4 mei 2018
Naam | Roeland Nieuwhof, Gerran Jansma, Abel de Jong |
Functie | 6 × DJ's, producers, groep |
Geslacht | man |
Groepsleden |
|
Herkomst | Nederland |
Link |
Biografie
Drie boys, drie USB's, drie smaken. Je vind het allemaal in Thick Chicken.
De Bereidingswijze van Thick Chicken: (wees precies voor optimale smaak beleving)
1/3e deel Solo Shrimp.
Vis die momenteel gekweekt wordt in omgeving Amsterdam. Meer en meer te vinden op Leidse en daarnaast de koning van ieder gaande feest in Uilenstede. Solo Shrimp brengt je de funk & disco, en house met verdacht vaak een arrogante dames vocal. Roer 1/3e deel Solo Shrimp in de mix en de vibes zitten in je gerecht.
1/3e deel G-RAN.
Hoor je de saus pruttelen als dynamische tech house, heb je de juiste hoeveelheid G-RAN. De Arnhemse vent geeft je weer kracht voor de avond met z'n uppende trackselectie. De uithoekjes van House zijn hem niet onbekend en er is altijd een antwoord klaar voor de track die nu draait. Voeg 1/3e deel G-RAN toe voor een aansluiting op de gegooide richtingen. Wees niet bang voor een smaak die je lichaam verfrist.
1/3e deel Abel De Jong.
De DJ/Producer die furore maakt met releases bij DirtyBird en Nouveau Riche. Met een kenmerkende sound en een kenmerkende smaak is Abel De Jong de man die de lat per nummer hoger legt. Met Abel De Jong kunnen de energieke tunes beginnen. Top het af met 1/3e deel Abel De Jong en merk daarbij de complete verrassing en extase.
Op smaak maken met peper, zout en oregano.
Serveer de Thick Chicken met een podium + soundsystem en geniet van begin tot eind van
THICK. CHICKEN.
Het ontstaan van de smaak van Thick Chicken:
Metro 51, halte Uilenstede, krat pils, een precieze hoeveelheid pizza, vlug bij elkaar gegrepen ingrediënten voor een culinair gerecht wat niet hoogstaand is maar wel de lamme 'facking lekker' in je naar boven haalt als je het naar binnen werkt, en nog 3 usb's met daarop een virtuele stapel aan nieuwe pokoes waarmee je de ander gaat uitdagen 'er nog maar effies overheen te komen.'
Als je pech hebt ben je bij binnenkomst te laat met je usb bij een pioneer om de eerste vibe zettende track aan te zetten. Gelukkig heb je het alcoholische peil wel kunnen bevredigen met een pils in je hand en daarbij de eerste slok genot van heb ik jou daar. Alles staat voor een nacht muzikale uitdaging en passie. Gooi de playlists bij elkaar en er ontstaat een dynamiek die je laat wanen in een tour door saamhorige frequenties. Geef dit een publiek en je hebt de Thick Chicken Sauce die het event van zinneprikkelende sfeer laat druipen.
De Bereidingswijze van Thick Chicken: (wees precies voor optimale smaak beleving)
1/3e deel Solo Shrimp.
Vis die momenteel gekweekt wordt in omgeving Amsterdam. Meer en meer te vinden op Leidse en daarnaast de koning van ieder gaande feest in Uilenstede. Solo Shrimp brengt je de funk & disco, en house met verdacht vaak een arrogante dames vocal. Roer 1/3e deel Solo Shrimp in de mix en de vibes zitten in je gerecht.
1/3e deel G-RAN.
Hoor je de saus pruttelen als dynamische tech house, heb je de juiste hoeveelheid G-RAN. De Arnhemse vent geeft je weer kracht voor de avond met z'n uppende trackselectie. De uithoekjes van House zijn hem niet onbekend en er is altijd een antwoord klaar voor de track die nu draait. Voeg 1/3e deel G-RAN toe voor een aansluiting op de gegooide richtingen. Wees niet bang voor een smaak die je lichaam verfrist.
1/3e deel Abel De Jong.
De DJ/Producer die furore maakt met releases bij DirtyBird en Nouveau Riche. Met een kenmerkende sound en een kenmerkende smaak is Abel De Jong de man die de lat per nummer hoger legt. Met Abel De Jong kunnen de energieke tunes beginnen. Top het af met 1/3e deel Abel De Jong en merk daarbij de complete verrassing en extase.
Op smaak maken met peper, zout en oregano.
Serveer de Thick Chicken met een podium + soundsystem en geniet van begin tot eind van
THICK. CHICKEN.
Het ontstaan van de smaak van Thick Chicken:
Metro 51, halte Uilenstede, krat pils, een precieze hoeveelheid pizza, vlug bij elkaar gegrepen ingrediënten voor een culinair gerecht wat niet hoogstaand is maar wel de lamme 'facking lekker' in je naar boven haalt als je het naar binnen werkt, en nog 3 usb's met daarop een virtuele stapel aan nieuwe pokoes waarmee je de ander gaat uitdagen 'er nog maar effies overheen te komen.'
Als je pech hebt ben je bij binnenkomst te laat met je usb bij een pioneer om de eerste vibe zettende track aan te zetten. Gelukkig heb je het alcoholische peil wel kunnen bevredigen met een pils in je hand en daarbij de eerste slok genot van heb ik jou daar. Alles staat voor een nacht muzikale uitdaging en passie. Gooi de playlists bij elkaar en er ontstaat een dynamiek die je laat wanen in een tour door saamhorige frequenties. Geef dit een publiek en je hebt de Thick Chicken Sauce die het event van zinneprikkelende sfeer laat druipen.