gehoord over het coronavirus?
Dat je het kunt voorkomen door maar genoeg alcohol te drinken. Als dat zo was, trok ik nog wel een fles wijn open.

Wat is jouw beste tip om mensen op 1.5 meter afstand te houden?
Binnen blijven, haha! #LetsStayHome

Welke track/mixtape maakt je instant blij in deze ongewone tijd?
Zoals ik al eerder zei ga ik elke zondag live op mijn social media en draai ik een uurtje lang mijn persoonlijke favorieten die mij gelukkig maken van deze week. Dit zijn dus niet mijn eigen nummers, en altijd een stukje dieper dan ik normaal op de festivals draai. Tune in aankomende zondag, dan hoor je ze voorbij komen.

Welke tips geef je alle thuiszitters die er toch een feestje van willen maken?
Livestreams kijken! Je kunt via Zoom bijvoorbeeld samen met je vrienden naar livestreams kijken en dan voelt het nog enigszins alsof je samen in de club staat of op een festival.

Wat doe jij als eerst als alle maatregelen worden ingetrokken?
Draaien, hopelijk! Van alles mis ik dat toch het allermeest. Daarnaast hou ik enorm van lekker eten en mis ik de hele ervaring van uit eten gaan en lang tafelen. Dus mijn ideale dag zou een combi van die twee zijn.

Op welke festivals en andere events kunnen we je vinden na 1 september?
Nog geen idee, het is nog niet duidelijk welke evenementen er dit jaar allemaal wel en niet door gaan.

Heb je een positieve thuis-zit foto die je wilt delen met je fans?


Thanks Sam!! Houd Appic goed in de gaten want aankomende dinsdag zijn Bass Modulators aan de beurt!